Кой клуб да бъде поканен за 100годишнината на Ботев?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой клуб да бъде поканен за 100годишнината на Ботев?
Според мен за такива мачове е добре да се канят отбори имена, но не прекалено силни... По скоро имена на "историята". Едав ли някой иска да поканиш отбор който да вземе да ти вкара 5 гола на връх празника...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
В момента ако Барса или Байерн дойдат 5:0 може да им се види добре
Ама преди година 2 и Борусия паднаха 5:0 от Реал ама кво им пука..

Ама преди година 2 и Борусия паднаха 5:0 от Реал ама кво им пука..
Аз викам да я караме по-кротко! Барса,Байерн,а защо не и Милан,нали оня селяндур много се имаше с тях....къде излетяхте бе хора? За мен ще е достатъчно и по-скромен отбор,важното е да стане празника! Норич или Арис са съвсем приличен вариант!
Някой спомена Борусия Дортмунд в началото, а и Норич. Ботев - ВVВ на Колежа е моят мечтан мач. Да видим, кой е по, Зюд Трубюне или Трибуна Изток.
Иначе един юнак от Тича, нещо недоинформирано поиска да играем с отбор, с който сме играли и били преди 62-а.
Става. Дори, не просто преди 62-а, а преди 42-а.
Аустрия Виена ОК ли е? ... и то в годините, когато Аустрия е като Барселона днес.
Но съм съгласен и за Левски. В крайна сметка те са ни най-отколешните противници, а и 29-та точно те скланят глава пред Ботев.

Иначе един юнак от Тича, нещо недоинформирано поиска да играем с отбор, с който сме играли и били преди 62-а.
Става. Дори, не просто преди 62-а, а преди 42-а.
Аустрия Виена ОК ли е? ... и то в годините, когато Аустрия е като Барселона днес.
Но съм съгласен и за Левски. В крайна сметка те са ни най-отколешните противници, а и 29-та точно те скланят глава пред Ботев.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.
- PLOVDIV PEE 1912
И Аустрия и Дортмунд са страхотни варианти!Дано ръководството се замисли и започне да работи още от сега по този въпрос.
v.s. написа:Според мен трябва да играем точно на датата 12.03.2012 срещу най-големия ни исторически съперник-Левски.
Според мен е много добра идея. Още повече ,че Ботев печели първата си титла в мач срещу Левски, а при втората си е воден от левскара Кр. Чакъров. Доста легенди на Левски са играли в Ботев- Г.Аспарухов, С.Костов, Хр.Илиев( Патрата) в по-нови времена Искренов, Б.Михайлов, Н.Сираков. За никой не е тайна близките приятелски отношения на двете най-големи легенди на двата клуба Г.Аспарухов и Д.Дерменджиев.
Нищо не пречи да се играят повече от един мач по случай 100 годишнината на Ботев- примерно на датата през март месец с Левски,а да има друг мач примерно с Байерн или Атлетико(М) когато на гостите им е удобно понеже през март никой гранд няма да дойде да играе в Пловдив с първия си отбор.
- PLOVDIV PEE 1912
honda написа:v.s. написа:Според мен трябва да играем точно на датата 12.03.2012 срещу най-големия ни исторически съперник-Левски.
Според мен е много добра идея. Още повече ,че Ботев печели първата си титла в мач срещу Левски, а при втората си е воден от левскара Кр. Чакъров. Доста легенди на Левски са играли в Ботев- Г.Аспарухов, С.Костов, Хр.Илиев( Патрата) в по-нови времена Искренов, Б.Михайлов, Н.Сираков. За никой не е тайна близките приятелски отношения на двете най-големи легенди на двата клуба Г.Аспарухов и Д.Дерменджиев.
Нищо не пречи да се играят повече от един мач по случай 100 годишнината на Ботев- примерно на датата през март месец с Левски,а да има друг мач примерно с Байерн или Атлетико(М) когато на гостите им е удобно понеже през март никой гранд няма да дойде да играе в Пловдив с първия си отбор.
Това също е много добро предложение.Н е енужно дадения отбор да играе с първия си отбор.Става въпрос за уважение ,качество което европейците притежават и не расъждават като нас простите българи.Големите европески грандове са такива защото са се научили да уважават противника си .
Най добре е да поканите Локомотив П-д. Те също се смятат за силен отбор. Ще ви излезе най тънко. Пък и вече с месеци си ги мерите тук във форума. Поне така на терена ще се види кой е по- по- най. 

-
- Контакти:
invader10 написа:Най добре е да поканите Локомотив П-д. Те също се смятат за силен отбор. Ще ви излезе най тънко. Пък и вече с месеци си ги мерите тук във форума. Поне така на терена ще се види кой е по- по- най.
Естествено,че ние сме по-големи!Ние търсим по-големи клубове и чуждестранни.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5yv32ES-EqE&feature=related[/youtube]
Отлична тема ! Трябва да се мисли за ЮБИЛЕЯ още от сега. Много трудно , но трябва да се опита с Барса - това е вариант-мечта
Ако не стане - Байерн , и аз съм на мнение , че това е по-реалистичен вариант.