Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Държавата дава 1 млн. лв. за стадион Ботев

Мнениеот Пловдив1926 » 07 яну 2011 16:02

Flash1912 написа:
Пловдив1926 написа:
teruns написа:Аз също не виждам нищо лошо, само че искам да попитам къде са инвестициите на коко? Пет реда седалки и две три (непоставени) лампи ли е?

Уефа имат изискване за ширината на редовете на които се поставят седалките. Нито вашия нито нашия отговаряха на тези изисквания. За това преди време ви се наля бетон на трибуната ако си спомняш, не щото някой се е чудил какво да прави едни кубици цимент. Нашите бяха малко по-тесни дори и се наложи разширяване. За това новата трибуна се дигна с около метър и се даде назад. На тази снимка се вижда. Тонове бетон, нова ограда и тн което глътна страшно много пари. Освен това се направиха и нови входове на стадиона със стълбища, парапети там и тн.

Отделно цялата сграда със съблекални, сауни, зали и тн. претърпя основен ремонт от плочките до тавана. Преди падаше мазилка от стените, сега е като на Юнайтед съблекалнята.

Така, че въобще не са пет реда седалки и 3 непоставени лампи инвестициите на Коко.

Tи или си Коко Динев или си му адвокат. По-заслепена работа не съм виждал :D Коко ви маже очите с козметика на стадиона и вие си мислите, че строи Камп Ноу в Тракия. Истината е, че и той гледа да мине тънко и сега 1 млн ще му дойдат чудничко, иначе щеше да ви баламосва с трафопоста и слънчевото затъмнение още година-две.

Заповядай да те разходя из Лаута, да видиш новите сауни, новите съблекални, да видиш тоновете бетон на трибуната, новите огради и входове и тогава да си говорим кое е козметика и кое не. Едва ли има човек който да откаже 1 милион държавна помощ за строеж който е започнал!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 07 яну 2011 16:31

За мен няма проблем тази година да се даде на всеки клуб колкото му трябват за ремонти и догодина пак така.Да ама не,догодина ще са минали изборите и пари няма да има за никой(единствено ако изберем Тютюков,под натиск може и да има-ама е малко вероятно).За това или се дават за двата стадиона по равно,или усъществяват идеята на Колев,която на мен ми допада.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

smith12

Мнениеот smith12 » 07 яну 2011 16:35

v.s. написа:За мен няма проблем тази година да се даде на всеки клуб колкото му трябват за ремонти и догодина пак така.Да ама не,догодина ще са минали изборите и пари няма да има за никой(единствено ако изберем Тютюков,под натиск може и да има-ама е малко вероятно).За това или се дават за двата стадиона по равно,или усъществяват идеята на Колев,която на мен ми допада.

eй това е истината.аз съм навит да се откажем от парите и наистина със спартак да направим една обща база за дюш и за мъжките отбори,а не да се правят половинчати работи със стадиона

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 07 яну 2011 16:37

veseo написа:Като чета тая тема, все повече виждам, че и сред нас "буфери"

Ами как няма да се ядосваме, когато тия наглеци искат да налапат лъвския пай от парите, щото видиш ли били най-близо до Европа. Няма такава наглост! Представям си ако ролите бяха разменени и ние поискахме повече, тогава каква щеше да е тяхната реакция! Да не говорим, че на "големия бизнесмен" и кошмар за азиатските букмейкъри Тото Д. му беше предложено стадиончето на концесията, но той отказа естествено, щото не може да й изпълни условията и сега рев до небесата, че бил общински имота и друг трябва да им плаща сметките.
Ама ние сме си виновни. Защо Марин не поиска за повече неща, а само за някакви козметични ремонти?! Накрая буферите и тия от Лаута, и ония двамата крадци от Марица ще си напълнят джобовете, а за нас трохи...

v.s. написа:За мен няма проблем тази година да се даде на всеки клуб колкото му трябват за ремонти и догодина пак

Абе няма такъв филм, на кой колкото му трябвали... Глупости! Ако някой реши да си построи Ноу Камп, пак ли ще дадем, щото така му е кеф и му трябвали...??? Тото и Емилия ли ще решават колко им трябва, а общината да дава...???
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

smith12

Мнениеот smith12 » 07 яну 2011 17:06

и стига с тези глупости.всеки лев е важен.и за тези които незнаят в момента общината дължи(в това число и на мен)милиони левове.това са хиляди хора в списъците (вижте само тези вдясно от общината) и като отивам да питам какво става и все ти казват-няма пари и т.н и т.н глупости .отделно за детски градинии т.н както се каза и сега изведнъж- хоп -1млн на коко.откъде накъде?нали коо беше голям кръмарски бос,въртеше и големи пари по казината?пак повтарям,че съм против и да ни замазват стадиона с някакви 500-600 000.незнам как някой хора толкова много се навеждат,все едно те са минали от другия отбор а не аз и колегите както ни обвиняват
ИзображениеИзображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 07 яну 2011 17:24

smith12 написа:,все едно те са минали от другия отбор а не аз и колегите както ни обвиняват

Никой не ви обвинява, че сте "миналия от другия отбор", а че комплексите ви, че "Локо взимат повече пари от нас" са по-силни, отколкото задоволството, че получаваме някакви и то немалко. Знаем кой подигравахме за тия комплекси, защо се зараждат и при нас?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

smith12

Мнениеот smith12 » 07 яну 2011 17:45

veseo написа:
smith12 написа:,все едно те са минали от другия отбор а не аз и колегите както ни обвиняват

Никой не ви обвинява, че сте "миналия от другия отбор", а че комплексите ви, че "Локо взимат повече пари от нас" са по-силни, отколкото задоволството, че получаваме някакви и то немалко. Знаем кой подигравахме за тия комплекси, защо се зараждат и при нас?

как не можете да разберете,че ни въртят номер.те самите си го признават,че водили преговори от месеци,а нас ни поставят в заварено положение.за няколко седмици аз лично щях да проектирам каквито си искате проекти на аутокад и т.н.толкова ли не можете да осъзнаете.вчера ни казват за парите и днес ни искат проекти и на всичкото отгоре не дават парите.очудвам се ,че се появи още един дупедавец и то уж от Ботев :shock: :shock: :shock:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 07 яну 2011 18:18

Аз лично мисля,че трябва до погледнем положително на нещата които се случват-Бакалов е поискал сума,тя му е обещана(да не се бърка с дадена,защото това е най-малкото несигурно) и толкоз!А че Локо щяха да отворят големи усти при друго разпределение на парите е ясно,но какво от това-трябва ли да падаме на тяхното ниво?Точно преди година нямахме НИЩО,а сега на подарен кон му гледаме зъбите.Единствената поука,която трябва да си извадим е,че трябва да има ясна концепция и план за бъдещото развитие на стадиона и базата-приоритетност,време за изпълнение и най-вече цена,за да правим крачки само във вярната посока,пък били те и малки.Аз например с удоволствие бих плащал и тройна цена на билета,стига да знам,че с парите ми се харчат смислено и след година,две ще сядам на хубава седалка или терена ще е подменен изцяло!На никой не му пука за Ботев повече,отколкото на нас и никой не може да му даде повече,отколкото ние даваме и ще даваме.Общината и 5мл да даде на Локо,не може насила да им закара зрители и хората пак на нашия стадион ще ходят ;)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 08 яну 2011 12:35

Пловдив1926 написа:Заповядай да те разходя из Лаута, да видиш новите сауни, новите съблекални, да видиш тоновете бетон на трибуната, новите огради и входове и тогава да си говорим кое е козметика и кое не. Едва ли има човек който да откаже 1 милион държавна помощ за строеж който е започнал!

Ела в нас на разходка из спанлнята, бянята и кухнята.... таман да видиш новият ми душ.... Ще ти разправям че съм си посторил една малка Плаца в нас.... пъ ти седи ми вярвай. Нещо такова става :)
ИзображениеИзображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 09 яну 2011 12:26

Според мен държавата да дава пари за стадиони на частни отбори е напълно безмислено с оглед безпаричието и условията в болниците и училищата в държавата.
децата учат на студено в болниците няма пари за нови и модерни скенери и куриози за бебетата те ще ми дават пари на някакви мафиоти да си строят стадионтчета защото биле бедни и гладни горките.Пълен смях такова нещо може само в България да стане.
И вие тука се разправяте с буферчетата за някакви пари от които половината ще бъдат окрадени и ще потънат в частни джобове.

Върни се в “Ботев”