Зимна селекция в Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Зимна селекция в Ботев

Мнениеот Fallen_Angel » 09 дек 2008 13:48

PLOVDIV PEE 1912 написа:
ivanjuve написа:ТОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА СЕЛСКОТО ОТБОРЧЕ , КОЕТО СЕ ИЗДЪРЖА С ПАРИ НА ДПС ?
Там където вие отивате , ние се връщаме !
НЯМА ДА СЕ БОРИТЕ ЗА ИЗПАДАНЕ , ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ ИЗПАДНАЛИ , НО НЕ ГО ЗНАЕТЕ .

ДЧЖУВЕ ,БРАТ НАЛИ НЕ СИ ЗАБРАВИЛ КВО ТЕ ПИТАХ ОНАЯ ВЕЧЕР И ОЩЕ НЕ СИ МИ ОТГОВОРИЛ????

Ама ти четеш ли го този още??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Чакай селския комплексар да ти отговори. Всеки въпрос към него е риторичен, той трудно вдява за какво му говориш, камо ли да ти отговори. При това лешперът отдавна е спрял да чете какво пишат другите, той си драска ей така, да си види подписа във форума на Ботев...

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 дек 2008 13:50

Fallen_Angel написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
ivanjuve написа:ТОЙ ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА СЕЛСКОТО ОТБОРЧЕ , КОЕТО СЕ ИЗДЪРЖА С ПАРИ НА ДПС ?
Там където вие отивате , ние се връщаме !
НЯМА ДА СЕ БОРИТЕ ЗА ИЗПАДАНЕ , ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ ИЗПАДНАЛИ , НО НЕ ГО ЗНАЕТЕ .

ДЧЖУВЕ ,БРАТ НАЛИ НЕ СИ ЗАБРАВИЛ КВО ТЕ ПИТАХ ОНАЯ ВЕЧЕР И ОЩЕ НЕ СИ МИ ОТГОВОРИЛ????

Ама ти четеш ли го този още??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Чакай селския комплексар да ти отговори. Всеки въпрос към него е риторичен, той трудно вдява за какво му говориш, камо ли да ти отговори. При това лешперът отдавна е спрял да чете какво пишат другите, той си драска ей така, да си види подписа във форума на Ботев...

Да БЕ, И АЗ СЕ ЧУДА НА СЕБЕ СИ ПО НЯКОГА ЗАЩО ЛИ СЕ ЗАНИМАВАМ С ТАКИВА ГЛУПАЦИ.
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 09 дек 2008 14:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 09 дек 2008 14:03

Минев, Божков и Величков остават в Ботев

Йордан Минев остава в Ботев. Това съобщи самият футболист. Към него проявяваха интерес италианските клубове Дженоа и Виченца.

"От Дженоа никой не ме е потърсил, имаше вариант да отида на проби във Виченца. Отказах, защото не съм за проби. При това положение почти сигурно ще остана да играя в Ботев", уточни Йордан Минев, който е сред водещите футболисти на "канарчетата" през последните години.

Той добави, че е получил уверение от новото ръководство на Ботев, че ще бъде изграден много силен отбор още за пролетния полусезон на "А" група с привличането на класни играчи. Защитникът Величко Величков към когото интерес проявяват австрийските Рапид (Виена) и ЛАСК (Линц), също не е получил официална покана и стои в Пловдив.

Голяма е вероятността той да остане в "жълто-черния" тим, както и друг бранител Даниел Божков, спряган за отбори от Италия и Гърция. Шефовете на Ботев ще проведат и специален разговор с голмайстора Дормушали Саидходжа, който иска да премине в ЦСКА.

Началниците ще се опитат да склонят нападателя да остане с предложение за нов договор със значително увеличена заплата. До края на седмицата ще бъдат изплатени всички дължими заплати и премии на футболистите, треньорите и служителите на Ботев.

Източник: sport.plovdiv24.com

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 09 дек 2008 14:32

Meto_1912 написа:Минев, Божков и Величков остават в Ботев

Йордан Минев остава в Ботев. Това съобщи самият футболист. Към него проявяваха интерес италианските клубове Дженоа и Виченца.

"От Дженоа никой не ме е потърсил, имаше вариант да отида на проби във Виченца. Отказах, защото не съм за проби. При това положение почти сигурно ще остана да играя в Ботев", уточни Йордан Минев, който е сред водещите футболисти на "канарчетата" през последните години.

Той добави, че е получил уверение от новото ръководство на Ботев, че ще бъде изграден много силен отбор още за пролетния полусезон на "А" група с привличането на класни играчи. Защитникът Величко Величков към когото интерес проявяват австрийските Рапид (Виена) и ЛАСК (Линц), също не е получил официална покана и стои в Пловдив.

Голяма е вероятността той да остане в "жълто-черния" тим, както и друг бранител Даниел Божков, спряган за отбори от Италия и Гърция. Шефовете на Ботев ще проведат и специален разговор с голмайстора Дормушали Саидходжа, който иска да премине в ЦСКА.

Началниците ще се опитат да склонят нападателя да остане с предложение за нов договор със значително увеличена заплата. До края на седмицата ще бъдат изплатени всички дължими заплати и премии на футболистите, треньорите и служителите на Ботев.

Приятел наистина и мен почваш да ме дразниш с твойто копи пейст на целият интернет!!!
Ако имаш какво да кажеш - пусни новината и я коментирай, но твоите постове са повече от безсмислени!!!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 09 дек 2008 14:41

Виж името на темата :roll:

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 09 дек 2008 21:55

botev_1912 написа:
Meto_1912 написа:Минев, Божков и Величков остават в Ботев

Приятел наистина и мен почваш да ме дразниш с твойто копи пейст на целият интернет!!!
Ако имаш какво да кажеш - пусни новината и я коментирай, но твоите постове са повече от безсмислени!!!

МНОГО СИ ЛОШ И КЪМ СВОИТЕ .
ЗАПЛАТАТА ЛИ ТИ Е МАЛКА ?
ЖЕНА ТИ СЛАГА ЛИ ТИ РОГА?
АКО ОТГОВОРА Е НЕ , ТО ТОГАВА ПО-СПОКОЙНО , АКО Е ДА , ЗНАЧИ ИМАШ ПРОБЛЕМ , НО НЕ С ХОРАТА ОТ ФОРУМА .КАПИШ ?
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 10 дек 2008 10:17

Аве ей буфер ай бягай да участваш в благотворителния мач между двете най-големи махали със привърженици на Доко -столипиново и аджисана ,мача е за събиране на помощи с цел организиране на коледно парти на футболистите .Преди мача ше бъде организирано шоу надяждане с баклава със специалното участие на фракциите им Напоебани,Алах е с вас и Лайнута фулс. Заради студенто време на всеки привърженик наблюдаващ мача ще бъде раздаден по един СТУДОПОР лично пратен от майка им Самие.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
ivanjuve

Мнениеот ivanjuve » 10 дек 2008 22:06

ЧЕСТИТ КУРБАН БАЙРЯМ И НА ТЕБ , КЮРДЕ !
Фланелката на Локо Пловдив не се облича на тялото , а на душата!

Изображение

ЛОКО-ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ!!!

maina

Мнениеот maina » 10 дек 2008 22:10

Canaries front написа:Аве ей буфер ай бягай да участваш в благотворителния мач между двете най-големи махали със привърженици на Доко -столипиново и аджисана ,мача е за събиране на помощи с цел организиране на коледно парти на футболистите .Преди мача ше бъде организирано шоу надяждане с баклава със специалното участие на фракциите им Напоебани,Алах е с вас и Лайнута фулс. Заради студенто време на всеки привърженик наблюдаващ мача ще бъде раздаден по един СТУДОПОР лично пратен от майка им Самие.

добави го във "враг" спести нерви 8-)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 12 дек 2008 18:54

ПИЧОВЕ КОИ ЛИ СА ТИЯ ЧЕТИРИМАТА КЛАСНИ ФУТБОЛИСТИ С КОИТО СА ПОСТИГНАЛИ ДОГОВОРКА???

Върни се в “Ботев”