Марица-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Марица-Ботев

Мнениеот nik_bg1 » 17 окт 2010 18:31

pas написа:
Горд съм с моя отбор - играем честно, даваме път на млади футболисти, ръководят ни истински мъже. Дано и вие можете да кажете същото!

Това, че си горд с твоя отбор е хубаво, такъв трябва да е всеки фен за отбора си.
Това което намекваш след това ме озадачава...
Искаш да кажеш, че нашият отбор не дава път на млади футболисти и не се ръководи от истински мъже?! Ако твърдиш това ставаш много смешен.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 17 окт 2010 18:35

Шврнц Тпрунков написа:... не означава, че Ботев ви е виновен, и то точно за съдиите!

Да бе, Свиленград, Димитровград, Гигант, Тунджа ни цакат със съдии. А също сме и малоумни.

Честитих ви вече, празнувайте и не обръщайте внимание на злобните ни подмятания. Няма как да има и капка истина в тях.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 17 окт 2010 18:39

nik_bg1 написа:Това, че си горд с твоя отбор е хубаво, такъв трябва да е всеки фен за отбора си.
Това което намекваш след това ме озадачава...
Искаш да кажеш, че нашият отбор не дава път на млади футболисти и не се ръководи от истински мъже?! Ако твърдиш това ставаш много смешен.

Не мога да нарека истински мъже хора, които се страхуват от спортното съревнование и решават всичко с т.нар. "организация".

Впрочем, трябва да го напиша, ако съм честен - Поздравления за мача ви днес и на Марица също! Доколкото разбрах истински и оспорван мач. Затова и Пловдив е футболен град №1 у нас.

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 17 окт 2010 18:41

Pas, ти си лузър.С какво Нафтата, отбор който безкрайно уважавам и харесвам, с фенове считани от бултрасите като братски, ни превъзхожда?Маса фенове ли, футболисти ли, стадион ли?Може би сте по изтрадал отбор?

Да се оправдаваш със съдиите е лузърско поведение.Не ти прави чест.Просто Ботев Пловдив е по-добър, по-обичан, по-велик отбор.А по-силния винаги оцелява.Успех пожелавам на Нафтата, дано се доберат до бараж, ако има такъв.Заслужавате го.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 17 окт 2010 18:48

pas написа:
Шврнц Тпрунков написа:... не означава, че Ботев ви е виновен, и то точно за съдиите!

Да бе, Свиленград, Димитровград, Гигант, Тунджа ни цакат със съдии. А също сме и малоумни.

Честитих ви вече, празнувайте и не обръщайте внимание на злобните ни подмятания. Няма как да има и капка истина в тях.

Пич, вдигай си чукалата и идва на Гладстон да протестираш, а не да наливаш на нас феновете. Просто ставаш супер смешен. Явно вашето ръководство прави някакви схемички и нямат нито желание, нито, явно, и възможност, за да атакувате "Б" група тази година, и е по-лесно да ви "насочат" в друга страна да гледате. Хайде потърсете си малко причините първо във вашата градинка и после търсете конспирации!
Не натискайте ТУК!

sky1
Контакти:

Мнениеот sky1 » 17 окт 2010 18:49

pas стига рева .Тук е спортен форум ,а не сайт тип "искрено и лично" или бг мама.И на мен днеска на нашият мач не ми хареса съдията,понеже оцвети в началото мача с картони,които бяха за глупости.НО да кажа ,че затова е виновен Нефтохимик или глобалното затопляне -едва ли.Разбери,че в В група съдиите са бездарници.Не гледаш ли какво става по А група ,а тук си тръгнал да ни обвиняваш,че ние сме виновни.Ще сме виновни,ако си губим мачовете и има яко балтии срещу вас.Но дори да ви свирят по 5 дузпи всеки мач пак не може да ни стигнете.Какво искаш да ти кажем за да спреш да ни пълниш темите с проблеми ,които не са свързани с нас.
А сега за мача слаб мач и хубаво ,че късмета беше на наша страна.Пейо барабар с Огнянов да не помирисват терен дълго време.Не може Огнянов цялото първо полувреме да го правят на луд някакви деца на 15 години.А за Пейо няма какво да кажа-пълна дупка.Да те е страх да направиш пас на 2 метра-жалка работа.Добро представяне от страна на вратаря и Наско Курдов.
За публиката -може и повече от към хореография,но все пак как да си надъхан срещу отбори,които на собствения си стадион нямат 20 човека публика.За посещаемостта,в този мрачен ден беше на ниво.5000 човека си ги имаше.направих си труда да преброя грубо капацитета на стадиона-един сектор имаше 8 реда по 32 седалки на ред ,което приблизително е около 250 човека.Стадиона имаше 20 секторчета тоест 5000 човека.Единствено рехаво беше зад вратата,но за сметка на това в другите сектори имаше супер много правостоящи.Това разяснение е за гомнарите от лалута и Ицето с малките ръце и жълтите зъбки.

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 17 окт 2010 18:49

pas написа:Не мога да нарека истински мъже хора, които се страхуват от спортното съревнование и решават всичко с т.нар. "организация".

Сладур, що не идеш да си пиеш хапчетата?
След всяко твое мнение, започваш да ми приличаш на една селската гад (да не му споменавам името) и той тръбеше, че е "честен и почтен" както твърдиш ти ...постфактум.
Последна промяна от nik_bg1 на 17 окт 2010 18:57, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
канарче
Контакти:

Мнениеот канарче » 17 окт 2010 18:50

Ясно, така сме организирали всичко, че днес играхме цяло полувреме с човек по-малко и треперехме до последно. Пък много интересни сценарии пишем деба... И аз не мога да нарека мъже мъжленца, започнали да мрънкат още отпреди да започне първенството. Схващате ли, че си изгубихте доверието, като започнахте оттогава с рева - "ако Ботев влезе, всичко е наредено, ако ние влезем - всичко е окей". Еми още 10 години си стойте тук, показвате къде ви е мястото и без това.

Честита измъчена победа на всички и добре, че мазутите си показаха още веднъж селянията (след оная параноична деклараийка). 8 точки 8-)

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 17 окт 2010 18:55

Мазута да не реве много за организации и незнам си кво. Открай време се знае и съдиите си го признават, че във В група се свири масово за домакинските отбори (70-30). Ако мазута гостува с 2 хилки агитка, то съдиите биха имали повече респект и надали биха ги рязали (ако са ги рязали, щото не съм гледал нищо и не мога да твърдя 100%).

Така че да не замесват Ботев, миналата година Ботев ли им беше виновен, че не влезнаха? Догодина на кой ще се сърдят? Да се стягат да взимат второто място, което много вероятно да донесе бараж и място в Б група, вместо да реват и да обвиняват Ботев. Щото с тия простотии и това ще изпуснат.

п.с. Що ще ги наказват с лишаване от домакинство? Тъпо ми се вижда. Служебна загуба и наказания на играчи. Дори отнемане на точки ако щеш, ама лишаване от домакинство е глупаво.

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 17 окт 2010 18:59

Честита победа на всички канари!!!
Много трудни три точки но важното е че продължаваме напред!
Иначе този мач ние така и не играхме с 11 души. За мен цялото първо си бяхме с 10 души(Огнянов просто не знаеше на кой свят се намира, стана за смях и на децата), а второто станахме с 9(след влизането на Батинов, който даже не искам и да коментирам)
Така че много важни три точки, продължаваме напред, надявам се че след сработването на момчетата с Какалов и Манчев отбора ще стане още по-силен.
Напред канари!!!

Върни се в “Ботев”