Ботев ще гостува на Свиленград в Чирпан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Re: Ботев ще гостува на Свиленград в Чирпан

Мнениеот PFCB » 06 окт 2010 21:23

Шврнц Тпрунков написа:
канарче написа:Трима.

И кучето на пазача.

Стабилно гостуване е било :)

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 06 окт 2010 21:28

канарче написа:А дай да поговорим вашите тежки гостувания с кои са били? Щото малко вървите 2 кръга след нас, така че с който сте играли, с тях сме играли и ние. Така че в тия "истински гостувания" да не вземете да ядете голям бой вие? Много болни душици сте, първо БФС ви беше виновно, че ни подкрепяло ( :shock: ), сега като се знае, че БФС са ОТКАЗАЛИ мачът да се играе в Пловдив - договорили сме се с противника да ни пуснат :shock: Айде, чакаме следващата декларация, да се доунижите още повече и да унищожите дори малкото уважение, което България имаше за изкуственото ви отборче, когато биехте шопските евроидиоти. Но явно всичко изкуствено си има време и вашето е изтекло, та сте си на мястото сега.

Май забравяш, че срещу Розова долина играхме в Казанлък, а вие в Пловдив?! И срещу Свиленград ще играем в Свиленград, а не в Чирпан, който е на 40 мин. от Пловдив.

Да не искаш да се радвам, когато ние гостуваме, а вие домакинствате или играете на неутрален терен? Хайде, няма нужда да сме чак толкова толерантни, че само идиотите ядат шамари и се усмихват. Някои ваши хора са го подкарали съвсем безогледно и са решили на всяка цена да сте първи. Жалко, защото можеше пак да стане, но без тези действия, които дразнят.

Когато разбрах, че ще играем в една група наистина се зарадвах, защото си представях интересни и оспорвани мачове, празник за футбола. Притеснявах се само някои глупаци сред публиката да не развалят отношенията ни, които са традиционно добри, аз и сега ви уважавам, като отбор. Но наистина не си представях, че още в средата на есенния полусезон ще видя толкова много некоректни действия.

Лошото е, че като напиша нещата тук вие ще се засегнете, донякъде с право, защото вината не е ваша. И вие страдахте доста и сега давате всичко за отбора си. Но съм сигурен в това, което пиша - някои хора от вашето ръководство много, много сериозно се занимават с т.нар. огранизация по нашенски, за влизането ви в "Б". Работи се и със съперници и със съдии. Упреквайте ме, но това не ми харесва! Тъжно е, боли ме за футбола, защото можеше да имаме наистина перфектното първенство, без значение кой ще е първи. Дреме ми, дали сме във "В" или "Б", все е жалка история. Но ако тръгнем и двата отбора да уреждаме мачове, наистина ще стане пародия и по-добре да си стоим на село. Никакъв нов морал, никакви чисти отбори няма да са това.

Подшушнете на вашите хора, че ние наистина играем честно, да спрат с глупостите и да се наслаждаваме на футбола! Иначе наистина си губим времето.

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 06 окт 2010 21:29

Какво има да се конкретизира пича?Яд го е, че Ботев Пловдив е институция, институция която се радва на освобождаването си и крачи с все сили нагоре в йерархията на бг футбола.А не малко отборче, с 5 силни години в историята си, които дори след освобождението си тормозят 200-те си фена с управленческа немощ и явно безхаберие относно резултатите на отбора.

Иначе фул респект за Нафтата, симпатичен отбор са.Но такава комплексарщина е нетърпима! :evil:

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 06 окт 2010 21:49

pas написа: Подшушнете на вашите хора, че ние наистина играем честно, да спрат с глупостите и да се наслаждаваме на футбола! Иначе наистина си губим времето.

Ние играем ЧЕСТНО - това ти го гарантирам. И ако си бил на поне едно гостуване на БОТЕВ щеше да си го разбрал.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 06 окт 2010 22:10

BPFC1912 написа: Ние играем ЧЕСТНО - това ти го гарантирам. И ако си бил на поне едно гостуване на БОТЕВ щеше да си го разбрал.

И аз ти гарантирам, че не пиша празни приказки, нито пък съм привърженик на конспиративни теории. Но пък, към вас, като привърженици - само уважение, ако има вина тя със сигурност не е ваша.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 06 окт 2010 22:17

pas написа:
BPFC1912 написа: Ние играем ЧЕСТНО - това ти го гарантирам. И ако си бил на поне едно гостуване на БОТЕВ щеше да си го разбрал.

И аз ти гарантирам, че не пиша празни приказки, нито пък съм привърженик на конспиративни теории. Но пък, към вас, като привърженици - само уважение, ако има вина тя със сигурност не е ваша.

Доколкото познавам манталитета на работа в БФС е напълно възможно да ни подкрепят леко с цел максимално бързо да се махнем от аматьорския футбол. Причината е, че не се вписваме в критериите на последния до такава степен, че сме опасни в прекия смисъл на думата. Така че, ако някой подкрепя Ботев непозволено от БФС, то го прави за да си осигури спокойствието.
105 години / 4 поколения ботевисти!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 06 окт 2010 22:20

pas написа:Май забравяш, че срещу Розова долина играхме в Казанлък, а вие в Пловдив?! И срещу Свиленград ще играем в Свиленград, а не в Чирпан, който е на 40 мин. от Пловдив.

Толкова си и информиран, с Розова Долина не сме играли и 100% няма да играем (тъй като подкрепящото ни БФС е твърдо против да се играе на терена на госта, нищо че го позволяваше преди година-две на Черноморец Бургас-София, и то като рецидив - всеки кръг) в Пловдив.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 06 окт 2010 22:30

ilian12 написа:
pas написа:

Доколкото познавам манталитета на работа в БФС е напълно възможно да ни подкрепят леко с цел максимално бързо да се махнем от аматьорския футбол. Причината е, че не се вписваме в критериите на последния до такава степен, че сме опасни в прекия смисъл на думата. Така че, ако някой подкрепя Ботев непозволено от БФС, то го прави за да си осигури спокойствието.

Това е много вероятно да е истина! БФС под влиянието на всички клубове които са във нашата В група /без Нафтата/ да ни побутват! ДА си признаем, всички отбори които ни домакинстват се ръсят голяма сума пари за полиция, понеже ВСЯКО наше гостуване се води рисково и домакините плащат не само на 2-3 полицая от селото, ами на полицицията от целия окръг и отделно на няколко буса полиция от Пловдив.

ИМенно за това всеки отбор иска да домакинства на нашият стадион - не стига, че няма да плащат за полиция - ами като му отидат 5 000 човека по 3 лв - изкарва и някой лев горничка!

В Харманли какво беше - 3 седмици хората правили подготовка махали седалки на сектори, затворени магазини /загуби за техните собственици/ по нереждане на полицията, целият град опасан с чисто нови табели "Към стадион Хеброс" - кому е нужно това, освен само ако кмета не е краднал няколко бона покрах харчовете за организиране на срещата!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 06 окт 2010 22:38

ilian12 написа:Доколкото познавам манталитета на работа в БФС е напълно възможно да ни подкрепят леко с цел максимално бързо да се махнем от аматьорския футбол. Причината е, че не се вписваме в критериите на последния до такава степен, че сме опасни в прекия смисъл на думата. Така че, ако някой подкрепя Ботев непозволено от БФС, то го прави за да си осигури спокойствието.

Знам само, че от подобни неща губим ние, губите и вие. Накрая ще се изпокараме, ще ни се лепнат петна, че не всичко е чисто и дори у победителите ще остане горчив привкус. И всичко това е от полза само за тези, които пратиха и двата ни отбора във "В" без да са изпадали. Гледат ни как се ръфаме в долните дивизии, даже понякога искри прехвърчат, като същевременно сме далеч от големия футбол и съответно не се пречкаме по никакъв начин на плановете им.

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 06 окт 2010 22:38

нека да е ясно ,че Ботев не може да купи мач както и не може да продаде мач.в момента Ботев се издържа от рекламни договори,билети,фланелки и т.н като всичко влиза в клуба по сметка.всички разходи се одобряват от управителния съвет от 16 човека.дори да предположим
,че те се наговорят да купуват мачове на края на годината като се представи финансовия отчет пред общото събрание този разход трябва да фигурира по някакъв начин.така,че при нас всичко е прозразно.ние сме абсолщтно различен модел клуб от всички останали в България,то и затова толкова много хора ходят на мачове във в група
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Върни се в “Ботев”