Шврнц Тпрунков написа:канарче написа:Трима.
И кучето на пазача.
Стабилно гостуване е било

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Шврнц Тпрунков написа:канарче написа:Трима.
И кучето на пазача.
канарче написа:А дай да поговорим вашите тежки гостувания с кои са били? Щото малко вървите 2 кръга след нас, така че с който сте играли, с тях сме играли и ние. Така че в тия "истински гостувания" да не вземете да ядете голям бой вие? Много болни душици сте, първо БФС ви беше виновно, че ни подкрепяло (), сега като се знае, че БФС са ОТКАЗАЛИ мачът да се играе в Пловдив - договорили сме се с противника да ни пуснат
Айде, чакаме следващата декларация, да се доунижите още повече и да унищожите дори малкото уважение, което България имаше за изкуственото ви отборче, когато биехте шопските евроидиоти. Но явно всичко изкуствено си има време и вашето е изтекло, та сте си на мястото сега.
pas написа: Подшушнете на вашите хора, че ние наистина играем честно, да спрат с глупостите и да се наслаждаваме на футбола! Иначе наистина си губим времето.
BPFC1912 написа: Ние играем ЧЕСТНО - това ти го гарантирам. И ако си бил на поне едно гостуване на БОТЕВ щеше да си го разбрал.
pas написа:BPFC1912 написа: Ние играем ЧЕСТНО - това ти го гарантирам. И ако си бил на поне едно гостуване на БОТЕВ щеше да си го разбрал.
И аз ти гарантирам, че не пиша празни приказки, нито пък съм привърженик на конспиративни теории. Но пък, към вас, като привърженици - само уважение, ако има вина тя със сигурност не е ваша.
pas написа:Май забравяш, че срещу Розова долина играхме в Казанлък, а вие в Пловдив?! И срещу Свиленград ще играем в Свиленград, а не в Чирпан, който е на 40 мин. от Пловдив.
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
ilian12 написа:pas написа:BPFC1912 написа: Ние играем ЧЕСТНО - това ти го гарантирам. И ако си бил на поне едно гостуване на БОТЕВ щеше да си го разбрал.
И аз ти гарантирам, че не пиша празни приказки, нито пък съм привърженик на конспиративни теории. Но пък, към вас, като привърженици - само уважение, ако има вина тя със сигурност не е ваша.
Доколкото познавам манталитета на работа в БФС е напълно възможно да ни подкрепят леко с цел максимално бързо да се махнем от аматьорския футбол. Причината е, че не се вписваме в критериите на последния до такава степен, че сме опасни в прекия смисъл на думата. Така че, ако някой подкрепя Ботев непозволено от БФС, то го прави за да си осигури спокойствието.
ilian12 написа:Доколкото познавам манталитета на работа в БФС е напълно възможно да ни подкрепят леко с цел максимално бързо да се махнем от аматьорския футбол. Причината е, че не се вписваме в критериите на последния до такава степен, че сме опасни в прекия смисъл на думата. Така че, ако някой подкрепя Ботев непозволено от БФС, то го прави за да си осигури спокойствието.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта