ФК"Ботев"Пд - ФК"Димитровград"/29.IX.2010г. от 18:00 ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Един град-един отбор
- Контакти:
Re: 4000 аплодираха Ботев
Не бяхме по-малко от 3300-3500 човека! Айде моля черно-белите телевизори да избиват комплекси относно посещамостта някъде другаде. Всеки знае кой е номер 1 в Пловдив поне по тази статистика!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- Canaries front
- Контакти:
На мен играта днес не ми хареса особено,дали защото беше на осветление,дали защото са тренирали преди мача,дали беше подценяване,но нещата не се получаваха като цяло.Надявам се да не е само подценяване,защото ако си мислим ,че всички ще ги бием с лекота жестоко се лъжем.Никой няма да си свали гащите само защото сме Ботев,напротив ще играят доста нахъсено срещу нас. И всяка лигавщина или глупост ще бъде наказвана.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
- nik_bg1
- Контакти:
Canaries front написа:да със сигурност нямаше 4000, но не бяха по-малко от 3000. Това е представяне на отбор във В група !
След този дъжд,който се изля преди мача и в началото на второто полувреме публиката, колкото-толкова...

Иначе мача ми хареса.Футболистите на Димитровград определено стояха много по-добре на терена,отколкото тези на митничарите,даже нашите им дадоха да направят 2-3 положения пред нашата врата,/след индивидуални грешки/явно за да видим тези вратари,бива ли ги,не ли...За това говори и резултата от първото полувреме 1:0 и след като направихме смените през второто полувреме,димитровградчаните клекнаха физически.
За месец Марин Бакалов,е свършил перфектна работа,нямаше безцелни центрирания,топката се подаваше в коридори,дълги извеждащи подавания,/ама не като едно време от вратаря/пресиране през целия мач и т.н.Е има още доста работа,но за месец
толкоз.
rump_shaker написа:fire написа:Canaries front написа:да със сигурност нямаше 4000, но не бяха по-малко от 3000. Това е представяне на отбор във В група ! А във феноменалната ни А група до преди малко ЦСКА и Черноморец ,,забавляваха" цели 250 -300 човека.
Евала пич! Макар,че и ти слагаш една хилядарка отгоре,че и повече,но все пак си фен на тоя отбор и те разбирам!Разбирам и желанието ви да се върнете при най-добрите,но за да идете при тях ще ви трябват години! Не се знае колко! Успех и нека обективните фенове като теб са повече!
Абе fire, разгледай снимките и да видиш че целият централен сектор та чак до таблото беше пълен. Няма да конкретизирам цифра, защото явно те е яд, но ще ти кажа какво аз видях вчера по телевизията. На вашият стадион камерата трудно хващаше хора. Бяхте се наредили по горните редове и като включим на централната ви трибуна хората, които се броят поименно защото просто си сабира толкоз тази ви трибуна, трябва да се засрамиш и да млъкнеш. В първият ви официален домакински мач, на обновеният ви стадион, в събота да идете толкоз малко хора е срамота!! Дори ваш фен си го каза... "В Севлиево бяхме повече..."
Чак пък повече в Севлиево

"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- PLOVDIV PEE 1912
dnes ima6e ne pove4e ot 2200-2500 4oveka.Botev e velik klub.
neka lokomotivci da se zasramqt.v4era na tehniq ma4 ima6e ne pove4e ot 7-800 4oveka.....
neka lokomotivci da se zasramqt.v4era na tehniq ma4 ima6e ne pove4e ot 7-800 4oveka.....
СТИГА СТЕ СИ ГИ МЕРИЛИ БЕ ... кой колко публика ималоо, кой повече, на кой батко му бил по-силен ....
АЙЙЙ СИКАНА!!! ИНАФ! ПИУСНА МИ вече по тия и всякви форуми ... едно нормално място не остана вече - тук си ги мерите, в п24 под всяка статия си ги мерите ... аре достатъчно. СТИГА ВЕЧЕ!

АЙЙЙ СИКАНА!!! ИНАФ! ПИУСНА МИ вече по тия и всякви форуми ... едно нормално място не остана вече - тук си ги мерите, в п24 под всяка статия си ги мерите ... аре достатъчно. СТИГА ВЕЧЕ!

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Реално около 2 000 човека, но както винаги вие имате навика да си послъгвате и удвоявате бройката.
Видяхте, че ние събираме хиляди на тренировка и контролни мачове...за представяне пък няма да говоря и вие да не видите нещо от нас.Доскоро на тренировки и представяне на отбора ви хората можеха да се преброят с просто око.Видяхте, че ние първи започнахме да правим шоу на представянето на отбора и вие да не останете по-назад се опитахте да ни имитирате.
Да питам само не ви ли омръзна да ни копирате и да крадете песни и хореографии от нас?
Пожелавам ви от сърце да си купите рейс...да не кажете, че съм дошъл да се заяждам с вас...
Видяхте, че ние събираме хиляди на тренировка и контролни мачове...за представяне пък няма да говоря и вие да не видите нещо от нас.Доскоро на тренировки и представяне на отбора ви хората можеха да се преброят с просто око.Видяхте, че ние първи започнахме да правим шоу на представянето на отбора и вие да не останете по-назад се опитахте да ни имитирате.
Да питам само не ви ли омръзна да ни копирате и да крадете песни и хореографии от нас?
Пожелавам ви от сърце да си купите рейс...да не кажете, че съм дошъл да се заяждам с вас...

PLOVDIV PEE 1912 написа:dnes ima6e ne pove4e ot 2200-2500 4oveka.Botev e velik klub.
АХАХАХАХАХАХАХАХ

-
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Реално около 2 000 човека, но както винаги вие имате навика да си послъгвате и удвоявате бройката.
Вие даже сте открили ,че земята се върти ! Цял свят знае какво лъжливо ,долно и комплексирано племе сте !
- Alternative
- Контакти:
Ванко_Ултраса написа:Реално около 2 000 човека, но както винаги вие имате навика да си послъгвате и удвоявате бройката.
Направо се заяждаш,и думите ти са пълен абсурд!