Съперниците: Мястото на Ботев не е във "В" група!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

batbore
Контакти:

Re: Съперниците: Мястото на Ботев не е във "В" група!

Мнениеот batbore » 10 сеп 2010 18:37

Moshtno PR, silna mediina politika, da im se nabiva v glavite che sme silni, veliki, i bogati. Da imat 1 na um oshte kato karat kum Plovdiv. Stigat mi 10 godini mediini podigravki i zabrava. Sega imame officialen sait, press-atache raboteshto v monopolno sportno radio, i directen livescore, i pechatno izdanie ako iskate chetete za Ботев ako ne u levo

Mejdu drugoto 7dni Sport 1 dumichka ne obelvat za Ботев, ama te vinagi si pishat samo za Levski i CSKA.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 сеп 2010 20:42

1912 написа:Съперниците: Мястото на Ботев не е във "В" група! Не можем да се мерим с тях !

Съперниците на Ботев (Пловдив) във "В" група все по-често негодуват заради ситуацията в родния футбол, която по невоя ги изправя срещу отбор като Ботев (Пловдив).

След разгромната победа на "канарчетата" срещу Загорец с 8:0, помощник-треньорът на отбора от Нова Загора Андрей Павлевзаяви, че мястото на Ботев просто не е тук, а конкуренция просто няма.

„Искам да честитя заслужената победа на домакините. Днес играхме срещу един много добър, балансиран и обигран отбор. Опитахме се да играем малко по-дефанзивно, защото знаем какво представлява Ботев Пловдив, но не успяхме. Някои необмислени постъпки на наши футболисти помогнаха да се стигне до този резултат.

Мястото на Ботев не е в тази група и аз им пожелавам да се върнат там където им е мястото, защото и тази публика заслужава много повече.

По-малките клубове не можем да се борим с отбори като Ботев. Ще трябва да се извиним на нашите фенове в Нова Загора, макар и те да са малко. Това е положението.

Целите ни са да изградим млад отбор, с местни играчи. Искаме да сме в първата 10-ка, но може и да се окажем в дъното, борейки се за оставане в групата”, заяви Павлев на пресконференцията след мача с Ботев.

" Днес играхме срещу един много добър, балансиран и обигран отбор. "
Кога,пък,успяхте да се обиграете,че и да се балансирате?За 5 мача?Иначе-един треньор,дето са го изгермечили с 8-0,няма да каже:"Паднахме от слабаци",я!Нормални хвалби от загубилия отбор.

Потребителски аватар
shamana1912

Мнениеот shamana1912 » 10 сеп 2010 21:00

forzajuve написа:Преди мача с Нафтата не се мислете за непобедими.Истината е,че има кампания да се върнете бързо кадето ви е мястото,за разлика от други центрове.Каде са медиите, като става на въпрос за Плевен,Враца,Дупница,Велико Търново и прочие.Много сте ми симпатични, но медиите и вашите теми стават досадни.Все едно без вас няма да има футбол.Жалко за медиите,че лижат гъзовете на определени отбори.Само Ботев Враца

Приятелю,къде я видя тази кампания?!Видя ли колко глупости се изписаха след мача в Димитровград??Явно не си в час нещо-заповядай на стадион Христо Ботев за да видиш отбор и публика какво шоу правят!А ако чакаш на медиите да ти вдигнат отбора,значи още много време ще сте там,където сте сега :lol: И последно-щом темите са ти досадни-не влизай там!!Айде със здраве ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 10 сеп 2010 23:01

blue avalanche,
що не си балансираш нервната система?
Четеш,ама нищо не разбираш,или разбираш това което на тебе ти отървава...Нещо не ти харесва ли?
Къде прочете,някой ботевист да казва,че сме обиграни и балансирани?
Когато всички казваме,че има още много работа по отбора...Я отивай да се прегледаш...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2010 00:25

nik_bg1 написа:blue avalanche,
що не си балансираш нервната система?
Четеш,ама нищо не разбираш,или разбираш това което на тебе ти отървава...Нещо не ти харесва ли?
Къде прочете,някой ботевист да казва,че сме обиграни и балансирани?
Когато всички казваме,че има още много работа по отбора...Я отивай да се прегледаш...

"Светльо Асенов и Васко Гуджев - ФЕНОМЕНАЛНИ..."
"Чудесен Курдов определено си личи че има класа в него. Светльо Асенов, Гуджев, Байреви, Рахов, Христов, Миленов както винаги направиха чудесен мач Тони Огнянов и Петко Фанев също са много добри по бековете. И може да похвалим и Илия Николов, който направи добър мач макар, че нямаше много положения, но беше стабилен, защото понякога прави големи издънки за съжаление. Краси Кръстев направи чудесен повторен дебют и определено ще се разчита много на него в бъдеще."Колко пъти думата "чудесен"?
"Парадоксално обаче резултата е 8-0. Което показва с колко класи сме над другите."

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 11 сеп 2010 09:25

Споко, blue avalanche, приятелю. Знам, че отново наближава моментът, в който още на тръгване към Пловдив ще губите с 2:0 и ще ви мачкаме мощно и на терена и по трибуните, но не си изпускай нервите още от сега. Не изпадай в истерия. Тази година най-много за Купата да се срещнем. Може би, още не сме готови да ви отстраним, но съм сигурен, че ще ви накараме да настръхнете от шубе, на път към ст. БОТЕВ ;)
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 сеп 2010 10:36

Yellow blood написа:Споко, blue avalanche, приятелю. Знам, че отново наближава моментът, в който още на тръгване към Пловдив ще губите с 2:0 и ще ви мачкаме мощно и на терена и по трибуните, но не си изпускай нервите още от сега. Не изпадай в истерия. Тази година най-много за Купата да се срещнем. Може би, още не сме готови да ви отстраним, но съм сигурен, че ще ви накараме да настръхнете от шубе, на път към ст. БОТЕВ ;)

И как,по-точно,ст.Ботев ще вземе лиценз за Купата?Нали не си мислиш,че Левски и левскарите са като мижавите отборчета,които така са се "панирали" от "страхотния" Ботев,че си играят домакинствата в Пловдив?Кажи ми,че не си мислиш това!Като гледам статистиката,не знам кой от кого трябва да се страхува.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 11 сеп 2010 10:41

deepblue1963 написа:
Yellow blood написа:Споко, blue avalanche, приятелю. Знам, че отново наближава моментът, в който още на тръгване към Пловдив ще губите с 2:0 и ще ви мачкаме мощно и на терена и по трибуните, но не си изпускай нервите още от сега. Не изпадай в истерия. Тази година най-много за Купата да се срещнем. Може би, още не сме готови да ви отстраним, но съм сигурен, че ще ви накараме да настръхнете от шубе, на път към ст. БОТЕВ ;)

И как,по-точно,ст.Ботев ще вземе лиценз за Купата?Нали не си мислиш,че Левски и левскарите са като мижавите отборчета,които така са се "панирали" от "страхотния" Ботев,че си играят домакинствата в Пловдив?Кажи ми,че не си мислиш това!Като гледам статистиката,не знам кой от кого трябва да се страхува.

Ти нещо откачи... "Лиценз" за Купата, казваш? А и нека наистина се паднем за Купата - пак ще си говорим. Защото няма да е нищо страшно за нас да отпаднем, обаче на вашите ще им се налеят краката с гипс от 20 000 канари, и май ще има игра с 14 човека, за да няма "неразумни и неправилни" резултати.

Явно е трудно да разберете, че на терена вече не са селските подлоги, претрепани от страх и гладни, а надъхани играчи, които вече познават вкуса и на победата, и на подкрепата, и имат пред кого и за какво да се раздават.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 11 сеп 2010 10:48

deepblue1963 написа:И как,по-точно,ст.Ботев ще вземе лиценз за Купата?Нали не си мислиш,че Левски и левскарите са като мижавите отборчета,които така са се "панирали" от "страхотния" Ботев,че си играят домакинствата в Пловдив?Кажи ми,че не си мислиш това!Като гледам статистиката,не знам кой от кого трябва да се страхува.

За Купата домакинства отборът от по-ниска дивизия, нали знаеш ;)

Статистиката се обърна във времената на селския. Аз ходя на мачове на Ботев от края на 80-те и не си спомням наша загуба, като домакин на синия отбор, преди да ни поеме онзи, който сега се стяга за затвора. Да не кажа, че помня само победи и то красиви и зрелищни. Като ти гледам набора на ник-а смятам, че и сам ги помниш тези времена и не е нужно да ти ги припомням. ;)
Последна промяна от Yellow blood на 11 сеп 2010 10:50, променено общо 1 път.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Ботев”