Димитровград-Ботев 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Re: Димитровград-Ботев 0:1

Мнениеот pas » 05 сеп 2010 20:59

ultra1912 написа:Евала на "нафтата",истински fairplay,2000 лева за домакините при победа са давали :evil:

Да бе, същия отбор, който си прибра комисионната от Ботев за "домакинството", сега ще го изкараш, че е легнал на Нафтата!

jivko.furlinski написа: Небива да се сравняваме с тях, те са много под нашето ниво.

Поне за момента резултатите говорят друго. Колкото до феновете - всеки има възходи и падения, вие също го знаете. ще поживеем, ще видим колко ще сте, примерно, в Царево (там играе Созопол).

Иначе - честита победа и поздравления за публиката! Но когато побеждаваш и търсиш оплюване и конфронтация с конкурентите, това говори не за класа, а за страх.

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 05 сеп 2010 21:05

pas написа:
ultra1912 написа:Евала на "нафтата",истински fairplay,2000 лева за домакините при победа са давали :evil:

Да бе, същия отбор, който си прибра комисионната от Ботев за "домакинството", сега ще го изкараш, че е легнал на Нафтата!

jivko.furlinski написа: Небива да се сравняваме с тях, те са много под нашето ниво.

Поне за момента резултатите говорят друго. Колкото до феновете - всеки има възходи и падения, вие също го знаете. ще поживеем, ще видим колко ще сте, примерно, в Царево (там играе Созопол).

Иначе - честита победа и поздравления за публиката! Но когато побеждаваш и търсиш оплюване и конфронтация с конкурентите, това говори не за класа, а за страх.

Всеки да си гледа отбора.Живот и здраве ще видим кой е по-добър.В едно не можете да се сравнявате с нас-публиката. ;)
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 05 сеп 2010 21:10

pas

без да съм сигурен си мисля че ultra1912 имаше предвид че нафтата са давали пари на Димитровград да бие Ботев. Няма как да са давали пари на Карлово (редовно де, иначе има), в директен мач.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 05 сеп 2010 21:19

Hacko1912 написа:pas

без да съм сигурен си мисля че ultra1912 имаше предвид че нафтата са давали пари на Димитровград да бие Ботев. Няма как да са давали пари на Карлово (редовно де, иначе има), в директен мач.

Моята информация е, че всички до момента играят срещу нас на 100%. Пари на Димитровград не вярвам да са давани, защото едва ли има смисъл. Аз дори се учудвам, че толкова са ви затруднили, защото миналата година бяха доста слаб отбор.

И последното нещо, което ми се иска е да се влиза в някакви безумни спорове. Всеки си подкрепя отбора, а накрая каквото стане. Нито ще дойде края на света, нито ще се откажем.

Колкото до публиката - сега сте на крилете на вдъхновението. Браво и дано задържите това усещане! Но като човек, който ходи десетилетия на мачове знам, че у нас нещата се люшкат от единия до другия полюс. Ние сме били и 30 хил. на домакински мач, били сме и 300, вие също, според моментната ситуация.

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 05 сеп 2010 21:19

Точно това имах предвид.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 05 сеп 2010 21:22

pas написа:

Моята информация е, че всички до момента играят срещу нас на 100%. Пари на Димитровград не вярвам да са давани, защото едва ли има смисъл. Аз дори се учудвам, че толкова са ви затруднили, защото миналата година бяха доста слаб отбор.

И последното нещо, което ми се иска е да се влиза в някакви безумни спорове. Всеки си подкрепя отбора, а накрая каквото стане. Нито ще дойде края на света, нито ще се откажем.

Колкото до публиката - сега сте на крилете на вдъхновението. Браво и дано задържите това усещане! Но като човек, който ходи десетилетия на мачове знам, че у нас нещата се люшкат от единия до другия полюс. Ние сме били и 30 хил. на домакински мач, били сме и 300, вие също, според моментната ситуация.

Принципно смисъл има (те не играят за нищо, та един финансов бонус би ги амбицирал да надскочат възможностите си) друг е въпроса дали сте дали, което е без значение, защото е напълно легално стига да ти се дават пари за глупости. Хайде със здраве, дано тая година влезем и двата отбора, или най-късно догодина да влезете и вие :P
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Pride_of_London
Контакти:

Мнениеот Pride_of_London » 05 сеп 2010 21:23

БРАВО КАНАРИ!НЕКА НЕ ГЛЕДАМЕ КОНКУРЕНТИТЕ ОТ БУРГАС.ИМА ВРЕМЕ, ЩЕ СТИГНЕМ И ДО ТЯХ!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 05 сеп 2010 21:25

pas написа: Колкото до публиката - сега сте на крилете на вдъхновението. Браво и дано задържите това усещане! Но като човек, който ходи десетилетия на мачове знам, че у нас нещата се люшкат от единия до другия полюс. Ние сме били и 30 хил. на домакински мач, били сме и 300, вие също, според моментната ситуация.

Не искам да спорим на тема публика.Много добре знаеш,че ви превъзхождаме във всяко едно отношение.Симпатичен отбор сте.Жалко,че точно вие сте ни конкуренти.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 05 сеп 2010 21:29

Аз ще се опитам за пореден път да изчистя коментара си за мача от превъзбуден оптимизъм.
Днес беше един много слаб мач от тактическо и техническо естество.
За тактиката виновен е единствено треньора. Не може за пореден път да проиграваме първото полувреме на ходом и безидейност. Това ще ни изиграе скоро мнго лоша шега.
Как Курдов играе слабо в Раковски и днес излизаш пак с него и без Пльоко? Изводите за пореден път са за Бакалов. Днес можехме и да загубим точки заради неговата ялова тактика в нападение.
За техническата част е недопустимо футболисти с претенции да не могат да центрират от игра и от корнер. Примери днес колкото щеш с Асенов, Енчев, Батинов и т.н.
От 20 центрирания 18 бяха грешни. Е как да стане гол?
Ами една треноровка в седмицата само това да тренират майка му стара!
Казах го преди сезона и сега пак го повтарям. Нафтата бият с лекота а ние треперим до края. Все някъде ще спукаме гума навън, ако не се промени манталитета и на треньора и на отбора да са агресивни от първата минута.
Отново феновете бяха невороятни, нооо ще ни накажат след тези бомби и нахлувания и бутилки. А колко по-лесно би било да си вкараш головете в началото и да се кефиш на победата до края? Искаше ми се да няма ексцесии, но така е когато и играта не върви.
Дано се направят необходимите изводи, иначе ще ни сюрпризират лошо много скоро, дано не съм прав.
Наздраве на всички, но днес изхабих доста нерви на този мач!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 05 сеп 2010 21:35

Преди около година Жозе коментира победа с 7:0 ( не помня vs кого беше ) - По добре 7 победи с 1:0 от колкото 1 с 7:0

Ботевисти късмет и догодина в "Б" група :)

Само да попитам : Ако и Шумен се изкачи в Б група ще има ли мега дерби Шумен : Ботев :? :)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “Ботев”