Декларация на Нафта феновете

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Re: Декларация на Нафта феновете

Мнениеот pas » 21 авг 2010 00:36

canar4e написа:Може ли да попитам,като ги нямаше Ботев миналата година,защо станахте трети?

Разбира се, че може - нямахме готов отбор. В последния момент събрахме футболисти, за да оцелеем, защото се опитаха да закрият клуба. С Марица имаме победа и равен, с Равда победа и загуба (голова разлика в наша полза), но явно те бяха по-готови от нас и заслужено ни изпревариха. Но не сме ги упреквали в нищо, просто там ни беше мястото. Във футбола трябва да се приемат и загубите, за да се радваш истински и на победите.

canar4e
Контакти:

Мнениеот canar4e » 21 авг 2010 00:40

Тази декларация на мен ми прилича повече на някаква застраховка,ако не влезят в ,,б,,група.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 21 авг 2010 02:32

pas
изглеждаш итнилегентен човек . тогава защо тази декларация не е насочена към БФС а към нас ? честно тази декларация е най-смешната която съм чел .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 21 авг 2010 06:51

pas написа:
Шврнц Тпрунков написа:Тогава какво правиш в нашия форум? Довиждане!

П.С. Ако търсиш фенове над 60 кг, лесно ще намериш. Само да не се наакаш като ги видиш... В нашата групировка съм хем най-слаб с моите 85 кила, хем най-миролюбивия, хем най-толерантния... Като видиш Centrum Crew - бягай, защото аз съм на-добрия ти вариант!

Трябваше да се уплаша ли, какво? Аз си мислех, че пиша с някой малко по-зрял човек, а то било сополанко с мечти да е форумен хулиган. Не знам да се смея ли, да се ядосвам ли, но всъщност аз съм си виновен, че се занимавам с подобни хлапета. Поне ако сме един срещу друг ще мога да ти опъна два шамара и да не ти слушам цяла вечер инфантилните излияния.

Тц, тц, като говорим за инфантилни коментари... Доста добър такъв направи.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 21 авг 2010 08:13

Как да я разбираме тая декларация сега???Ако БОТЕВ влезе в Б група ще е нечестно ако е е нафтата всичко е наред???
ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ГОРАТА майна ХОДИ ПО ХОРАТА!

Потребителски аватар
gogova4o
Контакти:

Мнениеот gogova4o » 21 авг 2010 08:25

maldin1 написа:
antonzzzz написа:Леле,колко мъка по тоя свят.... Това ли измислиха феновете на Нафтата??? Доста ниско паднаха в очите ми.
Хайде кажете ми мача с Карлово къде да се играе? И каква вина тук има ЗС на БФС? Хората са си направили сметката,че вместо да губят служебно-по-добре да дадат някой лев за нафта до Пловдив ида си обиграят футболисти в един мач,на всичкото отгоре могат и да спечелят пари...
На същият този стадион миналата година Нефтохимик беше наказан за 4 мача точно заради организацията.Повтарям беше наказан Нефтохимик заради организацията на домакините не домакина,а Нефтохимик !!!Ако феновете на Ботев правят зулуми,а не подкрепят отбора си и тях ще накажат.Ако няма хулигански прояви не виждам в какво точно е проблема да се играе там срещата? Миналата година на ЦСКА феновете се направиха на мъже и отнесоха служебно 0:3 като глоби и лишаване от домакинство както и домакините.Така че не виждам къде е проблема там да се играе мача.

точно по тази причина и във В вече искат отделен сектор за гости,а много стадиони нямат и затова ще домакинстват при нас
Teo написа:
Вие по селата и паланките нямате ли си отбори, че сте фенове на софийските... баси селянията!

Станко
Че то и ти си селянин,ама неосъзнат

damageplan
Софийските агитки на Левски и ЦСКА са не по-големи от тези на Локо Сф и Славия .

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 21 авг 2010 08:37

gogova4o написа:
maldin1 написа:
antonzzzz написа:Леле,колко мъка по тоя свят.... Това ли измислиха феновете на Нафтата??? Доста ниско паднаха в очите ми.
Хайде кажете ми мача с Карлово къде да се играе? И каква вина тук има ЗС на БФС? Хората са си направили сметката,че вместо да губят служебно-по-добре да дадат някой лев за нафта до Пловдив ида си обиграят футболисти в един мач,на всичкото отгоре могат и да спечелят пари...
На същият този стадион миналата година Нефтохимик беше наказан за 4 мача точно заради организацията.Повтарям беше наказан Нефтохимик заради организацията на домакините не домакина,а Нефтохимик !!!Ако феновете на Ботев правят зулуми,а не подкрепят отбора си и тях ще накажат.Ако няма хулигански прояви не виждам в какво точно е проблема да се играе там срещата? Миналата година на ЦСКА феновете се направиха на мъже и отнесоха служебно 0:3 като глоби и лишаване от домакинство както и домакините.Така че не виждам къде е проблема там да се играе мача.

точно по тази причина и във В вече искат отделен сектор за гости,а много стадиони нямат и затова ще домакинстват при нас

Не виждам какво повече има да се обясняваме с нафтата. Те няма как да разберат разликата между гостуващи 50 и 1000 фена , защото никога не са били от вторите и затова не могат и да преценат правилно ситуацията.Все пак всеки си има право на мнение и те са решили да изразят своето чрез декларация.
За мен темата за е за ключ !

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 авг 2010 09:25

maldin1 написа:
Шврнц Тпрунков написа:Хайде прочетете "некои" неща, преди да се говорят глупости. Не Зоналния съвет назначи мача в Пловдив, най-малкото защото практически нямат такива правомощия.
Добре абстрахираме се от всички и всичко.Ако си неутрален фен не ти ли се струва малко съмнително всичко казано десега,без програмата.За програмата съм съгласен,че няма нищо наредено,и не виждам какъв е проблема,че мачът е в последния кръг.И дефинирайте ми добра организация за "В" група след като всички стадиони са за по 200 човека тук таме някой за 1000.......

Аз не разбирам накаде биеш. Нима ние сме виновни че искаме да ходим по 1 000 чвоека. На всички в България беше ясно че Ботев иде ли във 3-тият ешалон това ще се случи. Ботев не е клуб еднодневка, не се казва Свиленград, Асеновград, Димитровград и тнт.... Ботев е институция и ние ще го следваме навсякаде. Хич, ама хич не ми пука че смешните отборчета немогат да организират мач срещу нас. Ще си играем на наш терен и това е. ТОВА НЕ Е НАРЕДБА както казват бургазлии а това е реланоста в България!!
ИзображениеИзображение

westside

Мнениеот westside » 21 авг 2010 10:00

Ами то това се очакваше още преди 3 месеца:
botev/viewtopic.php?f=7&t=49211&p=1075841#p1075841

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 21 авг 2010 10:05

rump_shaker написа:Аз не разбирам накаде биеш. Нима ние сме виновни че искаме да ходим по 1 000 чвоека. На всички в България беше ясно че Ботев иде ли във 3-тият ешалон това ще се случи. Ботев не е клуб еднодневка, не се казва Свиленград, Асеновград, Димитровград и тнт.... Ботев е институция и ние ще го следваме навсякаде. Хич, ама хич не ми пука че смешните отборчета немогат да организират мач срещу нас. Ще си играем на наш терен и това е. ТОВА НЕ Е НАРЕДБА както казват бургазлии а това е реланоста в България!!
Това,което ще ти напиша мислех снощи да го пиша,но се отказах както и да е.Има си точно уредени нормативни уредби за това.Щом стадиона е за 100 човека,феновете на гостуващият отбор трябва да са 20 % демек 20 човека.Точка по въпроса.А за това на кой и какво не му харесва както казахте да се оплаква на арменския поп. ;)
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Върни се в “Ботев”