В мача Ботев-Чирпан 4-0
Играчи на Мача е Светослав Асенов и Илиан Христов с по 4 гласа
3-Васил Гуджев
1-Илиян Енчев
1-Ридван Хаджифейзула
Играч на мача
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- plovdivchanina
- Контакти:
- plovdivchanina
- Контакти:
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Играч на мача
Ох норамлно да номинираме Митко, само че ако наблюдавахте играта, пчоти всички в офанзивен план и по специално в завършваща фаза бяхме тряагични. Байрев хубаво вкара гол, но почти нищо друго в мача
Аз номинирам Владо Байрев, който не само че не се порпука, ами на 4-5 пати трябваше да покрива лявата част на защитата, защото Гуджев и Аснеов неможеха да се справят с онва тяхното крило! Точно 5 пъти забелязах Байрев да отива до тъч линията и да спира крилото! За тва аз гласувам за Владо Байрев а не за Митко
Аз номинирам Владо Байрев, който не само че не се порпука, ами на 4-5 пати трябваше да покрива лявата част на защитата, защото Гуджев и Аснеов неможеха да се справят с онва тяхното крило! Точно 5 пъти забелязах Байрев да отива до тъч линията и да спира крилото! За тва аз гласувам за Владо Байрев а не за Митко

Аз гласувам за 12 играч - хилядата Ботевисти дошли да подкрепят отбора. От футболистите никой не се открои.
Владо Байрев. Без него можеше и да загубим точки.
- rump_shaker
- Контакти:
- rump_shaker
- Контакти:
Казвайте за днешния мач. Кандидатите са мнгоо. 
Мисля си че Курдов освен трите си гола, раздаде няклко много добри паса. Номинирам него, маакр че ми е трудно да определя при такъв резултат!

Мисля си че Курдов освен трите си гола, раздаде няклко много добри паса. Номинирам него, маакр че ми е трудно да определя при такъв резултат!

- plovdivchanina
- Контакти:
Значи аз номинирам няколко играчи - Атанас Курдов супер включване направи това, което трябваше хеттрик и чудесна игра. Петко Фанев - първото полувреме играеше доста все пак е и нормално, тъй като нямаше и у мора, тъй като не игра в неделя. Светльо Асенов заедно с Петко бяха един от малкото, който играха на ниво през първата част вкара супер втори гол и направи няколко силни включвания. Васко Гуджев много силни включвания направи даде и супер пас за втория гол на Курдов. Краси Кръстев включи се чудесно с много желание и си спечели дузпа, която вкара. Илиан Христов отново влезна в игра и за трети път вкара също се включи много добре.

Силно впечатление направиха Рахов и В.Байрев. Това беше първия отбор, който се опитваше да играе футбол срещу нас и двамата се справиха прекрасно. Курдов също заслужава много добри думи. Влезе като резерва и забоде три гола, какво повече? Най-добър обаче за мен беше Асенов. Много хъс, много пробиви по крилото. Борба за всяка топка, преса при изнасяне на топкта, скорост при атаката. Дори след разбъркването в схемата, (непредвидената смяна на Площаков с Краси Кръстев) Асенов се включи добре и като офанзивен халф зад Курдов. Наистина е трудно да се отличи само един след такъв мач!