До 23:59ч в Сряда, 23.6.2010 се мисли по Емблемата!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Емблемата минава на обсъждане на 30-ти Юни

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юни 2010 19:46

ciconcho написа:Момчета вижте тази и си кажето мнението http://img208.imageshack.us/i/boteeeeeeeeeeeeev.jpg/

Малко обемиста, ама иначе грабва окото ;)

ciconcho
Контакти:

Мнениеот ciconcho » 21 юни 2010 19:46

Благодаря колега !!! :lol: другата е със събран надпис според мен даже е по-добре

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юни 2010 19:51

ciconcho написа:Благодаря колега !!! :lol: другата е със сълран надпис според мен даже е по-добре

НЯМА ЗАЩО ;) Ако има повече предложения като твоето и повече хора които да дадът идеи мисля че ще зглобим страхотна емблема :)

ciconcho
Контакти:

Мнениеот ciconcho » 21 юни 2010 19:52

Ако искате да я видите с някакви поправки казвайте,ще изтормозя дизайнера :twisted:

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 21 юни 2010 19:56

ciconcho написа:Ако искате да я видите с някакви поправки казвайте,ще изтормозя дизайнера :twisted:

Можеш ли да напишеш на тая емблема отдоло Красота, Вяра, Борба или 1912 да видим как ще излежда?? Ако можеш качи и двата варианта!

Изображение

ciconcho
Контакти:

Мнениеот ciconcho » 21 юни 2010 19:58

ще опитам,но това с надписа не става мн лесно :)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 21 юни 2010 20:01

ilian12 написа:
PAPI1912 написа:как ви се вижда тази
http://plovdiv24.bg/pic/3957/4.html
малко игра с цветовете и става уникат.

В Независимият твърдят, че собственика й не дава да бъде емблема на клуба. :( Иначе и на мен ми харесва

Ебати собственика майна. Аз ако нарисувам нещо и ме помолят от любимият ми клуб да го ползват и това нещо да седи като емблема на този клуб...... О господи, аз ще бъда най-щастливият човек на света!

А иначе самата емблема е наистина невероятна. Разчупва всякакваи стандарти. Едновремнно седи като класическа, вдъхваща аристократизъм и същевремноо изгледжда модерна. Ако има възможност това да бъде емблемата на отбора, аз лично съм с 2 ръце за!
ИзображениеИзображение

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 21 юни 2010 20:11

Малко брейнсторминг:
-Само добавяш 1912 на кръга отдолу и си готов.
-А за нещо по-радикално виж как е емблемата на Аякс, постави Ботев на надписа, офф-сетния имидж на Христо Ботев на местото на война и 1912 с жълто/черен щит на местото на техния щит. Няма нужда да е кръгла...

ПС. Знам че никой не е застрахован срещу приказване на глупости :lol:

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 21 юни 2010 20:24

rump_shaker написа:
ilian12 написа:
PAPI1912 написа:как ви се вижда тази
http://plovdiv24.bg/pic/3957/4.html
малко игра с цветовете и става уникат.

В Независимият твърдят, че собственика й не дава да бъде емблема на клуба. :( Иначе и на мен ми харесва

Ебати собственика майна. Аз ако нарисувам нещо и ме помолят от любимият ми клуб да го ползват и това нещо да седи като емблема на този клуб...... О господи, аз ще бъда най-щастливият човек на света!

А иначе самата емблема е наистина невероятна. Разчупва всякакваи стандарти. Едновремнно седи като класическа, вдъхваща аристократизъм и същевремноо изгледжда модерна. Ако има възможност това да бъде емблемата на отбора, аз лично съм с 2 ръце за!

Може просто човека да не иска,да смята ,че не е подходяща,ако е така нека му уважим мнението!
Към останалите:СТИГА С ТОВА КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!!!!!Или сте някви малчугани,опитващи се да блеснат или безвкусни дъртаци!Да сложим и текста на "Не ще умре....." ,а???Даже има и налудничавото предложение за 12.03.1912,а часът и средната дневна температура????? :x :x :x :x Искам да е щитът,ама ако наистина не може,нека да е някоя от старите?

П.С:Ако има фенове на Локо-Мездра,София и Ст.Загора да ги попитам дали поне 2 от трите емблеми са патентовани,защото не са просто аналогични ми направо 99% еднакви!Ако две са патентовани с тези прилики смятам,че и ние може да се уредим!!Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 21 юни 2010 20:24

batbore написа:Малко брейнсторминг:
-Само добавяш 1912 на кръга отдолу и си готов.
-А за нещо по-радикално виж как е емблемата на Аякс, постави Ботев на надписа, офф-сетния имидж на Христо Ботев на местото на война и 1912 с жълто/черен щит на местото на техния щит. Няма нужда да е кръгла...

ПС. Знам че никой не е застрахован срещу приказване на глупости :lol:

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Ботев”