БФС:Ботев не може да играе в Б група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: БФС:Ботев не може да играе в Б гр.

Мнениеот Ki Cho » 03 юни 2010 18:55

kiko75 написа:
ilian12 написа:Сутринта е по-мъдра от вечерта. От всяко положение се намира изход. Важното е да не се правят каквито и да е договорки с Урода. Към момента имаме два възможни подхода:

1-ви: да играем по мръсните правила на държавата ни и да си "присвоим" нечий лиценз.
2-ри: да бъдем честни и почтени и да започнем от окръжните групи.

Лично аз съм за 2-рия вариант.

П.П. Има и 3-ти ... да хванем гората с оръжие в ръка. Преди време е имало хора които са го направили.

АКО ИЗБЕРЕТЕ ВТОРИЯ ВАРЯНТ КАЖЕТЕ ЗБОГОМ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ НЯМА КОЙ ДА ДАВА ПАРИ ЗА ТАЯ КАУЗА

1. Пише се Сбогом - в смисъл С Бог.
2. Аз съм член на клуба без значение къде ще играе. И догодина пак ще съм член, и по-догодина, и т.н.
ТОЙ НЕ УМИРА!
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Kolovatigb1987
Контакти:

Мнениеот Kolovatigb1987 » 03 юни 2010 18:56

кои отбори от б-група в крайна сметка са без лиценз

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 03 юни 2010 18:57

Ki Cho написа:Предполагам всички сме имали едно наум, че това е възможно. Аз съм тъжен, но каквото - такова. НАПРЕД, МОЙ БОТЕВ !!! И В "Щ" група, и в "Ю" група БОТЕВ е НАЙ-ВЕЛИКИЯ клуб в България.

ВИВА КАНАРИ !!!
Догодина на финала за купата за пръв път в историята ще играе отбор от аматьорските дивизии !!!

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
И като се сетя по правилник къде трябва да се играе мача между отбори от различни групи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Господ здраве да ви дава селяни и цигани :mrgreen:

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 03 юни 2010 18:58

"Така остават два варианта пред Ботев. Единият е да се стигне до споразумение с Димитър Христолов, който дори не е подавал документи за участие в Б група. При евентуална договорка, „канарчетата” ще могат да стартират във В група."

Какъв срок е даден за това "разбирателство "

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 юни 2010 18:58

kiko75 написа:АКО ИЗБЕРЕТЕ ВТОРИЯ ВАРЯНТ КАЖЕТЕ ЗБОГОМ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ НЯМА КОЙ ДА ДАВА ПАРИ ЗА ТАЯ КАУЗА

Ти мислиш ли преди да пишеш. Значи за Рогош, Крислово, Калековец.... и още сумати дето са в Б окръжна има кой да дава пари, а за БОТЕВ ПД нямало кой да дава. Абе вземи пак помисли какво написа преди малко!
ИзображениеИзображение

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 юни 2010 18:59

Ki Cho написа:
kiko75 написа:
ilian12 написа:Сутринта е по-мъдра от вечерта. От всяко положение се намира изход. Важното е да не се правят каквито и да е договорки с Урода. Към момента имаме два възможни подхода:

1-ви: да играем по мръсните правила на държавата ни и да си "присвоим" нечий лиценз.
2-ри: да бъдем честни и почтени и да започнем от окръжните групи.

Лично аз съм за 2-рия вариант.

П.П. Има и 3-ти ... да хванем гората с оръжие в ръка. Преди време е имало хора които са го направили.

АКО ИЗБЕРЕТЕ ВТОРИЯ ВАРЯНТ КАЖЕТЕ ЗБОГОМ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ НЯМА КОЙ ДА ДАВА ПАРИ ЗА ТАЯ КАУЗА

1. Пише се Сбогом - в смисъл С Бог.
2. Аз съм член на клуба без значение къде ще играе. И догодина пак ще съм член, и по-догодина, и т.н.
ТОЙ НЕ УМИРА!

РАДВАМ СЕ ЗА ТЕБЕ НО видя колко дадоха по 240 лв ;) дано се справите но не вярвам а Пловдичани са най голямите грандомани в БГ и затова нито един богат човек от Пловдив не дава за футбол и за какъвто и да е спорт
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 03 юни 2010 18:59

Точно казано Кичо,аз и догодина бих дал своя дял,но като се замисля е загубена една битка.Факта,че толкова шум се вдигна около нас означава единственно,че сме по-живи и по-силни от всякога.Нека видим план Б на УС.Аз съм сигурен,че днешното решение е било очаквано малко или много

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 03 юни 2010 18:59

Това е, просто си нямаме лоби в БФС (български фригидни свине).Един ден, онзи отгоре ще реши да обърне нещата и тогава ще пик.ят кръв.На всички които се радват в този ден на нещастието на един велик български клуб ще кажа едно - нещастници.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 03 юни 2010 19:01

BultraStyle написа:"Така остават два варианта пред Ботев. Единият е да се стигне до споразумение с Димитър Христолов, който дори не е подавал документи за участие в Б група. При евентуална договорка, „канарчетата” ще могат да стартират във В група."

Какъв срок е даден за това "разбирателство "

Какво точно имаш предвид "разбирателство"? :evil:
105 години / 4 поколения ботевисти!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 03 юни 2010 19:02

rump_shaker написа:
kiko75 написа:АКО ИЗБЕРЕТЕ ВТОРИЯ ВАРЯНТ КАЖЕТЕ ЗБОГОМ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ НЯМА КОЙ ДА ДАВА ПАРИ ЗА ТАЯ КАУЗА

Ти мислиш ли преди да пишеш. Значи за Рогош, Крислово, Калековец.... и още сумати дето са в Б окръжна има кой да дава пари, а за БОТЕВ ПД нямало кой да дава. Абе вземи пак помисли какво написа преди малко!

пич всяка една община отпуска по 2000 до 3000 лв за селски футбол и тия отбори играят на доброволни начала а вие искате нещо съвсем друго докато доиде ред да влезета в А група ще се избиете за власт ;)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Върни се в “Ботев”