Открити са сметки към ПФК "Ботев Пловдив"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: Открити са сметки към ПФК "Ботев Пловдив"

Мнениеот nik_bg1 » 16 май 2010 10:53

"Кашчей"

Оставям го без коментар!

Разликата в двата поста е от около 7-8 дена, но смисълът е еднакъв, поне според мен.Ако някой вижда разлики, моля да ми ги посочи!

ПП-Защо в България постоянно се опитваме да открием топлата вода и колелото?!?[/quote]

Здрасти,готин!!!
Това.че го оставяш без коментар ме приреснява.Как си?Да не си болен,че чак търсиш и разлики? :shock:
В този форум само ти се опитваш да откриеш,топлата вода... :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 май 2010 11:53

nik_bg1 написа:
Кашчей написа:
Оставям го без коментар!

Разликата в двата поста е от около 7-8 дена, но смисълът е еднакъв, поне според мен.Ако някой вижда разлики, моля да ми ги посочи!

ПП-Защо в България постоянно се опитваме да открием топлата вода и колелото?!?

Здрасти,готин!!!
Това.че го оставяш без коментар ме приреснява.Как си?Да не си болен,че чак търсиш и разлики? :shock:

Отново нищо не си разбрал от написаното, но пък оценявам опита ти да си оригинален.
Изтрезняването след бурна и напоителна нощ е мъчително и болезнено.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 16 май 2010 12:06

Кашчей написа:
nik_bg1 написа:
Кашчей написа:
Оставям го без коментар!

ПП-Защо в България постоянно се опитваме да открием топлата вода и колелото?!?

Здрасти,готин!!!

Отново нищо не си разбрал от написаното, но пък оценявам опита ти да си оригинален.
Изтрезняването след бурна и напоителна нощ е мъчително и болезнено.

Разбрах сладур,нещо си болен...Щом не ми обясняваш, какво си написал...Айде със здраве.
п.п.
Оздравявай бързо.Липсват ми обясненията ти... :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 май 2010 13:46

nik_bg1 написа:
Разбрах сладур,нещо си болен...Щом не ми обясняваш, какво си написал...Айде със здраве.
п.п.
Оздравявай бързо.Липсват ми обясненията ти... :mrgreen:

Какво да ти обяснявам?Че, ако аз се държа към теб така, както ти към мен, за мен ще има наказание ли?Че аз написах своето виждане за тази такса и бях съответно оплют, а Булгаро написа същото 8 дена по-късно и не видях подобна реакция към него-сигурно, защото е канар.. или пък за 8 дена сте узрели за някои неща?
Хубаво негодувате срещу двойният стандарт на журналистите от София и на БФС, но когато вие го прилагате е приемливо и в реда на нещата... ама надали!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 16 май 2010 14:59

Кашчей написа:Какво да ти обяснявам?Че, ако аз се държа към теб така, както ти към мен, за мен ще има наказание ли?Че аз написах своето виждане за тази такса и бях съответно оплют, а Булгаро написа същото 8 дена по-късно и не видях подобна реакция към него-сигурно, защото е канар.. или пък за 8 дена сте узрели за някои неща?
Хубаво негодувате срещу двойният стандарт на журналистите от София и на БФС, но когато вие го прилагате е приемливо и в реда на нещата... ама надали!

Добро утро, ти чак сега ли ги разбра :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 16 май 2010 17:20

Кашчей написа:
Какво да ти обяснявам?Че, ако аз се държа към теб така, както ти към мен, за мен ще има наказание ли?Че аз написах своето виждане за тази такса и бях съответно оплют, а Булгаро написа същото 8 дена по-късно и не видях подобна реакция към него-сигурно, защото е канар.. или пък за 8 дена сте узрели за някои неща?

Здравей сладур,
на мен няма какво да обясняваш,нито да ми казваш как се държа или как се държат модовете с теб.Все пак си на линия,не си получил БАН,нали...И така трябва...Плурализъм...
А иначе ти си като неканен гост.Ще ти го кажа по-просто.
Отиваш на гости в някакво семейство,което има проблеми.Големи проблеми,с които се опитва да се справи.Мъжът казва нещо...и а ха жената да каже нещо ти я прекъсваш и казваш какъв глупак е мъжът и.Жената казва нещо и а ха мъжът да каже нещо,ти се намесваш и му казваш колко е тъпа жена му...и т.н. и т.н.
Няма нищо лошо да си казваш мнението,но до тук...Само го казвай без да ни го налагаш,нито да анализираш нашите мнения.Защото криво-право ,трудно-лесно,нас ще ни има,колкото и да не им се иска на някой като "loko 2004".Казано още по просто,нямаме нужда от теб в момента...твойте мнения за нас НЕ са градивни...а само мозъчни пръдни...

Айде чао,
поздрав от "Ботев"Пловдив

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 май 2010 18:23

По мои сведения, това е форум на спортно шоу "ГОНГ", който е свободен за всички, които спазват правилата и добрият тон в дискусиите.Аз съм на гости на "ГОНГ", а не у вас и имам право да си кажа мнението по всяка тема, която ме вълнува с нещо.

Това
а само мозъчни пръдни...
към спазване на добрият тон ли се отнася?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 16 май 2010 20:22

Кашчей написа:По мои сведения, това е форум на спортно шоу "ГОНГ", който е свободен за всички, които спазват правилата и добрият тон в дискусиите.Аз съм на гости на "ГОНГ", а не у вас и имам право да си кажа мнението по всяка тема, която ме вълнува с нещо.

Това
а само мозъчни пръдни...

Кашчей,само без излишен спам.Надявам се,че ме разбираш. ;)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 20 май 2010 12:15

Кашчей написа:По мои сведения, това е форум на спортно шоу "ГОНГ", който е свободен за всички, които спазват правилата и добрият тон в дискусиите.Аз съм на гости на "ГОНГ", а не у вас и имам право да си кажа мнението по всяка тема, която ме вълнува с нещо.

Това
а само мозъчни пръдни...

Да ти си на гости на ГОНГ и ще пишеш каквото си искаш. Но в раздела за Ботев, се предполага да се обсъждат теми свързани с Ботев, от ботевисти. В този смисъл ние, ботевистите, сме си семейство в което ти нямаш никаква работа. И когато някой, като Булгаро, когото ти визираш, изрази мнение, то ние го уважаваме, защото той е част от нашето семейство, независимо дали е споделено или не. Но ти, бидейки чужд за нас, неразбирайки и неосъзнавайки ситуацията в и около нашият отбор, няма как да получиш одобрение от нас когато споделяш мнение разграничаващо се с нашето. Ти си просто никой за нас.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”