БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Re: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Мнениеот кан72 » 25 окт 2009 12:24

rump_shaker написа:Човека с парите е още актуален. Забравете за Салерновци и Орнели. Самият Салерно е точно копие на Митьо, затова по добре че го няма. А иначе този който има мерак да ни купи е сериозен и няма да обяви сделка преди да е станала факт! Когато подпишат ще излезне и ще обяви, а не като Салерно само тръбеше и обещаваше! Спете спокойоно 2-3 дни че много ни се насъбра. И всички на колежа за мача с Буферите. Неможе да си позволим да бойкотираме пак, защото нищо няма да спечелим освен негативни и подигравателни емоции!
+1.Много точно и ясно !!!!!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 25 окт 2009 12:31

Всички се надяваме да е така! Всички в събота на КОЛЕЖА! ФОРЦА РАГАЦИ! САМО БОТЕВ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 25 окт 2009 12:34

кан72 написа:
rump_shaker написа:Човека с парите е още актуален. Забравете за Салерновци и Орнели. Самият Салерно е точно копие на Митьо, затова по добре че го няма. А иначе този който има мерак да ни купи е сериозен и няма да обяви сделка преди да е станала факт! Когато подпишат ще излезне и ще обяви, а не като Салерно само тръбеше и обещаваше! Спете спокойоно 2-3 дни че много ни се насъбра. И всички на колежа за мача с Буферите. Неможе да си позволим да бойкотираме пак, защото нищо няма да спечелим освен негативни и подигравателни емоции!

Напълно те подкрепям и аз.По-малко да се говори, повече да се действа.Като има сделка да се обяви и толкова без разни глупави изказвания.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 25 окт 2009 12:38

Нямя земна сила , която да ви изкара от филма. Добре - ако италианците останат до другата събота ,ще ги подкрепим. Това е ясно. А ако не останат ?? Ако седмицата не донесе никаква светлина в тунела ? Нима забравихте ,че играчите - и българи и италианци са дали ултиматум до вторник да има яснота по заплатите им , иначе спират да играят ? Нима забравихте ,че Пичоне с триста зора ги накара да тренират и да изиграят снощния мач /горе-долу добре :!: / Не разбирате ли ,че шанса за добро развитие през седмицата е по-малък от колкото за лошо :?: Какво пречи - трезво да се обмисли въпроса - какво правим , ако в събота излезат Етов ,Фиго и останалите запъртъци ... които донесоха толкова срам първите 6-7 кръга :?: Нима ще напълним касичката на Селския за да видим някое 0-5 :?: Ако смятате ,че говоря черни приказки - питайте Дон Румен и Либерман... и всеки друг ,който има инфо от ВЪТРЕ ,дали това което пиша не е доста вероятно да се случи ? Не трябва да мислим само за добрите варианти. Трябва да сме готови и за лошото развитие. При лошо развитие - най-малкото е бойкот на мача ... :evil:

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 окт 2009 12:41

Sunway написа:
кан72 написа:

Напълно те подкрепям и аз.По-малко да се говори, повече да се действа.Като има сделка да се обяви и толкова без разни глупави изказвания.

Да ама без тия "изказвания" изперкваме, заради множеството медии, заинтересовани сделката да не стане и бълващи фалшива информация. Ето, тъпспорт дори продължават да си държат на теорията, че италианската федерация им плащала заплатите, от вчера има статия 'Безумието Ботев (Пловдив)', в която ги пишат тия глупости, нищо че други медии ги обориха...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 25 окт 2009 12:48

Да ама без тия "изказвания" изперкваме, заради множеството медии, заинтересовани сделката да не стане и бълващи фалшива информация. Ето, тъпспорт дори продължават да си държат на теорията, че италианската федерация им плащала заплатите, от вчера има статия 'Безумието Ботев (Пловдив)', в която ги пишат тия глупости, нищо че други медии ги обориха...[/quote]Стига се занимавайте с медиите ,бе , медиите че са буклуци - буклуци са. :oops: Нима това което става със сделката са го направили медиите :?: Сделката върви към провал не по вина на медиите , а по вина - знаето на кого. :evil: Като не можем да си решим проблема - дай единствено виновни да са ни медиите...

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 25 окт 2009 13:21

vhph

само ще тои кажа че всеки сам си избира на кого да вярва и на кога да не вярва. това че повечето (според мен като гледам по форуми и посещаемост) иборат надеждата - и аз съм от тях - а ти избираш крайната отчаяност, не е причина да си ги мерим. Имаме вяра и надежда. Да се окчествява това като наивност и "не може да ви изкараме от филма" е недостойно от твоя страна и то като фен но ботев. Нямаш право да обвиняваш никого в това че вярва и се надява за доброто бъдеще на отбора. Както и никой не бива да те обвинява теб че си невярващ и скептичен от началото до края. Всеки сам си избора, Ботев е на всички. Всеки един може накрая да се окаже прав - и ти, и тези които вярват много на италянците, и даже онзи форевера, скритя фен на селяка. Тов акакво ще стане накрая, не дава повод на никой да се мисли за по-умен, по-наещ или по-далновиден.

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 13:43

Hacko1912 написа:vhph

само ще тои кажа че всеки сам си избира на кого да вярва и на кога да не вярва. това че повечето (според мен като гледам по форуми и посещаемост) иборат надеждата - и аз съм от тях - а ти избираш крайната отчаяност, не е причина да си ги мерим. Имаме вяра и надежда. Да се окчествява това като наивност и "не може да ви изкараме от филма" е недостойно от твоя страна и то като фен но ботев. Нямаш право да обвиняваш никого в това че вярва и се надява за доброто бъдеще на отбора. Както и никой не бива да те обвинява теб че си невярващ и скептичен от началото до края. Всеки сам си избора, Ботев е на всички. Всеки един може накрая да се окаже прав - и ти, и тези които вярват много на италянците, и даже онзи форевера, скритя фен на селяка. Тов акакво ще стане накрая, не дава повод на никой да се мисли за по-умен, по-наещ или по-далновиден.

Това доста трудно се чете,но както и да е.Виждам,че съм намесен и аз в негативна светлина,както обикновенно става само защото никой от "доброжелателите" ми не каза ето тук нещата не са така.От двамата аз ще съм по-прав да те нарека скрит селянист,защото ти вярваш на хора доведени точно от него и които на всяка крачка лъжат пак като него..

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 25 окт 2009 13:46

Въобще не ти говора за ВЯРАТА и НАДЕЖДАТА по принцип. Аз също вярвам ,че все някога ще дойде края на нашите мъки. . Това е едно , и тука нямаме разминавания. Съвсем друго е конкретиката. Тази тема е отворена да обсъждаме идващия мач с буферите . Аз поставям съвсем конкретния въпрос - какво правим като ФЕНОВЕ НА БОТЕВ при двата възможни сценария през идната седмица. :arrow: 1 - Добър сценарий. Идват хората от Санбенедетезе ,преговорите продължават. Италианците остават . Отоговорът е ясен - в събота напълваме Колежа и ги подкрепяме до дупка. :!: Тука мисля всичко е ясно. 2 - Лош сценарий. Сделката пропада на 100 % .Или не идва никой от Италия , или идва - но без конкретен резултат. Играчите стачкуват за пари. :evil: БОТЕВ излиза със запъртъците... Буферите наточени , скъсват ни мрежата. ТУКА КАКВО ПРАВИМ :?: :?: Кажи си мнението лично ти ,като канар ,когото го боли да гледа резили и унижения ! Ти би ли влезнал на Колежа , би ли подкрепял тия недуразумения ? Би ли дал 5 лв. в ДЖОБА НА СЕЛЯКА ? Ей това кажи.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 25 окт 2009 14:00

vhph

5 лева или няколкото хиляди в джоба на селнина си е пълен абсурд. след ЦСКА тези пари бяха дадени на ченгета (преди даже) и малко на играчите. дори и от локото да ги лапне всички селянина с теи пари той не може си изтрие задника камо ли те да променат положението ... няма начин тези няколко хиляди да закрепят него или клуба ако няма продажба. така че нмоето мнение е ясно - да сме истиснки фенове и да подрепим отбора.

Върни се в “Ботев”