БОТЕВ - СЛАВИЯ /26.09.09/ 17:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще влизаме ли на мача със Славия?
да идат 5-10 хиляди и да се окаже вси лъжа и блъф!!!! нека излъганите да лежат на съвестта на Селю и цяла БГ да стане свидетел на гаврата с едно мини общество!!!
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!
Ще се ходи сигурно 

Феновете: Оставяме ръководството да работи, ще подкрепим отбора в събота
Част от тарторите на агитката на Ботев Пловдив се срещнаха днес с новия спортно-технически директор в клуба Малу Мпасинкату, треньора Енрико Пичионе и част от италианските футболисти. На срещата всеки се е представил и е казал няколко думи за себе си пред феновете. "За сега се срещнахме само с хора от спортно-техническия щаб, но не и с някой от новото ръководството на клуба. Ще им дадем кредит на доверие да работят на спокойствие. Утре ще има среща на фенклуба, но най-вероятно ще подкрепим отбора в събота срещу Славия", заяви Божидар Божилов от фенклуба на Ботев. "Ще изчакаме да видим как ще се развият нещата, но за доброто на всички е сделката да се осъществи", каза още Божилов.
Пловдив24
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
ZA TEZI, KOITO 6TE VLIZAT:
Началните часове на три от съботните двубои от предстоящия 7-и кръг на "А" група бяха променени с решение на Спортно-техническата комисия при БФС. ЦСКА ще гостува на Монтана от 16,45 часа, а не както беше по програма от 16,30 часа. В Своге Спортист и Черно море ще започнат в 14,00 часа, а не от 17,00 часа. Ботев и Славия пък ще играят от 17,00 часа, а не три часа по-рано.
Причината за това е изискване от страна на Ring.bg и Pro.bg, които ще излъчват въпросните двубои в преки предавания.
SPORTLINE.BG
Началните часове на три от съботните двубои от предстоящия 7-и кръг на "А" група бяха променени с решение на Спортно-техническата комисия при БФС. ЦСКА ще гостува на Монтана от 16,45 часа, а не както беше по програма от 16,30 часа. В Своге Спортист и Черно море ще започнат в 14,00 часа, а не от 17,00 часа. Ботев и Славия пък ще играят от 17,00 часа, а не три часа по-рано.
Причината за това е изискване от страна на Ring.bg и Pro.bg, които ще излъчват въпросните двубои в преки предавания.
SPORTLINE.BG
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
БОТЕВ - СЛАВИЯ /26.09.09/ 17:00
Коментари и мнения за един особено важен мач и най-важното - ПЪЛЕН КОЛЕЖ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПОБЕДА !
Re: БОТЕВ - СЛАВИЯ /26.09.09/ 17:00
Важно е, че смениха часът на мача - това също е знак, че нещата малко по малко се случват.
Гледах мача с Литекс и според мен имаме реални шансове с тези футболисти без проблем да вземем три точки. Доста сме силни по крилата и ако не ни спират с измислени засади, ще ни имат ядове... Само не знам кой ще е на вратата, ако Велинов наистина е сериозно контузен. Първият гол в Ловеч беше негов, но след това многократно се реваншира.
Очаквам победа, ако бъде взето решение за подкрепа - очаквам и пълна ТИ, а защо не и пълен Колеж.
Гледах мача с Литекс и според мен имаме реални шансове с тези футболисти без проблем да вземем три точки. Доста сме силни по крилата и ако не ни спират с измислени засади, ще ни имат ядове... Само не знам кой ще е на вратата, ако Велинов наистина е сериозно контузен. Първият гол в Ловеч беше негов, но след това многократно се реваншира.
Очаквам победа, ако бъде взето решение за подкрепа - очаквам и пълна ТИ, а защо не и пълен Колеж.
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
всички мощно на стдиона!!!а защо промениха,часа,което е много хубаво..
- Fallen_Angel
- Контакти:
Дано нещата стигнат до там, че в подобни теми коментираме само футболни неща, а не поредната блокада или подобни неща...
Твърда единица, освен ако "котка не ни мине път". Пичонетата, като видят трибуните, ще се поразиграят, според мен...
Твърда единица, освен ако "котка не ни мине път". Пичонетата, като видят трибуните, ще се поразиграят, според мен...
Сега с новите шефове сте длъжни да напълните стадиона.Според мен мача е 0-0.Публиката ще изравни силите, но канарите няма да могат да клъвнат "смъртоносно".