Мнение на един обикновен фен на Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: Мнение на един обикновен фен на Ботев

Мнениеот kiril.a.d » 01 сеп 2016 12:59

Странджата написа:Не исках да се намесвам, но не издържах.
Митов е изгонен, единият от благодетелите ви е обиден, а вие какво - вина ли имате несъзната, че още се занимавате с това? Ами решавайте казуса, стига сте повтаряли това, което всички знаят - че мразите Левски. От тази омраза какво ще спечелите, като я мултипициране непрекъснато. Пишете си за това какво следва след това. Изгонването е факт, ако искате да го правите част от въобразена история - продължавайте да го предъвквате. Но човек с едната история трудно живее - трябва настояще, а въображението не е лошо да служи на бъдещето.

:lol: Странджата, дето казваш, щом и ти не издържа...ми дай да им дадем трохички на канарчетата, че да пеят повече и все така:
Ботев, беше проект на КТБ. Пеевски взе КТБ от Цецо Василев. После купи и "Левски" и...тъй като не един кръг орбитира около Пеевски, ето че сега им праща треньори от "Левски" ;) :lol:
Сега, Спас Русев като реши да стегне финансите на "Левски" ще им прати пък Люпко Петрович, а той ще вземе Митов ;)...Изобщо, нямат спасение от "Левски" докато са около Пеевски!
:lol: :lol: :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 01 сеп 2016 13:00

Което автоматично значи че 90% от момчетата в агитката никога не са били на финал и вместо да си изживеят

това пък как го изчисли...викам на 50% да си стиснем ръцете

Потребителски аватар
М. Стоилов

Мнениеот М. Стоилов » 01 сеп 2016 13:01

Не издържах на селянията в Коматево и затова напуснах Ботев Пловдив

П.С. С уважение Станимир Стоилов

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 01 сеп 2016 13:01

Тоя смешко Чандъров си е направо кОрва. Аз не съм прочел някъде бултрасите да са против него, някой да е викал нещо с/у него; да го е биел?
Преди 2-3 седмици и на нас в Етър, президента ни назначи един треньор свързан с Локо ГО(не че не е бил треньор и на Етър преди години), Та този треньор си е приятел на президента, местен човек. ПРЕЗИДЕНТА ЗНАЕШЕ, ЧЕ УЛТРАСИТЕ НЕ ГО ДОЛЮБВАТ ЗАРАДИ ЕДНИ ДУМИ, ЧЕ "Локо ГО е неговия дом", но въпреки всичко го назначи. И съответно 3-4 дена феновете протестираха, чакаха го по нощите да се върнат от мача в Банско и да му обяснят, че и в А ГРУПА да ни вкара и ШЛ да спечели не е желан в Етър. Съответно той след 1-2 дена сам си подаде оставаката, но ПРЕЗИДЕНТА не се врътна да си ходи, ами потърси друго решение.
Защо толкова се обиди Чандъров?
Аз и не одобрявам 100 човека да командват и да "представляват" феновете, ама защо се съобразяваш с тях? Дай шанс на Митов, тия да си викат и да си дюкат. Ако правят номера, следва наказание, недопускане на тези фенове до стадиона. Със 100-200 фена по-малко не е проблем и без това Коматево е малко стадионче, а ботевистите са много. Не мисля, че феновете от Сектор А са били против Митов, още повече ако ниже победа след победа. Все пак и като бройка и като финансова полза тези от Сектор А са повече. И без това от "ултрасите' само наказания за димки, пиро, расизъм...Все пак и Ботев явно не е в цветущо фиансово здраве, още повече, че май Жоро Инса дава само пари.

Аз лично искам да остане Чандъров в Ботев, че по този начин блокира влизането на Септември в ППЛ. Дето се вика след Локо Сф и Септември да не могат тази година да влязат, т.е. още един конкурент за 1-то място по-малко
Последна промяна от bobo_13 на 01 сеп 2016 13:22, променено общо 4 пъти.
Интериорни врати - Врати хармоника

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 сеп 2016 13:02

Айде махам се, че почнах вече да се бъзикам с Ботев Пд, заради много "умния" им фен, Цецо Чука...пък аз, както съм казвал, най-обичам простотията и невежеството ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: nib

Мнениеот Странджата » 01 сеп 2016 13:03

И аз се подадох на първичните страсти на някои тука, за което се извинявам. Но повечето коментари в края ма краищата свързват изгонването с левскарщината. Не го коментирам. Не съм ботевист, макар че години съм живял в Пловдив - е вярно е,че съм работил в гнездото на локомотивци - вашия университет, но ми се струва, че рядко се промъква обективна оценка на ставащото при вас. А то е - вие навярно сте в ликвидна криза и решенията на вашата управа са продиктувани от това. Затова и писах - мисля, че управата ви, в този момент каквато и да е тя, има нужда от помощ градивна, защото на карта е заложено бъдещето на вашия клуб.
Това мога да добавя, макар че доброжелателността не е позната на доста рептили, които се кичат с гордото "привърженик на Ботев Пловдив". Според мене да си истински ботевист е въпрос и на интелигентност ...

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 01 сеп 2016 13:32

е вярно е,че съм работил в гнездото на локомотивци - вашия университет

То тогава се водеше ВСИ-Селскостопански институт....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 01 сеп 2016 13:42

Цецо Чука написа:
е вярно е,че съм работил в гнездото на локомотивци - вашия университет

То тогава се водеше ВСИ-Селскостопански институт....

хахахахахахааааа, ей Цецко, дете, ма сопри се бре!!! - в Пловдив, мнооого отдавна си има Университет - мисля "Паисий Хилендарски" се казваше и няма нищо общо с ВСИ "Васил Коларов"!!! - нито с МА на Пловдив ;)
ай спри се че все повече излагаш Ботевистите!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Цецо Чука

Мнениеот Странджата » 01 сеп 2016 13:49

Просто не знаеш кой е бил дълги години ректор на ПУ-то, кой е бил научния ръководител на Ераносян, кой е увековечил Локото в книга със спомени (“Ние сме за “Локо” - Пловдив!”). Но вече писах за такива - вж. предишния ми пост ...
Ето ти и пример за интелигентен ботевист и отношението му към привърженик на Локото ...
http://liternet.bg/publish/bangelov/recenzii/vjanev.htm

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 01 сеп 2016 14:07

Един циганин гето не прави.
Средището,седалището,Меката, сърцето на Локо, ВИНАГИ ще бъде в Столипиново....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Върни се в “Ботев”