Мнениеот bobo_13 » 01 сеп 2016 13:01
Тоя смешко Чандъров си е направо кОрва. Аз не съм прочел някъде бултрасите да са против него, някой да е викал нещо с/у него; да го е биел?
Преди 2-3 седмици и на нас в Етър, президента ни назначи един треньор свързан с Локо ГО(не че не е бил треньор и на Етър преди години), Та този треньор си е приятел на президента, местен човек. ПРЕЗИДЕНТА ЗНАЕШЕ, ЧЕ УЛТРАСИТЕ НЕ ГО ДОЛЮБВАТ ЗАРАДИ ЕДНИ ДУМИ, ЧЕ "Локо ГО е неговия дом", но въпреки всичко го назначи. И съответно 3-4 дена феновете протестираха, чакаха го по нощите да се върнат от мача в Банско и да му обяснят, че и в А ГРУПА да ни вкара и ШЛ да спечели не е желан в Етър. Съответно той след 1-2 дена сам си подаде оставаката, но ПРЕЗИДЕНТА не се врътна да си ходи, ами потърси друго решение.
Защо толкова се обиди Чандъров?
Аз и не одобрявам 100 човека да командват и да "представляват" феновете, ама защо се съобразяваш с тях? Дай шанс на Митов, тия да си викат и да си дюкат. Ако правят номера, следва наказание, недопускане на тези фенове до стадиона. Със 100-200 фена по-малко не е проблем и без това Коматево е малко стадионче, а ботевистите са много. Не мисля, че феновете от Сектор А са били против Митов, още повече ако ниже победа след победа. Все пак и като бройка и като финансова полза тези от Сектор А са повече. И без това от "ултрасите' само наказания за димки, пиро, расизъм...Все пак и Ботев явно не е в цветущо фиансово здраве, още повече, че май Жоро Инса дава само пари.
Аз лично искам да остане Чандъров в Ботев, че по този начин блокира влизането на Септември в ППЛ. Дето се вика след Локо Сф и Септември да не могат тази година да влязат, т.е. още един конкурент за 1-то място по-малко
Последна промяна от
bobo_13 на 01 сеп 2016 13:22, променено общо 4 пъти.