stefani написа:Големи сте смелчаци от Майнатаун във форумите![]()
![]()
А ти дори тук се криеш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stefani написа:Големи сте смелчаци от Майнатаун във форумите![]()
![]()
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
child in time написа:"Върна" го на феновете!![]()
veselinsk написа:Днешния ден ще бъдя обявен за празник и почивен ден в митологията на Бесите
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Red_Neck написа:tinko написа:Мисля, че е най добре да поканим Лупи. Той се справя много добре.
Добра идея, току виж на третия опит му върже
Шегите настрана. Въпросът е: Ако Ботев няма дългове (дори за базата и стадиона), как така Ц.В. се отказва доброволно от активи?
Не ми звучи логично.
gambletrade написа:Цв. Василев построи база за 13 млн. лева, една трета от стадион за 20 млн. евро и днес ги подари на феновете на Ботев.
В същото време, Т. Батков построи половин трибуна и иска да я шитне за 30 млн. лв на феновете на Левски. ЕстествеННо срещу 15% комисиона на Тръста, като изпълнител на кампанията по продажбата.
Явно между крадци и крадци има голяма разлика.
Днес е интересен ден.
Red_Neck написа:[Шегите настрана. Въпросът е: Ако Ботев няма дългове (дори за базата и стадиона), как така Ц.В. се отказва доброволно от активи?
Не ми звучи логично.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Лудата банда написа:[ С оглед на борбата за придобиване на всичките му активи той просто с тази постъпка направи така, че Ботев да не бъде прилапан от някой дебел сладур примерно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта