tomba написа:Със Либертас няма проблем,но със австрийския отбор в официалните мачове няма да е толкова лесно ,като в контрола,нищо че са във втора лига.
Ай стига де , дай да се страхуваме и от отбори от Б групите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tomba написа:Със Либертас няма проблем,но със австрийския отбор в официалните мачове няма да е толкова лесно ,като в контрола,нищо че са във втора лига.
Red Warrior написа:Цецоу ще има ли пари да плати пътя до Сан Марино?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
runnersa написа:Това е ясно много важен е жребия за следващия кръг(2кв.) който ще се тегли от 15.30 където Ботев ще бъде непоставен и го чакат грандове от ранга на Спартак Москва,Розенборг и тем подобни но и съвсем преодолими съперници като Сараево, Железничар, Шахтъорите от Солигорск и Караганда и тем подобни...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
batmanlevski написа:пожевам победа на Либертас с 0-3 ! искам да гледам честно играещи отбори ,а не занимаващи се с далавери като Ботев
batmanlevski написа:пожевам победа на Либертас с 0-3 !
scka написа:ботев едва ли намерят пари да отидат чак до Сан Марино и така и така ще отпаднат, ако не ходят ще е поне само с по 0-3 !
za nas e toj religiq написа:tomba написа:Със Либертас няма проблем,но със австрийския отбор в официалните мачове няма да е толкова лесно ,като в контрола,нищо че са във втора лига.
Ай стига де , дай да се страхуваме и от отбори от Б групитеПо лесен жребий от тоя здраве му кажи
batmanlevski написа:пожевам победа на Либертас с 0-3 ! искам да гледам честно играещи отбори ,а не занимаващи се с далавери като ботев
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта