КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Re: Абсурдно разпределение на секторите за финала!

Мнениеот joring » 28 апр 2014 17:11

za nas e toj religiq написа:Аман от малоумия :shock: Неможаха ли тия от 1ви и 2ри блок да ги сложат в 11ти ! А 12ти да остане буфер ?? И автоматично изчезват буферите ( незнайно защо цели 2 ) в 23 и 24 блок ???

Изображение

Всичко е точно.
Последна промяна от joring на 28 апр 2014 17:17, променено общо 1 път.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 апр 2014 17:13

Ivo-Chernomoretz написа:
slash1912 написа:Освен всичко друго и часа на мача е сменен- от 20:00 на 19:15.Ако човек иска да тръгне след работа,трябва да кара като луд,за да стигне навреме.Тия от бфс и пфл са за разстрел!

Пълни глупости ... трябваше мача да е почивен и да е от по-рано

Да де,ама зализания Киро не искал,щото в почивен ден на феновете на Ботев ще им е по-лесно да идат до Бургас ;)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 28 апр 2014 17:14

za nas e toj religiq написа:
El Commandante написа:Споко,сичко е точно,в А сектор няма да има бултраси,всичката агитка ше сме във В...

А сектор си е ложата , няма как да няма бултраси там , няма само Кирчо да се кипри в нея :lol:

Оффф не бе, ше има наши ама майки и бащи с деца, няма да земе да седне Челсито там например-тва имам предвид.. :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 апр 2014 17:15

joring написа:
za nas e toj religiq написа:Аман от малоумия :shock: Неможаха ли тия от 1ви и 2ри блок да ги сложат в 11ти ! А 12ти да остане буфер ?? И автоматично изчезват буферите ( незнайно защо цели 2 ) в 23 и 24 блок ???

Изображение

Всичко е точно.

И кое е точно , пуснал си абсолютно същата графика която и аз :roll:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 28 апр 2014 17:15

slash1912 написа:Освен всичко друго и часа на мача е сменен- от 20:00 на 19:15.Ако човек иска да тръгне след работа,трябва да кара като луд,за да стигне навреме.Тия от бфс и пфл са за разстрел!

Работата на този ден ще бъде отложена за по-удобно време,финал има да се играе, на този ден ще се делегират отговорности,ще се преразпределят задачи в екипа и схемата на работа ще бъде променяна така щото феновете на Ботев да са айляк и да могат спокойно,без бързане да стигнат до Лазур... :) :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 28 апр 2014 17:19

El Commandante написа:

Работата на този ден ще бъде отложена за по-удобно време,финал има да се играе, на този ден ще се делегират отговорности,ще се преразпределят задачи в екипа и схемата на работа ще бъде променяна така щото феновете на Ботев да са айляк и да могат спокойно,без бързане да стигнат до Лазур... :) :)

Направо да обявяват 15 за неработен и неучебен ден в Пловдив!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 апр 2014 17:20

El Commandante написа:
El Commandante написа:Споко,сичко е точно,в А сектор няма да има бултраси,всичката агитка ше сме във В...

А сектор си е ложата , няма как да няма бултраси там , няма само Кирчо да се кипри в нея :lol:

Оффф не бе, ше има наши ама майки и бащи с деца, няма да земе да седне Челсито там например-тва имам предвид.. :)

Разбрах какво имаш предвид , само че не можа да разбереш аз какво имам в предвид :) ако блок 1 и 2 отидат в 11ти , а 12 ти остане буфер (съответно 12ти отива в 1 и 2 , то във Г сектор няма да има нужда от буфери и спокойно могат да се пуснат в продажба и блок 23 , 24 !

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 апр 2014 17:22

joring написа:

Изображение

Всичко е точно.

И кое е точно , пуснал си абсолютно същата графика която и аз :roll:

Имаме повече места, има места и в ложата, а и въобще вярваш ли, че ще дойдат толкова фенове на Лудогорец, че да заемат и светло зелените места?

ПП: 24-ти блок е за неутрални фенове от Бургас, ще има и такива.
Believe in better

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 апр 2014 17:23

El Commandante написа:

Разбрах какво имаш предвид , само че не можа да разбереш аз какво имам в предвид :) ако блок 1 и 2 отидат в 11ти , а 12 ти остане буфер (съответно 12ти отива в 1 и 2 , то във Г сектор няма да има нужда от буфери и спокойно могат да се пуснат в продажба и блок 23 , 24 !

11 е клетката за гости.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 28 апр 2014 17:25

Дали са ни 2/3 от стадиона и пак има недоволни :shock:
Believe in better

Върни се в “Ботев”