za nas e toj religiq написа:Аман от малоумияНеможаха ли тия от 1ви и 2ри блок да ги сложат в 11ти ! А 12ти да остане буфер ?? И автоматично изчезват буферите ( незнайно защо цели 2 ) в 23 и 24 блок ???

Всичко е точно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
za nas e toj religiq написа:Аман от малоумияНеможаха ли тия от 1ви и 2ри блок да ги сложат в 11ти ! А 12ти да остане буфер ?? И автоматично изчезват буферите ( незнайно защо цели 2 ) в 23 и 24 блок ???

Ivo-Chernomoretz написа:slash1912 написа:Освен всичко друго и часа на мача е сменен- от 20:00 на 19:15.Ако човек иска да тръгне след работа,трябва да кара като луд,за да стигне навреме.Тия от бфс и пфл са за разстрел!
Пълни глупости ... трябваше мача да е почивен и да е от по-рано
za nas e toj religiq написа:El Commandante написа:Споко,сичко е точно,в А сектор няма да има бултраси,всичката агитка ше сме във В...
А сектор си е ложата , няма как да няма бултраси там , няма само Кирчо да се кипри в нея
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
joring написа:za nas e toj religiq написа:Аман от малоумияНеможаха ли тия от 1ви и 2ри блок да ги сложат в 11ти ! А 12ти да остане буфер ?? И автоматично изчезват буферите ( незнайно защо цели 2 ) в 23 и 24 блок ???
Всичко е точно.
slash1912 написа:Освен всичко друго и часа на мача е сменен- от 20:00 на 19:15.Ако човек иска да тръгне след работа,трябва да кара като луд,за да стигне навреме.Тия от бфс и пфл са за разстрел!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
El Commandante написа:slash1912 написа:Освен всичко друго и часа на мача е сменен- от 20:00 на 19:15.Ако човек иска да тръгне след работа,трябва да кара като луд,за да стигне навреме.Тия от бфс и пфл са за разстрел!
Работата на този ден ще бъде отложена за по-удобно време,финал има да се играе, на този ден ще се делегират отговорности,ще се преразпределят задачи в екипа и схемата на работа ще бъде променяна така щото феновете на Ботев да са айляк и да могат спокойно,без бързане да стигнат до Лазур...![]()
El Commandante написа:za nas e toj religiq написа:El Commandante написа:Споко,сичко е точно,в А сектор няма да има бултраси,всичката агитка ше сме във В...
А сектор си е ложата , няма как да няма бултраси там , няма само Кирчо да се кипри в нея
Оффф не бе, ше има наши ама майки и бащи с деца, няма да земе да седне Челсито там например-тва имам предвид..
za nas e toj religiq написа:joring написа:za nas e toj religiq написа:Аман от малоумияНеможаха ли тия от 1ви и 2ри блок да ги сложат в 11ти ! А 12ти да остане буфер ?? И автоматично изчезват буферите ( незнайно защо цели 2 ) в 23 и 24 блок ???
Всичко е точно.
И кое е точно , пуснал си абсолютно същата графика която и аз
za nas e toj religiq написа:El Commandante написа:za nas e toj religiq написа:El Commandante написа:Споко,сичко е точно,в А сектор няма да има бултраси,всичката агитка ше сме във В...
Оффф не бе, ше има наши ама майки и бащи с деца, няма да земе да седне Челсито там например-тва имам предвид..
Разбрах какво имаш предвид , само че не можа да разбереш аз какво имам в предвидако блок 1 и 2 отидат в 11ти , а 12 ти остане буфер (съответно 12ти отива в 1 и 2 , то във Г сектор няма да има нужда от буфери и спокойно могат да се пуснат в продажба и блок 23 , 24 !
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта