"A"група,31 кръг:"Ботев"-"Литекс"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "A"група,31 кръг:"Ботев"-"Литекс"
Трябва да се отбележи неадекватният страничен съдия, от външната страна. Отмени напълно редовен гол за Ботев и направи още няколко глупави грешки до момента.
est. 1912
Tosh написа:Трябва да се отбележи неадекватният страничен съдия, от външната страна. Отмени напълно редовен гол за Ботев и направи още няколко глупави грешки до момента.
Да, с ръка на сърцето мога да кажа, че голът си беше абсолютно редовен. До момента тотално ни надигравате и можем да се радваме, че падаме само с 1:0.
[center]
[/center]

- El Commandante
Blagoy написа:Tosh написа:Трябва да се отбележи неадекватният страничен съдия, от външната страна. Отмени напълно редовен гол за Ботев и направи още няколко глупави грешки до момента.
Да, с ръка на сърцето мога да кажа, че голът си беше абсолютно редовен. До момента тотално ни надигравате и можем да се радваме, че падаме само с 1:0.
Мдам...
Не може да се познае в момента че това е Литекс,тва просто не е същия отбор...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Може и да бъркам, но наистина ми изглежда малко тесен. А това 105 на 68 е размерът, приет от ФИФА за всеки нов построен терен!? Въпреки това, на мен ми се струва, че няма достатъчна широчина на атаката и ако даден отбор се подреди отзад... ще е доста трудно. Както и да е. За сега успявате и това е по-важното.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Ботев тамън реших, че решиха мача и как тъпо пуснаха да им вкарат.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- El Commandante
Betchualeng Arnaikem написа:Ботев тамън реших, че решиха мача и как тъпо пуснаха да им вкарат.
Никога не можеш да си сигурен в крайния резултат когато лицето Сърмов е на терена...уникален малоумник...
P.S. прекрасно, дано контузията му не е МНОГО сериозна,но достатъчна че да го задържи извън терените тричетри месеца...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Заслужена победа на Ботев. Второто полувреме малко по-силно играхме, но не достатъчно, за да вземем поне точка. Вандер беше неудържим, Хамза също направи много силен мач. За нас Десподов доказа, че Загорчич неправилно го е пренебрегвал. Хубавото е, че поне има някакво подобрение в играта ни.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
Браво!
Личи си, че ще представите България достойно.

Личи си, че ще представите България достойно.
- slash1912
- Контакти:
Честита победа!Дойде малко по-трудно,отколкото трябваше,но за това "помогна" уникалната смяна,която Стоилов направи-Сърмов!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
След дуспата играта на Литекс се влоши тотално, мисля си че това беше малко пресилено с тази дуспа и развали плановете ни!!! Но вече сме свикнали да ни режат срещу Ботев ! Ако не беше дал дуспа, щеше да стане добър мач, през второто половреме надиграхме Ботев но пак съдията се оказа главното деистващо лице ,след като не свири нарушение в наша полза, и така христов се озова сам в наказателното поле
Явно ПАК ще искарат Литекс от всякъде за сметка на други отбори! Сега и Левски ще запишат сигорни 3 т подарак от ГОВНИО