А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30

Мнениеот El Grande Capitan » 28 мар 2014 14:38

za nas e toj religiq написа:Противно на всички мрънльовци от наще , аз съм далеч по голям оптимист за тоя мач ! Все пак няма да играем срещу 10 в защита , и шанса да отмъкнем точка или 3 никак не е малък ;) Единственото което ме притеснява е Стаховяк , дано му потръгне играта че в последните мачове , всичко което е насочено във вратата му влиза :(

Хехехе, ше измъкнем баце.....от трите най-дългото.... :) :) :)

Дано да си прав де...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 28 мар 2014 15:10

1-1

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 28 мар 2014 16:37

za nas e toj religiq написа:Противно на всички мрънльовци от наще , аз съм далеч по голям оптимист за тоя мач ! Все пак няма да играем срещу 10 в защита , и шанса да отмъкнем точка или 3 никак не е малък ;) Единственото което ме притеснява е Стаховяк , дано му потръгне играта че в последните мачове , всичко което е насочено във вратата му влиза :(

Да ти кажа и си прав! С голямо недоверие приемат много от вашите фенове една евентуална победа на Ботев. Казах и по горе и пак ще повторя: Имаме много кадрови проблеми. Наказани, контузени. Няма да излезем с титулярния отбор който сме свикнали да гледаме. На мача с ЦСКА видяхте колко несигурни бяха доста от резервите ни, така че ...........никаква победа не ни е вързана даже! Е...аз ще се надявам пък каквото сабя покаже ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 мар 2014 16:47

Въсхищавам ти се на оптимизма. Само не съм съгласен с определението "мрънльовци".

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 28 мар 2014 16:55

fen-fen написа:

Да ти кажа и си прав! С голямо недоверие приемат много от вашите фенове една евентуална победа на Ботев. Казах и по горе и пак ще повторя: Имаме много кадрови проблеми. Наказани, контузени. Няма да излезем с титулярния отбор който сме свикнали да гледаме. На мача с ЦСКА видяхте колко несигурни бяха доста от резервите ни, така че ...........никаква победа не ни е вързана даже! Е...аз ще се надявам пък каквото сабя покаже ;)

Ти гледал ли си ни някой мач напоследък? Не е недоверие, а обективна преценка и да ги наречем... известни всекиму треньорски "умения". ;)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 28 мар 2014 17:00

В неделя времето в Разград го дават през деня слънчево, вечерта тихо и спокойно с температури 7-8 градуса. Идеално оправдание за синоптика....вероятно ще очаква да са поне 20 градуса.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 мар 2014 17:35

3:0

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 мар 2014 17:37

DarkPsy написа:

Въсхищавам ти се на оптимизма. Само не съм съгласен с определението "мрънльовци".

Всъщност мислех да използвам доста по груба думичка , обаче мисля че и тази абсолютно точно определя действията ви ! А именно само да мрънкате и плюете по форумите ;) Така че не виждам с какво точно не си съгласен :?

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 28 мар 2014 17:39

DarkPsy написа:В неделя времето в Разград го дават през деня слънчево, вечерта тихо и спокойно с температури 7-8 градуса. Идеално оправдание за синоптика....вероятно ще очаква да са поне 20 градуса.

Времето ще е тежко значи...пу деа....за вятър споменава ли се нещо?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 28 мар 2014 17:43

El Grande Capitan написа:
DarkPsy написа:В неделя времето в Разград го дават през деня слънчево, вечерта тихо и спокойно с температури 7-8 градуса. Идеално оправдание за синоптика....вероятно ще очаква да са поне 20 градуса.

Времето ще е тежко значи...пу деа....за вятър споменава ли се нещо?

Вие се габаркате със Синоптика, ама ще ви изненада приятно като тресне Проекта насред Разград. :roll: :)

Върни се в “Ботев”