Plovdiv 100 написа:Kакви търговски обекти има на тревата на стадион Хр. Ботев?. Били ми разяснил?Що не се поинтересуваш първо какво има на тази площ и тогава да философстваш?!
Тревата 42 декара ли е?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Plovdiv 100 написа:Kакви търговски обекти има на тревата на стадион Хр. Ботев?. Били ми разяснил?Що не се поинтересуваш първо какво има на тази площ и тогава да философстваш?!
Кировец написа:Plovdiv 100 написа:Kакви търговски обекти има на тревата на стадион Хр. Ботев?. Били ми разяснил?Що не се поинтересуваш първо какво има на тази площ и тогава да философстваш?!
Тревата 42 декара ли е?
"Не става дума за цялата база, а само за стадиона. Площта му е около 42 дка."
Plovdiv 100 написа:Кировец написа:Plovdiv 100 написа:Kакви търговски обекти има на тревата на стадион Хр. Ботев?. Били ми разяснил?Що не се поинтересуваш първо какво има на тази площ и тогава да философстваш?!
Тревата 42 декара ли е?"Не става дума за цялата база, а само за стадиона. Площта му е около 42 дка."
Казах ти първо да се информираш, ама не слушаш. Чакам да ми кажеш, какви търговски обекти има на територията на стадиона?А, да.Има....моя грешка. Феншопа и.....една машина за кафе
Plovdiv 100 написа:Ама ти какво си мислиш? Че обектите на новия стадион ще носят приходи на общината, само защото е на концесия? Нещо не си запознат с консеционните договори ми се струва....
Plovdiv 100 написа:Има логика и то огромна. Наливат се пари. Доста повече от предвидените. Някой ден този клуб ще бъде продаден. Когато зад гърба си имаш СОБСТВЕН стадион и база нещата са различни, не мислиш ли? Ок де, ще поживеем и ще видим.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта