Ботев откупува стадион "Христо Ботев" от Общината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Ботев откупува стадион "Христо Ботев" от Общината

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 20:18

Plovdiv 100 написа:Kакви търговски обекти има на тревата на стадион Хр. Ботев?. Били ми разяснил? :) Що не се поинтересуваш първо какво има на тази площ и тогава да философстваш?!

Тревата 42 декара ли е?

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 10 мар 2014 20:19

Plovdiv 100 е абсолютно прав.Това ще бъде една изключително взаимо-изгодна сделка и от нея полза има както общината,така и клуба,така и инвеститора в лицето на Цветан Василев.Ето така се прави истински бизнес.Започваш да строиш показвайки сериозните си намерения,а не празни приказки,след което правиш постъпки за закупуването на земята. По-сериозно и прозрачно от това здраве му кажи.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 мар 2014 20:21

Кировец написа:
Plovdiv 100 написа:Kакви търговски обекти има на тревата на стадион Хр. Ботев?. Били ми разяснил? :) Що не се поинтересуваш първо какво има на тази площ и тогава да философстваш?!

Тревата 42 декара ли е?

"Не става дума за цялата база, а само за стадиона. Площта му е около 42 дка."

Казах ти първо да се информираш, ама не слушаш. Чакам да ми кажеш, какви търговски обекти има на територията на стадиона? :) А, да.Има....моя грешка. Феншопа и.....една машина за кафе :)

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 10 мар 2014 20:25

Форума на Ботев в гонг.бг е изключително забавен и адски демократичен-няма друго такова място където всеки тъпанар,който пожелае може да мине и да излее куп несвързани бръщолевеници по отбора чиито (уж) е форума и вместо резонния шут в задника,да му се размине все едно нищо не е станало....

Продължавайте все така....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 20:30

Plovdiv 100 написа:
Кировец написа:

Тревата 42 декара ли е?

"Не става дума за цялата база, а само за стадиона. Площта му е около 42 дка."

Казах ти първо да се информираш, ама не слушаш. Чакам да ми кажеш, какви търговски обекти има на територията на стадиона? :) А, да.Има....моя грешка. Феншопа и.....една машина за кафе :)

На този етап са само те. Ще си говорим когато сделката стане факт и стадиона отвори врати - с удоволствие ще го посетя. Пак казвам - нямам против търговските обекти и стадиона.
Такъв стадион може да се вдигне и на концесия за 40-50 години - не виждам какво пречи в тази нормална и приемлива договореност и защо изведнъж търсят покупка на земята - едва ли е заради данъците, дето общината щяла да спести.
Съмнявам се в оценката на общинския имот и евентуална далавера. В България примерите са много за нечий подпис под някакъв неизгоден договор в името на голяма бизнес акула.
Ще видим какво ще стане.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 мар 2014 20:33

Ама ти какво си мислиш? Че обектите на новия стадион ще носят приходи на общината, само защото е на концесия? Нещо не си запознат с консеционните договори ми се струва....

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 20:40

Plovdiv 100 написа:Ама ти какво си мислиш? Че обектите на новия стадион ще носят приходи на общината, само защото е на концесия? Нещо не си запознат с консеционните договори ми се струва....

Според мен ще има площи около стадиона, които биха могли да носят приходи на общината, но те ще бъдат откупени. Няма никаква логика в набутването на още милиони за закупуването на земята при положение, че и концесия устройва подобен строеж.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 мар 2014 20:42

Има логика и то огромна. Наливат се пари. Доста повече от предвидените.Общината с договор за концесия се води собственик, съответно ще плаща по-големи данъци. А така получава пари в брой. Някой ден този клуб ще бъде продаден. Когато зад гърба си имаш СОБСТВЕН стадион и база нещата са различни, не мислиш ли? Ок де, ще поживеем и ще видим.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 мар 2014 20:46

Plovdiv 100 написа:Има логика и то огромна. Наливат се пари. Доста повече от предвидените. Някой ден този клуб ще бъде продаден. Когато зад гърба си имаш СОБСТВЕН стадион и база нещата са различни, не мислиш ли? Ок де, ще поживеем и ще видим.

Няма ли да направят клуба непродаваем с тази тежест?

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 10 мар 2014 20:47

Непродаваем за български купувач може би.....ама за чужд? Говорим за човек, който знае как се правят пари......далеч съм от мисълта, че Василев е тук заради жълто-черната любов. Всичко е бизнес. Досега е доказал, че се справя добре.

Върни се в “Ботев”