КБ;1/8 финал реванш:"Ботев"-"Черно Море"(0:0)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: КБ;1/8 финал реванш:"Ботев"-"Черно Море"(0:0)

Мнениеот STENLI » 14 ное 2013 11:29

Ще стане интересно ако паднем от Морето

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 ное 2013 14:45

0:1 и Мъри се сбогува с Пловдив. Няма как. :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

БПФК
Контакти:

Мнениеот БПФК » 14 ное 2013 15:05

bulgaro написа:
labrador2 написа:Без мен вече, а и много други...Аз няма да отида на стадиона да подкрепям дубъла на Левски и свитата на Мъри! Искам да подкрепям истинския Ботев, нашите си момчета. за това вече на мачове само на базата в Коматево на юношеските формации - там се играе истински футбол от истински Ботевисти, а не правилен от наемници!

Много хора сме на това мнение! Истината е в българските момчета, в нашите юноши. И вместо Стоилов да вкара 4 - 5 наши в отбора, той го напълни със скъпо платени чужденци, които взимат пет цифрени заплати, а притежават съмнителни качества. Отпратиха се двама от последните истински ботевисти в отбора - Петьо Атанасов и Ники Павлов, момчета откърмени с идеята Ботев и притежаващи сърце и дух на ботевисти. Вместо тях Стоилов налага анонимни африканци. Един единствен ботевист остана в отбора и това е Даната, изключвам Тошко, понеже той вече е духом в Германия.

Такива коментари истински ме развеселяват :lol:

Ако Мъри вкара юношите които искаш сигурно след третата подред загуба първи ще идеш да го гониш, мисля, че си спомняме всички как "юношки и местни момчета" за малко да не могат да влезнат в А група.

Виждаме Ловеч чак кога започват да вадят юноши готови за първият отбор! Аз не съм изненадан, че трябва време за да започне да работи школата, но хората като теб явно смятат, че след като вече имаме перфектна база и автоматично юношите трябва да са по-добри от Меси и Роналдо взети заедно - нищо че я открихме преди няколко месеца тази база!
100!!!
[wrapimg=]http://i47.tinypic.com/k388oz.jpg[/wrapimg]
тук фотошоп няма!!!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 ное 2013 16:24

Прав ви път и най-добре изобщо повече не се появявайте на стадиона. БОТЕВ ПД няма нужда от фенове като вас.

kanarche
Контакти:

Мнениеот kanarche » 14 ное 2013 17:56

Ей, тези хора що не си пият гинкобелобата - не знам! Обхванала ви е някаква амнезия, което е характерно, разбира се и за целия български народ- за какви Атанасовци и Павловци сте се затъжили, че не разбрах- с тези имахме 6 поредни хикса в Б група и влизането бе на косъм - Петьо Атанасов излезе 27 пъти сам срещу вратарите и не вкара гол! Павлов го гледам как се развива в Черноморец под крилото на най- добрия български специалист- НИКАК! Всеки повтаря мантрата Литекс- юноши, Литекс- юноши, но не казва, че школата заработи през 2002 година , а чак миналата година изкараха поколение- чудесно е , че имаме база, но там процесът е дълъг и труден и резултатите ще са налице след 8-10 години! Така че без чужди попълнения няма как да се вдигне нивото в отбора- справка - Лудогорец!

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 14 ное 2013 19:57

kanarche написа:Ей, тези хора що не си пият гинкобелобата - не знам! Обхванала ви е някаква амнезия, което е характерно, разбира се и за целия български народ- за какви Атанасовци и Павловци сте се затъжили, че не разбрах- с тези имахме 6 поредни хикса в Б група и влизането бе на косъм - Петьо Атанасов излезе 27 пъти сам срещу вратарите и не вкара гол! Павлов го гледам как се развива в Черноморец под крилото на най- добрия български специалист- НИКАК! Всеки повтаря мантрата Литекс- юноши, Литекс- юноши, но не казва, че школата заработи през 2002 година , а чак миналата година изкараха поколение- чудесно е , че имаме база, но там процесът е дълъг и труден и резултатите ще са налице след 8-10 години! Така че без чужди попълнения няма как да се вдигне нивото в отбора- справка - Лудогорец!
:roll:

100years
Контакти:

Мнениеот 100years » 14 ное 2013 22:58

Нещата стоят така:Гонзо не се напъва и дава мача на своите дружки Мъри и Кривия за да им спаси задниците.Ясно и просто. ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 15 ное 2013 00:29

100years написа:Нещата стоят така:Гонзо не се напъва и дава мача на своите дружки Мъри и Кривия за да им спаси задниците.Ясно и просто. ;)

Личи си колко познаваш Гонзо. :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 15 ное 2013 07:33

БПФК написа:Такива коментари истински ме развеселяват :lol:

Ако Мъри вкара юношите които искаш сигурно след третата подред загуба първи ще идеш да го гониш, мисля, че си спомняме всички как "юношки и местни момчета" за малко да не могат да влезнат в А група.

Виждаме Ловеч чак кога започват да вадят юноши готови за първият отбор! Аз не съм изненадан, че трябва време за да започне да работи школата, но хората като теб явно смятат, че след като вече имаме перфектна база и автоматично юношите трябва да са по-добри от Меси и Роналдо взети заедно - нищо че я открихме преди няколко месеца тази база!

Весели се колкото искаш сега, но след поредния резил ще ти стане тъжно, а в резила бъди убеден. Сигурен съм, че представа си нямаш, какви момчета имаме в школата, имаме добри млади играчи и в Раковски, но тях никой не ги вика в Ботев и за това си има причина. Препоръчвам на всички тук, преди да се присмивате на нашите юноши, да наблюдавате поне два - три мача, особено на 17-ките и 19-ките. Всеки, който омаловажава и се подиграва с нашите момчета, мрази Ботев и ботевистити, а всеки който подкрепя Стоилов, Кривия и останалите некадърници без сърца в отбора е слуга и глупак.
Две думи ще ви кажа и за представянето ни в Б група, когато Ботев имаше истински български, пловдивски и ботевистки облик. Цялата драма тогава я правеше г-н Крив, с помощта на хора от ръководството. Целта беше да се дискредитира Марин Бакалов. Купиха лумпените да му бият шамари след мача с Етър и да го разнасят по нощите около стадиона като прани гащи. Не случайно сменихме трима треньори за един сезон, цялата интрига я сътвори Кривия. Прогони и омаскари целия отбор, включително най-голямата ни легенда Марин Бакалов - човекът, без който днес нямаше да го има Ботев. Прогониха и набедиха за бездарници всички наши момчета, докараха фалшиви звезди с космически заплати, които имитират игра, но в сърцата си нямат нищо.
Аз съм спрял от доста време да посещавам мачове на Ботев, ходя единствено на мачовете на ДЮШ и съм впечатлен от това, което имаме сред момчетата от школата. Единствено се надявам, тези момчета да получат някога шанс, да имаме търпение към тях, а не да ги грабнем от първия мач и да ги смачкаме психически, както стана с един талант като Петьо Атанасов например.
А който иска, да ходи да си подкрепя Стоилов, Кривия и компания, аз ще си стоя вкъщи.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 15 ное 2013 08:57

Ми стой си, ама като си стоиш не е необходимо и да коментираш. След като отдавна не ходиш на стадиона защо коментираш?

Върни се в “Ботев”