praistoria написа:Мляко с ориз написа:praistoria написа:IrtishVezalov написа:Абе, аз да не съм юрист, да казвам кое е морално и кое не?! Аз казвам, че феновете на Локо тормозят тези на Ботев, ако ще да са майки, деца, пенсионери, сакати, слепи и така на татък
Че те циганите в цяла България тормозят българите

.
Това е абсурдно изказване: в 340 000-ен град и в 500-600 000 област как точно феновете на локото (сумарно сигурно към 100 000 фенове) "тормозят" тези на Ботев (към 200 000 ) ??Аз до сега веднъж не съм бил "тормозен" и не познавам някой да е бил бит ако не си го е търсил преднамерено. Сега, ако решиш да си покажеш цялата селяния и се развикаш по средата на мач разни обиди за другия отбор докато си в неговия сектор и те "тормозят", очевидно или имаш ментални проблеми или си жена със съмнителен морал на предното дебри

.
В тая област, с изключение на Асеновград, другаде фенове и двата отбора нямате. Плюс минус някое от селата като Маноле примерно. Така че няма как да сте 100 000 и 200 000 феновете на двата отбора, колкото и да ви се иска. Аз познавам поне 5 човека от Пловдив, които не са за нито един български отбор, а за чуждестранен. Има такива и в този форум дето пишат и не са за Локото и Ботев, нито други. Има и левскари и цесекари, малко, но има. Има и такива, които им е през оная работа за футбола. Изхвърляте се много.
Иначе феновете на Ботев, че са повече, повече са. Ама и като селски изцепки бият тези на Локомотив в пъти.
Джингиби, ти трябва да си някакъв много компетентен по въпросите на пловдивска област. Отвори ми очите най-накрая с 1-2 разяснения как седят работите в Пловдив, благодаря ти. Някоя друга истина, ама така от по-тежките и страшни за всички пловдивчани, ще разкриеш ли? След този коментар веднага ще гласувам ти да станеш кмет на града!
П.С:Чисто информативно Пловдив област била 700 000 души.
П.С2: Тия, локомотивците, дето се пенят тук, ми напомнят една история. аз съм в една група във фейсбук : "Цяла Македония е българска", където периодично нахлуват някакви антични макета и започват да ни обясняват, че сме татари, а те са измислили Барока. След известно време се установява, че в действителност всичките профили на макетата са в действителност регистрирани от един и същи човек- някакъв изключително прост селяк, продаващ домати на пазара в Петрич, и шеф на Омо Илинден-Пирин. Няма да се очудя ако всичките акаунти, чешещи си клавиатурите, че сме турци, в действителност са собственост на 14-16 годишен фен на Локо на джобни от техните

.
Праистория, явно мозъкът ти е останал там, в праисторията

Чисто информативно Пловдив област отдавна не е 700 000, ама то нормално, ако данните са ти от праисторията не се съмнявам
Второ, обиколил съм цялата страна, включително и областта, с която толкова се хвалите. Половината от населението и живее в родопски села, дето си нямат и понятие що е това футбол и освен да се занимават със селски туризъм и да секат дърва за износ в Гърция, друго не ги интересува. Истината е ясно, че боли, ама приемете някак, че не сте с 2 0000 00000 фенове като онея сините дето пеят, че били фенове милиони

Асеновград е изключението, където феновете са предимно на Ботев или ЦСКА. Но до там.
Кмет нямам намерение да ставам, като гледам ти обаче номинираш, явно си от политическата клика още от праисторията.
И, да, в Пловдив всички още преди да се родят са фенове на някой от двата отбора, даже след като починат ходят редовно на стадиона

И заради това бройка от 200 000 бултраси и 100 000 локомотивци е даже малка, минимум милион сте.