Бултра трейлър преди мача

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Бултра трейлър преди мача

Мнениеот galin56 » 13 сеп 2013 16:01

DarkPsy написа:Ти за пълен член чувал ли си? Или по-скоро учил ли си? Преди да се вреш там, където не ти е работа....се ограмоти!

Ти да не си фен на Лютви Местан. Ходи си учи с него българска филология и си правете заедно забележки само за граматиката ни в клин ни в ръкав. Мен пълни, празни и слаби членове слабо ме вълнуват в спортен форум.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 13 сеп 2013 16:02

Мляко с ориз написа:
praistoria написа:
IrtishVezalov написа:Абе, аз да не съм юрист, да казвам кое е морално и кое не?! Аз казвам, че феновете на Локо тормозят тези на Ботев, ако ще да са майки, деца, пенсионери, сакати, слепи и така на татък

Че те циганите в цяла България тормозят българите ;) .

Това е абсурдно изказване: в 340 000-ен град и в 500-600 000 област как точно феновете на локото (сумарно сигурно към 100 000 фенове) "тормозят" тези на Ботев (към 200 000 ) ??Аз до сега веднъж не съм бил "тормозен" и не познавам някой да е бил бит ако не си го е търсил преднамерено. Сега, ако решиш да си покажеш цялата селяния и се развикаш по средата на мач разни обиди за другия отбор докато си в неговия сектор и те "тормозят", очевидно или имаш ментални проблеми или си жена със съмнителен морал на предното дебри ;) .

В тая област, с изключение на Асеновград, другаде фенове и двата отбора нямате. Плюс минус някое от селата като Маноле примерно. Така че няма как да сте 100 000 и 200 000 феновете на двата отбора, колкото и да ви се иска. Аз познавам поне 5 човека от Пловдив, които не са за нито един български отбор, а за чуждестранен. Има такива и в този форум дето пишат и не са за Локото и Ботев, нито други. Има и левскари и цесекари, малко, но има. Има и такива, които им е през оная работа за футбола. Изхвърляте се много.
Иначе феновете на Ботев, че са повече, повече са. Ама и като селски изцепки бият тези на Локомотив в пъти.

Джингиби, ти трябва да си някакъв много компетентен по въпросите на пловдивска област. Отвори ми очите най-накрая с 1-2 разяснения как седят работите в Пловдив, благодаря ти. Някоя друга истина, ама така от по-тежките и страшни за всички пловдивчани, ще разкриеш ли? След този коментар веднага ще гласувам ти да станеш кмет на града!
П.С:Чисто информативно Пловдив област била 700 000 души.
П.С2: Тия, локомотивците, дето се пенят тук, ми напомнят една история. аз съм в една група във фейсбук : "Цяла Македония е българска", където периодично нахлуват някакви антични макета и започват да ни обясняват, че сме татари, а те са измислили Барока. След известно време се установява, че в действителност всичките профили на макетата са в действителност регистрирани от един и същи човек- някакъв изключително прост селяк, продаващ домати на пазара в Петрич, и шеф на Омо Илинден-Пирин. Няма да се очудя ако всичките акаунти, чешещи си клавиатурите, че сме турци, в действителност са собственост на 14-16 годишен фен на Локо на джобни от техните :lol: .
Последна промяна от praistoria на 13 сеп 2013 16:09, променено общо 2 пъти.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 сеп 2013 16:05

DarkPsy написа:Това е обърнато турско знаме. Всеки средно интелигентен човек знае какво означава обърнато знаме. Ти от кои си?

Не съм сигурен, че ти си такъв. Обърнато знаме значи, че дадената държава е във война. В каква война са Турция, та ги подкрепяте? Или само по контрапротестите ?
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 сеп 2013 16:07

saffron написа:Мн е зле тоя клип , особенно това "борба на градските момчета срещу сганта" и "битка в която резултата е на последно място" :mrgreen: явно патетичните до болка познати клишета са на първо :P няма да ви дойде акъла. За това всеки уважава феновете на Локо, 100 пъти по оригинални са от вас!

Хубаво е да говориш , ама като го правиш се опитай да си малко по обективен ;) Клипа не е зле , дори е добре , има кусури които и на мен ми направиха впечатление , но със сигурност е в пъти по добър от техния :) Що се отнася до изразите , каквото си повикал такова ще ти се обади ;) Когато "истинските майни" ръсят мозък с цветущия си "градски" език , на никой не му прави впечатление ( може би защото е привично за техния манталитет) , обаче когато ние си позволим да им отговорим по техния начин , е обидно и клиширано :) Иначе съм съгласен че нямаше нужда да се пада на тяхното ниво , но така са решили от студиото! Иначе като забележка мога да добавя , че щеше да е хубаво и останалите футболисти да бяха показани , все пак Ботев не е няколко играча , а и не е редно някой да се превъзнася за сметка на другите ! Всички играят в НАШИЯ отбор и всички допринасят и заслужават подобаващото уважение !
ЕДИН Е БОТЕВ НА ПЛОВДИВ :!:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 13 сеп 2013 16:26

galin56 написа:
IrtishVezalov написа:
Тралала написа:
IrtishVezalov написа:Извинявай, но 52 годишен мъж нападнал 18 годишен, го изкарваш все едно е нападнал 12 годишна девственица. По твоята логика ако 52 годишен нападне 25 годишен, то 25 годишният е обречен, защото е по- млад. Това е абсурдно :)

Не се прави на ударен! Двама мангала нападат дете с майка му. Много мъжкарско.

18 годишен го наричаш дете? Преди няколко години войниците на колко години бяха, извинявай много? На 52, или на 18?? Наричаш мъж готов за войник дете, доста е жалко

Да, 18 годишен и аз го наричам дете и изобщо не е мъжкарско да се сбиеш с 18 годишен. На 18 години бях в 11 клас и тежах 50 кила с мокри дрехи. Сега съм на 28, но да речем още на 23-24 тежах вече 80-85 кила. За това безумие казармата изобщо не коментирам, даже не съм и бил войник. Момчетата възмъжават точно на 22-23 години, е освен ако не блъскаш всеки ден във фитнеса, тогава може и на 16 да си машина.

Това безумие както го наричаш - казармата , правеше от децата - МЪЖЕ ! Това че на 23 си станал 80 кг не те е направило мъж :lol: За твое сведение аз в казармата бях 80 и не съм бил по-мъж от многото други :lol: Едва ли имаш понятие за какво говориш ,( то няма и от къде де) ама реши да се правиш на умен :) И като се назобиш на 16 каква точно машина ставаш за лай.а ли :lol:

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 13 сеп 2013 16:35

DarkPsy написа:То бива бива анална черно-бяла-синя любов, ама минавате всякакви граници. Поне не го демонстрирайте толкова очевадно. Бъркайте си по дупките някъде другаде.

Мляко с ориз@ не се ли усещаш колко си неадакватен?

То за вас всеки, който ви каже истината е неадекватен. Нормално, като някаква секта сте. Тя истината боли, ама вие си мислете, че сте 200000000 :lol: До скоро беше присъщо само за фенчетата на синьото отборче, ама отскоро и вие гордо вървите по техъните стъпки.
И неадекватен ще викаш на баща си, смешник!

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 13 сеп 2013 16:43

praistoria написа:
Мляко с ориз написа:
praistoria написа:
IrtishVezalov написа:Абе, аз да не съм юрист, да казвам кое е морално и кое не?! Аз казвам, че феновете на Локо тормозят тези на Ботев, ако ще да са майки, деца, пенсионери, сакати, слепи и така на татък

Че те циганите в цяла България тормозят българите ;) .

Това е абсурдно изказване: в 340 000-ен град и в 500-600 000 област как точно феновете на локото (сумарно сигурно към 100 000 фенове) "тормозят" тези на Ботев (към 200 000 ) ??Аз до сега веднъж не съм бил "тормозен" и не познавам някой да е бил бит ако не си го е търсил преднамерено. Сега, ако решиш да си покажеш цялата селяния и се развикаш по средата на мач разни обиди за другия отбор докато си в неговия сектор и те "тормозят", очевидно или имаш ментални проблеми или си жена със съмнителен морал на предното дебри ;) .

В тая област, с изключение на Асеновград, другаде фенове и двата отбора нямате. Плюс минус някое от селата като Маноле примерно. Така че няма как да сте 100 000 и 200 000 феновете на двата отбора, колкото и да ви се иска. Аз познавам поне 5 човека от Пловдив, които не са за нито един български отбор, а за чуждестранен. Има такива и в този форум дето пишат и не са за Локото и Ботев, нито други. Има и левскари и цесекари, малко, но има. Има и такива, които им е през оная работа за футбола. Изхвърляте се много.
Иначе феновете на Ботев, че са повече, повече са. Ама и като селски изцепки бият тези на Локомотив в пъти.

Джингиби, ти трябва да си някакъв много компетентен по въпросите на пловдивска област. Отвори ми очите най-накрая с 1-2 разяснения как седят работите в Пловдив, благодаря ти. Някоя друга истина, ама така от по-тежките и страшни за всички пловдивчани, ще разкриеш ли? След този коментар веднага ще гласувам ти да станеш кмет на града!
П.С:Чисто информативно Пловдив област била 700 000 души.
П.С2: Тия, локомотивците, дето се пенят тук, ми напомнят една история. аз съм в една група във фейсбук : "Цяла Македония е българска", където периодично нахлуват някакви антични макета и започват да ни обясняват, че сме татари, а те са измислили Барока. След известно време се установява, че в действителност всичките профили на макетата са в действителност регистрирани от един и същи човек- някакъв изключително прост селяк, продаващ домати на пазара в Петрич, и шеф на Омо Илинден-Пирин. Няма да се очудя ако всичките акаунти, чешещи си клавиатурите, че сме турци, в действителност са собственост на 14-16 годишен фен на Локо на джобни от техните :lol: .

Праистория, явно мозъкът ти е останал там, в праисторията :lol: Чисто информативно Пловдив област отдавна не е 700 000, ама то нормално, ако данните са ти от праисторията не се съмнявам :lol:
Второ, обиколил съм цялата страна, включително и областта, с която толкова се хвалите. Половината от населението и живее в родопски села, дето си нямат и понятие що е това футбол и освен да се занимават със селски туризъм и да секат дърва за износ в Гърция, друго не ги интересува. Истината е ясно, че боли, ама приемете някак, че не сте с 2 0000 00000 фенове като онея сините дето пеят, че били фенове милиони :lol: Асеновград е изключението, където феновете са предимно на Ботев или ЦСКА. Но до там.
Кмет нямам намерение да ставам, като гледам ти обаче номинираш, явно си от политическата клика още от праисторията.
И, да, в Пловдив всички още преди да се родят са фенове на някой от двата отбора, даже след като починат ходят редовно на стадиона :lol: И заради това бройка от 200 000 бултраси и 100 000 локомотивци е даже малка, минимум милион сте.

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 13 сеп 2013 18:41

boabbb написа:Това какво е, че не ми стана ясно ?

Изображение

Вижте темата на помияра преди да я изтрият :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Обърнато обратно знаме.Това е смъртна обида към дадена страна ,която не може да се изкаже с думи.

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 13 сеп 2013 18:45

Мляко с ориз написа:
Праистория, явно мозъкът ти е останал там, в праисторията :lol: Чисто информативно Пловдив област отдавна не е 700 000, ама то нормално, ако данните са ти от праисторията не се съмнявам :lol:
Второ, обиколил съм цялата страна, включително и областта, с която толкова се хвалите. Половината от населението и живее в родопски села, дето си нямат и понятие що е това футбол и освен да се занимават със селски туризъм и да секат дърва за износ в Гърция, друго не ги интересува. Истината е ясно, че боли, ама приемете някак, че не сте с 2 0000 00000 фенове като онея сините дето пеят, че били фенове милиони :lol: Асеновград е изключението, където феновете са предимно на Ботев или ЦСКА. Но до там.
Кмет нямам намерение да ставам, като гледам ти обаче номинираш, явно си от политическата клика още от праисторията.
И, да, в Пловдив всички още преди да се родят са фенове на някой от двата отбора, даже след като починат ходят редовно на стадиона :lol: И заради това бройка от 200 000 бултраси и 100 000 локомотивци е даже малка, минимум милион сте.

Дай сега, изкарай малко статистика от шкафа, кажи ми моля те, своеобразни Колумбе, къде какви са. Имаше един веселяк тук, който преди време се опитваше да ни убеждава ( и той много истини каза между другото, и той бая очи отвори какви сме!), че всички в Пловдив си имаме някакъв фиктивен избор Локо или Ботев, но реалната борба в мозъка на съгражданите ми била между Левски и ЦСКА. Иначе за другото си прав: има едно масово пренаселване на родопските села, хората от Пловдив, Пазарджик и Асеновград се изнасят към тях със скоростта на светлината. Ти за това ли не искаш да станеш кмет на Пловдив- мислиш да управляваш по-голямото население на областта? Разкрих те аз, хитър си :lol: !
Пак ти казвам, недей да обясняваш на хората какви са и що са. Има си статистики ( http://football24.bg/leagues/attendance/league_id/4 ) , вижда си се. Едва ли най-големия проблем в твоето фенство е колко точно са фиктивните такива на Локо и Ботев. Считам темата за изчерпана (до следващите истини разбира се. Убеден съм, че още поне 10 000 пъти през живота ми някой ще ми каже, че съм турчин, фен на Левски, ЦСКА, циганин и тн) .
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 15 сеп 2013 16:51

[center]И всичко приключва с няколко факта:[/center]
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Ботев”