Бай ви Насю се изпусна и циркът е голям, защото вече всички знаят. На едните им обещали безплатен вход до края на сезона, а на другите им са броени 1740 лева за хореография, като половината пари в петък са ИЗПИТИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cooldoctor написа:Като цесекар съм за Ботев Пловдив. 3:1 или 4:1, няма значение. На трибуните и на терена ще има само един отбор!
samatoranaga написа:Я кажете ако не ви е срам с цената на какво бойкотиращите фракции на Лаута се завръщат и спират бойкота![]()
Бай ви Насю се изпусна и циркът е голям, защото вече всички знаят. На едните им обещали безплатен вход до края на сезона, а на другите им са броени 1740 лева за хореография, като половината пари в петък са ИЗПИТИ
kubik написа:за черния раулчо,който се опитва да изкара Локомотив Пловдив отбора на Бкп,да прочете какво е написал червения.
Както е известно на фк Ботев викат ''малката чорба'' което не е случайно.Двата отбора са под били ''шапката'' на бКП по армейска линия .факт!
Пак неслучайно,всеки цесекар е и ботевист,както и обратното в /по малък мащаб/.Цитата горе го доказва![]()
Надявам се,че няма да има спор,дали цесекато е бил отбора на БКП,респективно и ботев![]()
![]()
Прогноза 1:3
kubik написа:samatoranaga написа:Я кажете ако не ви е срам с цената на какво бойкотиращите фракции на Лаута се завръщат и спират бойкота![]()
с цената,че няма да идват.
пак митове и легенди в жълтокяфяво
kubik написа:cooldoctor написа:Като цесекар съм за Ботев Пловдив. 3:1 или 4:1, няма значение. На трибуните и на терена ще има само един отбор!
за черния раулчо,който се опитва да изкара Локомотив Пловдив отбора на Бкп,да прочете какво е написал червения.
Както е известно на фк Ботев викат ''малката чорба'' което не е случайно.Двата отбора са под били ''шапката'' на бКП по армейска линия .факт!
samatoranaga написа:kubik написа:samatoranaga написа:Я кажете ако не ви е срам с цената на какво бойкотиращите фракции на Лаута се завръщат и спират бойкота![]()
с цената,че няма да идват.
пак митове и легенди в жълтокяфяво
Е как да дойдат като изпиха парите за хореография![]()
ЦиркПитай някой от ръководството ви. Хич не пестят подробности, нито ги крият. Бесни са от вчера. Жал ми е за такива като теб дето даже не знаят какво става и пишат тук
frente atleti написа:kubik написа:Гочо Василев твърди, че има само 2 загуби от Ботев. “Едната е по нареждане на Дража Вълчева, а другата е от Кочо Гяуров. Без нареждане от БКП никога нямаше да ни бият”, твърди великото крило.
“В съзнанието ми ярко се е запечатал един мач, в който по нареждане от Окръжния комитет на партията трябваше да им дадем точка, за да не изпаднат. Аз бях твърдо против и затова не ме пуснаха да играя. Даже военните, щото Ботев беше техен ведомствен отбор, ме взеха запас, за да не изляза на терена. Трябваше да помогнем на Ботев, защото бяха застрашени от изпадане. Тогава Партията чрез Дража Вълчева ни нареди да им пуснем една точка. Събраха ни двата отбора ден преди мача на режим в Пазарджик за сметка на БКП-то. Никой от нашия отбор не се възпротиви освен мен. Казах на треньора Стефан Паунов, че ще им шибна два гола до 80-ата минута за 2:0, а после да ме вади и да си завършват както искат. Хич не ми пукаше от заповеди, от нищо! Точно преди мача на стадион 9 септември обаче ми наредиха да почивам. Уговорката е била за равен мач, но Ботев би с 1:0. Чико вкара за тях в края. След гола вместо джентълменски да пуснат да изравним, те се наредиха целия отбор на голлинията и така ни биха. На Дерменджиев тогава му лепнаха прякора Лъжливото овчарче. От този мач тръгна враждата между Локо и Ботев, дотогава всичко беше мирно и тихо. Заради тази загуба и ние си усложнихме оставането в групата.
Много са мачовете срещу тях, които няма да забравя. Виден Апостолов и Гельо Делев ги носех на гръб. Вратарите им ме сънуваха като кошмар. Няма вратар на Ботев, на който да не съм вкарвал. Не съм вкарвал само на тези, които не са играли. Спомням си веднъж, когато ги излъгахме с 1:0. Гола вкарах аз. Центрира ми я Зума и аз я мушнах с главата. Вратарят им Михаил Карушков обаче вместо топката ми хвана главата.
Аз се измъкнах и му викам: Не ми дръж главата, ами се наведи и си вземи топката от мрежата. Той ме погна, но аз избягах към центъра, където нашите ме тръшнаха на земята да ме целуват. При 7:3 можехме да им вкараме и 10 гола. Тогава обаче май се намеси Дража Вълчева и прати шофьора си при нашия треньор Иван Манолов да му каже да ни нареди да спрем да вкарваме. И Бай Орел излиза на пистата при 7:1 и ни вика: Стига, стига. И размахва ръце. Това с размахването на ръце после феновете ни го играеха за удоволствие. Като вкарахме седмия гол, аз отидох до Виден и му викам: Абе, бързо да отидете до вашия стадион да вземете таблото, че това не може да побере головете.
Дадох цитат за апартамента който угодно за теб си пропуснали си изписал цяла кофа пропаганда в черно-бяло ! Да ти кажа познавам отбора ти много по-отдавна от теб през 1985г- сам бил на Лаута на мача ви от б-група с Чирпан и тогава тартора на агитката ви беше Сандокан мир на праха му разбрах ,че е починал отдавна ! Та да обобщя сега се правите и на нацисти ама има хора който ви помнят историята !Стига пропаганда няма нужда от лъжи !
kubik написа:Сандокана е бил тартор и на жълтите,така,че.....
пропагандата и лъжата е ясна кой е използва
Потребители, разглеждащи този форум: papagala_92 и 13 госта