А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: А група,7 кръг:ЦСКА-Ботев

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 13:42

Pupper_ написа:
mistreated написа:Какво да анализирам играта на ЦСКА, като такава все още почти липсва. Въпросът е, че вие сипете закани по наш адрес за мач на Армията, при положение, че реално не сте победили нито един стойностен отбор тази година. Така ли е или не е така?

Проблема е, че не може да ми намериш доказателства, за стойностния отбор - ЦСКА!
Правиш аналогии с миналия шампионат, но тогава имахте отбор, сега нямате. Гледах ви в мача с Локо Сф. Не виждам, на кого възлагаш надежда да блесне, че да ни победите?!

Аз пък ви гледах в мачовете с Любимец и Славия и не виждам с какво сте по-добри от нас, та да ми се каниш! Особено, както уточних, ако не играе Неделев.
А дали имаме отбор или нямаме, ще видим в неделя. Дотогава можеш да се обърнеш към моя съвет, който съм ти дал малко по-назад в коментарите си.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 26 авг 2013 14:06

mistreated написа:Аз пък ви гледах в мачовете с Любимец и Славия и не виждам с какво сте по-добри от нас, та да ми се каниш! Особено, както уточних, ако не играе Неделев.
А дали имаме отбор или нямаме, ще видим в неделя. Дотогава можеш да се обърнеш към моя съвет, който съм ти дал малко по-назад в коментарите си.

Не, не, задръж си го за теб! Аз предпочитам да говоря :roll:
Огромна е вероятността Неделев да бъде продаден през седмицата, така че ще ти се сбъдне желанието. :twisted:
Ето с какъв състав ще излезе Ботев (в отсъствието на Неделев):
Стаховяк, Минев, Грънчаров, Спрокел, Христов, Галчев, Иршак, Огнянов, Виейра, Кортзорг, Анисе.
Не виждам поводи за шеметен оптимизъм! Дори без Тодор Неделев, имаме голяма мощ в офанзивен план.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 14:14

Pupper_ написа:
mistreated написа:Аз пък ви гледах в мачовете с Любимец и Славия и не виждам с какво сте по-добри от нас, та да ми се каниш! Особено, както уточних, ако не играе Неделев.

Огромна е вероятността Неделев да бъде продаден през седмицата, така че ще ти се сбъдне желанието. :twisted:
Стаховяк, Минев, Грънчаров, Спрокел, Христов, Галчев, Иршак, Огнянов, Виейра, Кортзорг, Анисе.
Не виждам поводи за шеметен оптимизъм! Дори без Тодор Неделев, имаме голяма мощ в офанзивен план.

Да, мощта е невероятна с Анисе и Кортзорг напред. За Вандер изобщо не е сигурно дали ще започне (както и Минев) този мач и в какво състояние е след контузията.
Само глупаците говорят предварително!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 26 авг 2013 14:19

mistreated написа:
Pupper_ написа:

Да, мощта е невероятна с Анисе и Кортзорг напред. За Вандер изобщо не е сигурно дали ще започне (както и Минев) този мач и в какво състояние е след контузията.

Абе пич ти си много интересен! Ми ние сме фенове на Ботев Пловдив, кво очакваш да кажем , че ще паднем ли???? Ми форума е за ултраси, иди във форума на футболните анализатори , там може да те разберат. Ся мога ли да се сърдя че фен на ЦСКА мисли, че отбора му (който неможа да се справи с Локо СФ) ще бие Ботев. Ми нормално....

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 14:29

bnborisov написа:Абе пич ти си много интересен! Ми ние сме фенове на Ботев Пловдив, кво очакваш да кажем , че ще паднем ли????

Никъде не съм казвал, че трябва да казвате или да мислите подобно нещо. Само че едно е да кажеш "мисля, че Ботев ще победи, защото е в по-добра форма, има по-качествена селекция и т.н.", съвсем друго е:

"Миналата година имахте отбор, сега ЦСКА са нищо повече от 40 човека, имащи червени екипи. Да не забравяме, че сашо-апашо, няма да спази обещанието и да плати заплати днес. Нито утре. Нито до края на седмицата. И тогава и малкото умения в червено, ще останат непоказани. Тройчо след този мач е на пангала. Войната срещу "новия-стар" собственик ще бъде обявена в неделя. "

Има разлика, не мислиш ли?

И ако си мислите, че в съблекалнята и изобщо в отбора на Ботев нещата изглеждат много добре, значи нямате никаква идея какво се случва във вашия клуб. Имам прекалено много приятели ботевисти, някои от които изключително близки до част от най-големите ви легенди, така че знам някои неща. И за изострянето на настроенията спрямо Кривия, за отношението му към Данчо Христов и Неделев, за комисионните на Стоилов, за страхотните кражби на Палийски по строежа на новата база и какво ли още не. Ако някой се разрови, така ще се разсмърди, че Лупи ще ви се стори китка пред вашите директори.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 26 авг 2013 14:33

mistreated написа:Да, мощта е невероятна с Анисе и Кортзорг напред. За Вандер изобщо не е сигурно дали ще започне (както и Минев) този мач и в какво състояние е след контузията.

Че те двамата са вкарали голове, колкото целия отбор на ЦСКА, не виждам в какво ги опрекваш. Вандер е готов, близнака също е на линия за мача. Не се надявай, че ще излезем с резервите, напротив. Този мач е много важен за отбора и футболистите ще се хвърлят на 100% в него. Пояснявам: в този мач, ще си проличи, готов ли е Ботев за претенции към титлата или ще се отдели още една година, за шлифоване. Така че забрави за всякакви протоколни мачове, аналогии с предни години и т.н. Ако Ботев не може да победи разпиляната команда на ЦСКА, значи титлата е просто мираж. Независимо дали Тошко е в състава или не!
И да, да не забравя: Като се обърне колата, пътища много! Кажи си сега, кой, какво, защо. После, след края на мача е лесно: съдията, умората, момчетата, късмета ... заучените фрази на мизерната ни спортна журналистика. Аз като фен ти казвам: този мач го взимаме. Трябва ни, за доказване на прогреса в отбора. Трябва ни, за заявка за шампионската титла. Трябва ни, за престиж. Няма значение кой ще играе и кой ще е извън разширения състав! Имам вяра в момчетата, имаме достатъчно красота в играта на Ботев и съм сигурен, че каквото и да ни приготвите на Армията, няма да се предадем без борба докрай! Ако това ти се вижда глупаво, ОК, твоята гледна точка е непонятна за мен, но я приемам!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 14:39

Pupper_ написа:
mistreated написа:Да, мощта е невероятна с Анисе и Кортзорг напред. За Вандер изобщо не е сигурно дали ще започне (както и Минев) този мач и в какво състояние е след контузията.

Че те двамата са вкарали голове, колкото целия отбор на ЦСКА, не виждам в какво ги опрекваш. Вандер е готов, близнака също е на линия за мача. Не се надявай, че ще излезем с резервите, напротив. Този мач е много важен за отбора и футболистите ще се хвърлят на 100% в него. Пояснявам: в този мач, ще си проличи, готов ли е Ботев за претенции към титлата или ще се отдели още една година, за шлифоване. Така че забрави за всякакви протоколни мачове, аналогии с предни години и т.н. Ако Ботев не може да победи разпиляната команда на ЦСКА, значи титлата е просто мираж. Независимо дали Тошко е в състава или не!
И да, да не забравя: Като се обърне колата, пътища много! Кажи си сега, кой, какво, защо. После, след края на мача е лесно: съдията, умората, момчетата, късмета ... заучените фрази на мизерната ни спортна журналистика. Аз като фен ти казвам: този мач го взимаме. Трябва ни, за доказване на прогреса в отбора. Трябва ни, за заявка за шампионската титла. Трябва ни, за престиж. Няма значение кой ще играе и кой ще е извън разширения състав! Имам вяра в момчетата, имаме достатъчно красота в играта на Ботев и съм сигурен, че каквото и да ни приготвите на Армията, няма да се предадем без борба докрай! Ако това ти се вижда глупаво, ОК, твоята гледна точка е непонятна за мен, но я приемам!

Аз ти казвам, че този мач го вземате, но само на думи! Ако Ботев този сезон дори се доближи до шанс за титлата, никога повече няма да видиш да пиша нещо във вашия подфорум.

И да, Анисе и Ромарио имат 4 гола общо, 3 от които срещу боксовата круша на А група в мач, който дори обявиха за тото 2 6/49.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 26 авг 2013 14:47

mistreated написа:Аз ти казвам, че този мач го вземате, но само на думи! Ако Ботев този сезон дори се доближи до шанс за титлата, никога повече няма да видиш да пиша нещо във вашия подфорум.

А-а-а, какво ме топли, къде пишеш. Дай да вдигнем залога - 20 кинта (може и в бири) :twisted:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2013 14:48

Pupper_ написа:
mistreated написа:Аз ти казвам, че този мач го вземате, но само на думи! Ако Ботев този сезон дори се доближи до шанс за титлата, никога повече няма да видиш да пиша нещо във вашия подфорум.

А-а-а, какво ме топли, къде пишеш. Дай да вдигнем залога - 20 кинта (може и в бири) :twisted:

Имаш ги, какъв е облога? За титлата или за мача в неделя?

ГАНЧО
Контакти:

Мнениеот ГАНЧО » 26 авг 2013 14:53

1:3
АЗ И ВЪЛЧО СМЕ ОТ РАЗЛИЧЕН СВЯТ, НО И ДВАМАТА СИЛНО ОБИЧАМЕ ОТБОРИТЕ СИ!!!:)))

Върни се в “Ботев”