Концерт"Свободен Ботев" събота, 9 май, 17ч. пл. „Централен"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Meto_1912

Re: До gong.bg

Мнениеот Meto_1912 » 05 май 2009 15:15

Пуснаха новината и в sportal.

Потребителски аватар
bismarck
Контакти:

Мнениеот bismarck » 05 май 2009 15:19

КЪ`Ф Е МИТЬО СПОРЕД ВАС??? ГАДЕН СЕЛСКИ ПЕ.......СТ!!!

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 05 май 2009 15:22

Evala na GONG, pusnaha novinata!

Bravo za koncerta - taka se praviat promeni v demokratichno obshtestvo - zakonno, nejno, inteligentno....Vsichki sa na nasha strana!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 05 май 2009 15:28

Един съвет, ако ми позволите.
Ден, преди самия концерт, трябва да се появи още една новина за него. Мисля, че най-добрия ден е петък.
Само че, за да го публикуват медиите, трябва да има новина, а не да се повтарят вече изветните факти - например, още един голям изпълнител или група, които ще се включат в концерта. Или пък знам ли... за хората, които ще присъстват на самия концерт... нещо такова.
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 05 май 2009 15:40

от plovdivesamona6 на 05 Май 2009 08:43
мен лично ме интересува много повече концерта отколкото гонзьо ,рабех и другите мангали.и на тоя мач ще отидат 10хиляди публика,а на нашия концерт със сигурност повече,но какво от това. единствения начин да го публикуват е като си платиш тарифата им за платените статии.

Мен лично пък не ме интересува нито някакъв смешен концерт,на който ще идат 100 човека,нито ботев,нито дали ще играят в "Б" група.
И понеже съм от Пловдив-Само МАРИЦА!
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 05 май 2009 15:45

lakito7 написа:
мен лично ме интересува много повече концерта отколкото гонзьо ,рабех и другите мангали.и на тоя мач ще отидат 10хиляди публика,а на нашия концерт със сигурност повече,но какво от това. единствения начин да го публикуват е като си платиш тарифата им за платените статии.

Мен лично пък не ме интересува нито някакъв смешен концерт,на който ще идат 100 човека,нито ботев,нито дали ще играят в "Б" група.

Толкова си и пловдивчанин. Пловдивчанин не е само една думичка в паспорта.. това е начин на мислене, а ти го нямаш, жалко за теб. Така че - у лево. Човек като ти види аватара и глупостите, които пишеш, му става ясно, що за леке скверни клативиатурата. Локомотивци, левскари и цскари - които разбират от футбол и милеят за българския футбол - ни подкрепят. Ама ти, понеже си много ербап и за теб футбола почва и свършва с Гонзо и Кристиано Роналдо - ще си останеш тъп задръстен тип доживот. "У лево".

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 05 май 2009 15:47

stenly написа:Един съвет, ако ми позволите.
Ден, преди самия концерт, трябва да се появи още една новина за него. Мисля, че най-добрия ден е петък.
Само че, за да го публикуват медиите, трябва да има новина, а не да се повтарят вече изветните факти - например, още един голям изпълнител или група, които ще се включат в концерта. Или пък знам ли... за хората, които ще присъстват на самия концерт... нещо такова.

добре че го пуснахте.но какво означава голяма група и изпълнител.Д2 са най популярната банда.участваха и в евровизия.ти ако слушаш само чалга това е друг проблем.

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 05 май 2009 15:49

plovdivesamona6 написа:добре че го пуснахте.но какво означава голяма група и изпълнител.Д2 са най популярната банда.участваха и в евровизия.ти ако слушаш само чалга това е друг проблем.

Мисля, че не ме разбра правилно, но както и да е...
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 май 2009 15:51

stenly написа:Един съвет, ако ми позволите.

Ами освен тогава да напишат, че ще присъстват Бареков, кмета ( ако отидат де ), иначе новината можеше да се раздели, едната група сега, а другата за деня преди концерта, те ти и две новинкииии............ :D

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 05 май 2009 15:52

от flashfreak на 05 Май 2009 10:45

lakito7 написа:

Толкова си и пловдивчанин. Пловдивчанин не е само една думичка в паспорта.. това е начин на мислене, а ти го нямаш, жалко за теб. Така че - у лево. Човек като ти види аватара и глупостите, които пишеш, му става ясно, що за леке скверни клативиатурата. Локомотивци, левскари и цскари - които разбират от футбол и милеят за българския футбол - ни подкрепят. Ама ти, понеже си много ербап и за теб футбола почва и свършва с Гонзо и Кристиано Роналдо - ще си останеш тъп задръстен тип доживот. "У лево".

Да не би вече да е задължително всички пловдивчани да сме от Ботев.Сигурно не мога да кажа и че Локото много по-вече ми харесват и че те са лицето на пловдивския футбол.
Добре че Пловдив има и клуб като Марица,която създава 99% от добрите играчи в Пловдив.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Върни се в “Ботев”