Ботев Пд - Берое Сз 1:2. Анкета: Имаше ли съдийска подкрепа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев - Берое ПРЯКО в момента !?!
Има ли такова предаване и от мача Лудогорец - ЦСКА? Ако да , може ли линк, колеги?
Може и да не съм кой да е, но не съм и какъв да е!
- Dexter Lord
- Контакти:
kubik написа:sky1 написа:kubik как се брои по скица?На скицата са дадени само секторите,а никъде не са посочени местата.
15 000 е показано .Сега не ми се рови да търся .Изчислението мисля ,че беше човек на кв .метър . Може и да греша точно на кв. м . или по малко или повече ,но е зададен капацитет от 15 000 зрители на стадион Христо Ботев .
Прегледай се, сериозно. Нашият стадион, ако е за 15 000 вашият трябва да е за 5.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
sky1 написа:kubik като кажеш нещо,покажи го,а не се оправдавай,че те мързяло да се ровиш.Малко по сериозно.И аз мога да кажа,че съм космонавт ама ме мързи да ти покажа снимки от Луната .

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Dexter Lord
- Контакти:
А и само да ти кажа, че хора се допускат и в сектора където е старият тунел. 
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Kласическа ундорма.Берое ляга на Левски и Ботев връща точките на Берое.Класика...Схема изпитана с времето.И тъй като Ботев следват Левски по програма тепърва ще гледаме "театралните постановки" на жълтия сателит.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов
Атанас Драмов
- slavia_forever
- Контакти:
Re: Ботев - Берое 1:2
Честита победа на Берое! Респект за мъжеството! Успех напред в първенството!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Re: Ботев Пд - Берое Сз 1:2
Декстаре,като фактите показват ,че стадиона ви е за около 15000 зрители.
Изглежда теб те тресе нещо

Изглежда теб те тресе нещо

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
batbozho написа:Kласическа ундорма.Берое ляга на Левски и Ботев връща точките на Берое.Класика...Схема изпитана с времето.И тъй като Ботев следват Левски по програма тепърва ще гледаме "театралните постановки" на жълтия сателит.
Така приказвахте и за мача с морето ама нещо не стана работата.Подценихме ги и паднахме вие паднахте от отбор с голова разлика 1-16
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Re: Ботев Пд - Берое Сз 1:2. Анкета: Имаше ли съдийска подкрепа?
Второто полувреме не ни дадоха две дузпи ква садииска подкрепа
Последна промяна от костенурк на 22 сеп 2012 22:27, променено общо 1 път.
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
kubik написа:Декстаре,като фактите показват ,че стадиона ви е за около 15000 зрители.
Изглежда теб те тресе нещо![]()
Пише 22000 неграмотен ли си само правостоящите секи мач са 1000