Смешния плач на Г.Славков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev champion

Re: Смешния плач на Г.Славков

Мнениеот botev champion » 23 фев 2009 17:03

Всеки,който няма достатъчно"сиво вещество"се крие зад"другите".Дори и други важни неща му липсват.Само един извратен дрипльо и малоумник може да каже "ПРЕЗ Х...Я ми е за децата.

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 23 фев 2009 20:44

botev champion написа:Всеки,който няма достатъчно"сиво вещество"се крие зад"другите".Дори и други важни неща му липсват.Само един извратен дрипльо и малоумник може да каже "ПРЕЗ Х...Я ми е за децата.

Човече, прекаляваш! Достатъчно ясни доводи бяха изказани, така че дръж се естествено. Това, че сме ботевисти, не ни прави слепи. Селският дръвник е пряко отговорен за създалата се ситуация. Съжалявам, че ще го чуеш сигурно пак, но по-добре една година децата да не тренират, отколкото да се продължава агонията.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 24 фев 2009 11:24

botev champion написа:Всеки,който няма достатъчно"сиво вещество"се крие зад"другите".Дори и други важни неща му липсват.Само един извратен дрипльо и малоумник може да каже "ПРЕЗ Х...Я ми е за децата.

Не ми изопачавай думите!!!
ПРЕЗ Х*Я ми е за децата ДОКАТО ДХ-С Е ПРЕЗИДЕНТ!!!

Ти си срам за жълто-черната идея, поставяш своите лични интереси над това клубът да бъде освободен от тази гнида, за мен ти си пълно нищожество на което няма да отговарям повече - дори може би ще те сложа при иванюве и при евачанагалка - т.е. ВРАГ

моля някой модератор да промени заглавието на темата на:
Смешния плач на botev champion
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

botev champion

Мнениеот botev champion » 24 фев 2009 16:34

Някои хора или не мислят или просто така са се родили.Ония дето говари за срам защо не отиде и да гръмне селянина или да се самозапали,като обвини него.Или каквото и друго да направи срещу него ами жертва трябва да са децата на БПФК.Големия мъж дето му е през оная работа.Да направи нещо с което да го знаем,а не да се ежи на клавиатурата и да казва кой е Ботевист и кой не е.Нека той да направи някаква жертва.За всички ни е ясно какъв изрод е селянина,но нека ние да воюваме срещу него,а не като мишки да жертваме с лека ръка децата ни.

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 24 фев 2009 17:10

botev champion, нещо не мога да те разбера. Болно ти е за децата, ок. Най-вече, заради собственото ти дете(леко егоистично, но все пак е нормално). Навсякъде обаче повтаряш "отиди го застреляй", "самозапали се" и не знам си още какви глупости. Та ми е чудно, защо ти не направиш нещо такова? Или по-точно, какво ти правиш в борбата против селяка? Нищо лично, просто от постовете ти оставам с впечатлението , че теб те интересува единствено твоето дете(покрай него и юношите), но не искаш да поемеш отговорност за действия срещу селяка. Някак си отстрани изглежда жалко: "Моето дете да е наред, а вие се оправете със селяка" .

botev champion

Мнениеот botev champion » 24 фев 2009 17:16

sorcererals написа:botev champion, нещо не мога да те разбера. Болно ти е за децата, ок. Най-вече, заради собственото ти дете(леко егоистично, но все пак е нормално). Навсякъде обаче повтаряш "отиди го застреляй", "самозапали се" и не знам си още какви глупости. Та ми е чудно, защо ти не направиш нещо такова? Или по-точно, какво ти правиш в борбата против селяка? Нищо лично, просто от постовете ти оставам с впечатлението , че теб те интересува единствено твоето дете(покрай него и юношите), но не искаш да поемеш отговорност за действия срещу селяка. Някак си отстрани изглежда жалко: "Моето дете да е наред, а вие се оправете със селяка" .

Аз както и ти щом не сме отстранили селяка значи ние не сме нещо в ред.Иначе е доста смешно с чужди ръце да вадим кестените от огъня.И както виждаш таз жертва нито на сантиметър не отдалечи селяка от клуба ни.Когато който и да е се жертва нещо срещу селяка тогава той ще има право да съди кой е ботевист и кой не е.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 26 фев 2009 12:57

botev champion написа:Иначе е доста смешно с чужди ръце да вадим кестените от огъня.И както виждаш таз жертва нито на сантиметър не отдалечи селяка от клуба ни.Когато който и да е се жертва нещо срещу селяка тогава той ще има право да съди кой е ботевист и кой не е.

А ти какво правиш? Отдалечава го, ако не успее да уреди къде да играят - догодина няма лиценз. Повече го отдалечава от твоята "помощ", която се изразява в лаене във форуми и псуване докато си пиеш ракията. Така че замълчи, запиши детето си в Аполи/Кедър/Вектра или който съществува изобщо и го възпитавай в любов към Ботев, а не към Христолов 1999 ФК, което правиш сега.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

botev champion

Мнениеот botev champion » 26 фев 2009 15:22

veseo написа:
botev champion написа:Иначе е доста смешно с чужди ръце да вадим кестените от огъня.И както виждаш таз жертва нито на сантиметър не отдалечи селяка от клуба ни.Когато който и да е се жертва нещо срещу селяка тогава той ще има право да съди кой е ботевист и кой не е.

А ти какво правиш? Отдалечава го, ако не успее да уреди къде да играят - догодина няма лиценз. Повече го отдалечава от твоята "помощ", която се изразява в лаене във форуми и псуване докато си пиеш ракията. Така че замълчи, запиши детето си в Аполи/Кедър/Вектра или който съществува изобщо и го възпитавай в любов към Ботев, а не към Христолов 1999 ФК, което правиш сега.

Не виждам твоето лаене по форумите до къде отдалечи селяка от клуба ни.И що не се запишеш ти в изброените от теб клубове.Меежду другото чета че платил тока и децата пак се връщат.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 26 фев 2009 19:46

еми браво, айде иди му цуни г..а!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

botev champion

Мнениеот botev champion » 26 фев 2009 20:17

Abbiati написа:еми браво, айде иди му цуни г..а!

ти от там ли идваш?

Върни се в “Ботев”