ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Нов Ботев, никакъв Салерно

Мнениеот botev forever » 18 фев 2010 15:47

Добре де,този лайновоз Салерно щом твърди,че е купил клуба не може ли да се изиска от него да назначи легенди на Ботев Пд на които феновете имат доверие,те да управляват,да назначават треньори и извършват селекция,а не някакъв негър-мошенник и крадец.Това плюс наличието на охолно количество финкийски знаци може да ни накара да вярваме,че Селяка е аут.Наличието на доверени на феновете легенди ще е като преграда пред далавераджийските номера на жабарите.Всякакви други уговорки ще значат селюва далавера.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 фев 2010 15:55

Според мен нещата седят така. Приемаме да речем че Салерно и Селския не са се познавали преди 6 месеца. Свързани чрез Бернабей или чрез някой, все тая, Салерно и компания виждат опцията да равиват нелегален бизнес в България, като пералнята ще е Ботев Пловдив.

В последствие обаче селското си го знаем всички и всичко отива по дяволите за Салерно и компания!! Да ама, Дебелерно си е създал "контакти" с митко сеслкия вече. Минава се време и за слеяндура от Брягово нещата стават сложни. Салерно явно разбира за положението на Селския и вниква в възможноста да пере пари или да си прави далавери с Ботев Пловдив.

Може да не са били комбина, но в момента двамата селтаци, Дебелерно и баш Селтак Митко имат нещо общо и явно подготвят общи далавери на гърба на Ботев.

Може и пълни глупсоти да пиша ама така ги виждам аз нещата.
ИзображениеИзображение

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 18 фев 2010 15:59

botev forever написа:Добре де,този лайновоз Салерно щом твърди,че е купил клуба не може ли да се изиска от него да назначи легенди на Ботев Пд на които феновете имат доверие,те да управляват,да назначават треньори и извършват селекция,а не някакъв негър-мошенник и крадец.Това плюс наличието на охолно количество финкийски знаци може да ни накара да вярваме,че Селяка е аут.Наличието на доверени на феновете легенди ще е като преграда пред далавераджийските номера на жабарите.Всякакви други уговорки ще значат селюва далавера.

веднъж да съм съгласен с форевъра :)
селски вземи си скункса не се сърди

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 18 фев 2010 15:59

браво фоеревер,точно щях да предложа нещо подобно.като толкова се калне,че селсия няма нищо общо вече с БОТЕВ и че намеренията са му чисти,даите да му предложим да даде на фондацията на БАКАЛОВ блокираща квота от акциите на клуба.

venconi
Контакти:

Мнениеот venconi » 18 фев 2010 16:14

Не мога да повярвам, че има глупаци, които наистина вярват на салерно. Искаме селянина да се махне, но това става само чрез фалит. Невъзможно е да има сделка, реална сделка ! Това , който не го е разбрал, по-добре наистина да замълчи , защото е вреден.Няма въобще да споменавам и тоновете лъжи ,където изръси дебелия. Бахти и наглата работа , бахти и простия народ !

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 18 фев 2010 16:14

абе хора вия добре ли сте.вия ли само неразбрахте????????????????за6то да се пла6тат бакиите на селския като може да се по4не на 4исто и селянина да влезне в затвора.какви италянци кав салерно по4ваме си на 4исто и слвд 3 години 6те говорите друго.сега трябва да се направи вси4ко необходимо ад-то на селския да фалира ида на изкарат от групата и от август да по4нем от нулата на 4исто

Потребителски аватар
Nassy
Контакти:

Мнениеот Nassy » 18 фев 2010 16:34

Имам един въпрос към някои дето е информиран повечко.
По план за новия отбор има ли човек които да гарантира финансовата стабилност на отбора или всичко ще е на мускули?
Защото ми се струва, че се тръгва на ентусиазъм-в което няма нищо лошо, но да не се окаже ,че и тук в един момент някой няма да изпуши и да иска създаване отново на нов отбор, знаем си народопсихологията ,че все има някой недоволен.
Тоя Салерно е ясен, пълен циркаджия, но не е ли по добре да се вземе отбора от селския с лиценза за А група, а не да се ходи във В при условие че няма гаранция кога отбора ще се върне в А.
Изображение

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 18 фев 2010 16:43

Туко що говорих със Салерно, искам да ви кажа че му казах за декларацията, за която той остана много наранен, щ еви каза само че помоли да изчакате до понеделник, да видите всички необходими документи. Попитах го и за тримнцюм когато каза че клуба е негов защо? Отговора беше че тогава се били разбрали със Селския, нокогато е трябвало да отидат при нотарюс селския се е изметнал и не е представил документите. Освен това каза че отбор без фенове не иска, и ще направи всичко възможно да разберете че той иска да сме едно цяло, за това ще има фенове в управлението на клуба...нали това се искаше от всички.... Подчертавам само превеждам думите му, моляви не нападайте мен за това което ви казвам, ако не ви харесва, повече няма да давам никакво инфо. А относно Борго в софия ми каза, че иска да обиграва аматьори и Ботев да не се бори за повече от 6 мисто, още на коледа ми каза че трябва да побарат да купят отборо защото Салерно се е върнал и иска той да го купи.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 18 фев 2010 16:46

Добре, кажи му да инвестира в новото АД, в което ще/да има блокираща квота. Чакане, акане - няма такива, вече дори самия факт, че помага на сельо, ДОРИ тва да помогне и на нас, не върши работа - да се свърже с фондацията и да помага на АД-то или да си пътува към италианския дебелариум, не да се прави на ощипана ученичка и да се "наранява".
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 18 фев 2010 16:46

Поредното отлагане от страна на БФС ме карат да мисля,че са склонни на компромис отново.....!Когато се върне Салерно трябва да покаже някои неща:
1.Договор ,доказващ,че Селския няма нищо общо с БОТЕВ (проверен от наши юристи)
2.Банкови гаранции за издръжка на клуба за 1год.
3.Да прехвърли част от акциите на фондацията (толкова колкото са нужни за блокиращата квота)
4.Да КУПИ някой известен от нашето първенство футболист
5.Да доведе мощен спонсор
Едва тогава бих му повярвал!И ВЪПРЕКИ ТОВА ЩЕ СИ ИМАМ ЕДНО НА УМ!
А ,до тогава никакво ОТСТЪПЛЕНИЕ!!!

Върни се в “Ботев”