ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lud
Контакти:

Re: Нов Ботев, никакъв Салерно

Мнениеот lud » 18 фев 2010 14:47

само да ви кажа 4е карлет и ж пловдив не е в италия както ония от горе е написал.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 18 фев 2010 14:47

bulgaro написа:Тук се разсмърдя на провокатори от малцинствен произход!
Къде са модовете да разчистят и дезинфекцират?

Кои са тези провокатори?
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 18 фев 2010 14:51

Само по-голям олигофрен от бряговското чудо може да повярва на дебелака, който е италианския вариант на сельо.

ДА

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 18 фев 2010 14:52

Пловдивъ написа:Нека заповядат Сельо, Селерно и Лильо - Светата Селска Троица на стадиона, заедно с анонимниците от калабрийските села и да ги посрещнем подобаващо :twisted:

Къде пък я намеси тази торба с лайна, не разбра ли, че той сега е първи борец срещу митко и жабарите?
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 18 фев 2010 14:55

angelloit написа:След разговара ми с него и италиански журналист от calciomercatto, се оказва че има, и точно това ме попита той, защо да плаща този лагер ако не иска да има отбор без селския? Кацами че и Царлет, бриззи и Бригниоли са там и тренират, днес имат приятелски мач, после ще видиш инфо, като знам как завърши мача и как се казват футболистите взели участие. Според мен се избързвамнoгo, макар и аз да не му вярвам за всичко което говори, но в момента търпението е най добре поне до другата седмица да видим като дойдат какво ще направят, защото идеята доколкото си спомням беше да има отбор без селио, сега се оказа че и без дебелата, без италианците..утре ще дойде някой друг и него няма да искаме, само и само защото със селското чудовище неможе да се преговаря и прави всичко възможно да провали преговори. А относно италианците аз си мисля че те са истинските собственици на отбора от много време насам!!

инфо от кого от теб ли или от някой около отбора тех директор ли президент ли или стари играчи както казваш.каде тренират с кой играят днес от колко часа дай малко повече инфо гледма че си информиран
Имам Инфо защото сам говорил Лично с него, днес пак ще се чуя само искам да се знае че предавам това което ми казва а не защитавам никoй, опитвам се да мисля трезво. А относно някои обвинения по нагоре,ще ти каза че не знаех че е престъпление да говоря италиански и да мога да си харча от собствените си пари за да ви дам информация...ако някои просто мисли че е така ме е жал за него.......ако някои се интересува мога да му кажа с какво се занимавам и къде сам в момента!!!!

аз пък се свързах с фенове на кротоне и нищо не знаеха друг отбор да им тренира на базата камо ли да играят контролас него както онзи жабар е писал

NET.77
Контакти:

Мнениеот NET.77 » 18 фев 2010 14:56

ЗДРАВЕЙТЕ БОТЕВИСТИ ИСКАМ ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ ПО ТЕМАТА НОВ БОТЕВ.АЗ съм ботевист от когато се помня но смеея да твърдя да сме против САЛЕРМО не е добре.Аз съм на мнение че трябва да изчакаме да дойде другата седмица и да каже какво му е намерението и тогава ще правим заключение.Аз мисля че трябва да му се даде шанс .Аз съм твърдо против за нов БОТЕВ да запчне от В група
Последна промяна от NET.77 на 18 фев 2010 15:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 18 фев 2010 14:57

Правосъдие
Взимат паспорта и личната карта на Христолов

четвъртък, 18 фев 2010 г. BNews.bg

Властта погва Митьо Селския заради безбройните му задължения

Димитър Христолов, набиращ стремглаво репутация като Митьо Селския и Гробокопача на Ботев, най-сетне ще си получи заслуженото. Според отлично осведомен източник на BNews властта ще погне почетния жител на село Крумово заради безбройните му финансови задължения. Така вчерашната му инцидентна среща с органите на МВР, които го извадиха с кордон от сградата на БФС, ще му стане навик.

На първо време ще бъдат прибрани личната карта и международния паспорт на Христолов. След това сред феновете на Ботев спокойно може да тръгнат залози кога Митьо ще бъде прибран на топло. Защото няма пари дори за паста за зъби и е невъзможно да си погаси задълженията.

Засега обаче само от БФС се мотаят и не обявяват присъдата - Ботев вън от професионалния футбол. Хорицата на Боби Михайлов чакат от умрял писмо - селският тарикат да им плати натрупаните такси и задължения за есенния полусезон. Ако самолетът не падне заради свръхбагаж, тези дни да кацне у нас се чака един дебелак-шарлатанин. Той ще доведе със себе си десет малки негърчета, зарибени с обещания за кариера и заплати.

Всеки цирк обаче си има край. Крайно време е и трупата на Христолов и италианците да спусне завесата
http://www.bnews.bg/article-5923
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Пловдивъ
Контакти:

Мнениеот Пловдивъ » 18 фев 2010 14:58

bulgaro написа:
Пловдивъ написа:Нека заповядат Сельо, Селерно и Лильо - Светата Селска Троица на стадиона, заедно с анонимниците от калабрийските села и да ги посрещнем подобаващо :twisted:

Къде пък я намеси тази торба с лайна, не разбра ли, че той сега е първи борец срещу митко и жабарите?

Продажното прасе е Митьовия Щирлиц :twisted:

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 18 фев 2010 15:05

NET77 я кажи защо си толкова обеден ,че Салерно не е италянският Христолов. Защо трябва да вярваме на човек който преди 6 месеца каза същото -Ботев е мой ,а Христолов история ? Докога празни приказки,а действия нула. Истината е,че Ботев от 10г. е на Салерно и компания,а селския е само поставено лице тук. Това е причината за честите пътувания на селския до Италия. Сега когато срещу селския настръхна цялата общественост на Пловдив те излезнаха на светло уж като нови копувачи. БАСТА,Ботев Пловдив няма да бъде машината за пране на пари с врътки между селския и салерно. Дойде време да си вземем отбора и всички вие ,които пак взехте да вярвате на макароните проумейте,че пътят за съществуването на Ботев е един и това е пътят ,който бе предначертан в Империал. Искаме си нашия Ботев ,а не кухото селско АД с ново име в борда на директорите просто. БФС също да си съберат акъла и вземат правилното решение и да не допускат тази сбирщина да започне шампионата.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Пловдивъ
Контакти:

Мнениеот Пловдивъ » 18 фев 2010 15:13

NET.77 написа:ЗДРАВЕЙТЕ БОТЕВИСТИ ИСКАМ ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ ПО ТЕМАТА НОВ БОТЕВ.АЗ съм ботевист от когато се помня но смеея да твърдя да сме против САЛЕРМО не е добра.Аз съм на мнение че трябва да изчакаме да дойде дръгата седмица и да каже какво му е намерението и тогава ще правим заключение.Аз мисля че трябва да му се даде шанс .Аз съм твърдо против за нов БОТЕВ да запчне от В група

Ето я на бряговското чудо вълшебната думичка, да изчакаме викаш,а? 10 годинки чакахме митито, кво ни пречи още 10 да изчакаме новото италианско мити, а? Животът е пред нас дет се вика??? На колко Митьови подлоги "дадохме шанс"????

Като си против нов, нехристоловистки Ботев, желая ти приятни емоции с калабрийските селяци в Крумово!
Живеем в на думи "свободна" страна, всеки си избира сам какво да прави. Щом като си избрал да повярваш на Селерно, Лильо и цялата им италианска клика, а не вярваш на Бакалов, Панчо, Наско Пашев и другите легенди, едва ли можеш повече да се наречеш ботевист!

Върни се в “Ботев”