ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kishe
Контакти:

Re: Нов Ботев, никакъв Салерно

Мнениеот kishe » 18 фев 2010 11:32

След разговара ми с него и италиански журналист от calciomercatto, се оказва че има, и точно това ме попита той, защо да плаща този лагер ако не иска да има отбор без селския? Кацами че и Царлет, бриззи и Бригниоли са там и тренират, днес имат приятелски мач, после ще видиш инфо, като знам как завърши мача и как се казват футболистите взели участие. Според мен се избързвамнoгo, макар и аз да не му вярвам за всичко което говори, но в момента търпението е най добре поне до другата седмица да видим като дойдат какво ще направят, защото идеята доколкото си спомням беше да има отбор без селио, сега се оказа че и без дебелата, без италианците..утре ще дойде някой друг и него няма да искаме, само и само защото със селското чудовище неможе да се преговаря и прави всичко възможно да провали преговори. А относно италианците аз си мисля че те са истинските собственици на отбора от много време насам!![/quote]

инфо от кого от теб ли или от някой около отбора тех директор ли президент ли или стари играчи както казваш.каде тренират с кой играят днес от колко часа дай малко повече инфо гледма че си информиран
селски вземи си скункса не се сърди

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 18 фев 2010 11:37

а някой който е близък с българските футболисти а те не са малко тука д ги пита те какво мислят

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 18 фев 2010 11:44

kishe написа:След разговара ми с него и италиански журналист от calciomercatto, се оказва че има, и точно това ме попита той, защо да плаща този лагер ако не иска да има отбор без селския? Кацами че и Царлет, бриззи и Бригниоли са там и тренират, днес имат приятелски мач, после ще видиш инфо, като знам как завърши мача и как се казват футболистите взели участие. Според мен се избързвамнoгo, макар и аз да не му вярвам за всичко което говори, но в момента търпението е най добре поне до другата седмица да видим като дойдат какво ще направят, защото идеята доколкото си спомням беше да има отбор без селио, сега се оказа че и без дебелата, без италианците..утре ще дойде някой друг и него няма да искаме, само и само защото със селското чудовище неможе да се преговаря и прави всичко възможно да провали преговори. А относно италианците аз си мисля че те са истинските собственици на отбора от много време насам!!

инфо от кого от теб ли или от някой около отбора тех директор ли президент ли или стари играчи както казваш.каде тренират с кой играят днес от колко часа дай малко повече инфо гледма че си информиран[/quote]

Имам Инфо защото сам говорил Лично с него, днес пак ще се чуя само искам да се знае че предавам това което ми казва а не защитавам никoй, опитвам се да мисля трезво. А относно някои обвинения по нагоре,ще ти каза че не знаех че е престъпление да говоря италиански и да мога да си харча от собствените си пари за да ви дам информация...ако някои просто мисли че е така ме е жал за него.......ако някои се интересува мога да му кажа с какво се занимавам и къде сам в момента!!!!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 18 фев 2010 12:00

инфо от кого от теб ли или от някой около отбора тех директор ли президент ли или стари играчи както казваш.каде тренират с кой играят днес от колко часа дай малко повече инфо гледма че си информиран[/quote]

Имам Инфо защото сам говорил Лично с него, днес пак ще се чуя само искам да се знае че предавам това което ми казва а не защитавам никoй, опитвам се да мисля трезво. А относно някои обвинения по нагоре,ще ти каза че не знаех че е престъпление да говоря италиански и да мога да си харча от собствените си пари за да ви дам информация...ако някои просто мисли че е така ме е жал за него.......ако някои се интересува мога да му кажа с какво се занимавам и къде сам в момента!!!![/quote]

май си ме разбрал погрешно нито те нападам нито ме интересува какво работиш и как си харчиш парите просто ми е интересно от кой е това инфо а относно че говориш с лилчо питай го той на какво мнение че с него много съвпадения напоследък.случайно в бфс и там по същото време бе и салерно после се изтопоса пред бойко с другата група

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 18 фев 2010 12:03

kishe написа:инфо от кого от теб ли или от някой около отбора тех директор ли президент ли или стари играчи както казваш.каде тренират с кой играят днес от колко часа дай малко повече инфо гледма че си информиран

Имам Инфо защото сам говорил Лично с него, днес пак ще се чуя само искам да се знае че предавам това което ми казва а не защитавам никoй, опитвам се да мисля трезво. А относно някои обвинения по нагоре,ще ти каза че не знаех че е престъпление да говоря италиански и да мога да си харча от собствените си пари за да ви дам информация...ако някои просто мисли че е така ме е жал за него.......ако някои се интересува мога да му кажа с какво се занимавам и къде сам в момента!!!![/quote]

май си ме разбрал погрешно нито те нападам нито ме интересува какво работиш и как си харчиш парите просто ми е интересно от кой е това инфо а относно че говориш с лилчо питай го той на какво мнение че с него много съвпадения напоследък.случайно в бфс и там по същото време бе и салерно после се изтопоса пред бойко с другата група[/quote]

Не везирах теб че си ме нападнал а предния Аззззз... там как му беше името..Говоря ЛИчно със Салерно а не със Лилчо, това което си го видял през медиите е от мен, пак и интервюто със салерно по гонг, аз го водя. Така че като имам инфо ще го напиша веднага, от вчера нищо повече незнам от това което излезна.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 18 фев 2010 12:07

тогава последно питай салерно ако е възможно защо се чака последния момент да се погасяват задължения да се уреждат картотеки малко несериозно ми се струва и не само на мен

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 18 фев 2010 12:22

kishe написа:тогава последно питай салерно ако е възможно защо се чака последния момент да се погасяват задължения да се уреждат картотеки малко несериозно ми се струва и не само на мен

Питал сам го вече, и отговора му беше, че е направил за малко време мног неща , да намери футболисти, да организира лагер, и затова пристига в понеделник да се разплати със всички. Колко ще стане не се зне, но се кълне че наистина няма нищо общо със селио, и че прави невъзможното, по неговоите думи вече няма да крие нищо по молба на никoй както се е случило в началото и сега иска да е всичко прозрачно. Това са неговите думи!!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 18 фев 2010 12:27

Пичове понеже дебелерно споменава Брици, решех да му напиша съобщения, в което ясно го питам дали наистина дебелерно смята да купува отбора и му заявих че този отбор няма да бъде пордрепян и да н е си правят илюзиите че могат да ни лъжат пак. Надявам се да отговори, както винаги го е правил. Мисля че той може наистина да ми каже дали се подготвят или не!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 18 фев 2010 12:30

angelloit написа:
kishe написа:тогава последно питай салерно ако е възможно защо се чака последния момент да се погасяват задължения да се уреждат картотеки малко несериозно ми се струва и не само на мен

Питал сам го вече, и отговора му беше, че е направил за малко време мног неща , да намери футболисти, да организира лагер, и затова пристига в понеделник да се разплати със всички. Колко ще стане не се зне, но се кълне че наистина няма нищо общо със селио, и че прави невъзможното, по неговоите думи вече няма да крие нищо по молба на никoй както се е случило в началото и сега иска да е всичко прозрачно. Това са неговите думи!!

АКО Е МОЖЕЛ ДА ВЗЕМЕ БОТЕВ ЗАщО ДОСЕГА НЕ ГО НАПРАВИ АМИ чАКАшЕ БОРГО, ОРНЕЛА И Т.Н.
НЕ МУ ВЯРВАМ. ТОЙ Е КОМБИНА СЪС СЕЛЬО.

angelloit
Контакти:

Мнениеот angelloit » 18 фев 2010 12:35

Ами доколкото мога да предполоза пък и той сам го каза в интевуто, че селио просто е искал да лапне много пари от другхите италианци...не го защитавам, защото незнам истината, но знаеш предполагам със селио ка се преговаря.

Върни се в “Ботев”