ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот veseo » 17 фев 2010 21:51

dagger1912 написа:
lud написа:Феновете трябва да са ми благодарни, че спасявам клуба в такъв момент, заяви италианецът, който е склонен да остави Пичони на треньорския пост.Категорично заявявам, че ще плащам автобусите на феновете за нашите гостувания, а цените на билетите на домакинските ни мачове ще бъдат минимални", каза още Салерно. ТОВА СИ Е ЖИВА ГАВРА.ПАРВО ТРЯБВА ДА СМИ МУ БЛАГОДАРНИ ПОСЛЕ СМЕ ВСЕ ЕДНО НЯКАКВИ ПРОСЯЦИ ИЛИ КЛУ6АРИ 6ТЯЛ ДА НИ ПАЛ6ТА АВТОБУСИТЕ маи.... де.... гадина дебела.бфс да внимава много

Прави го за нашо удобство ... Май не ти куца само Българския ...!
Чакай първо да видим черно на бяло необходимите документи и тогава да говорим за рейсове и прочие ...

Аз лично и документи, че от лятото идват Меси, Роналдо и Руни да видя, пак няма да ходя на мачове на Христолов ФК.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 21:53

demy27 написа:
botev forever написа:
demy27 написа:Това, което се случи до тук беше напълно очаквано. Това което може да се случи от тук нататък опира до избор между това - феновете да застанат зад дебелия италианец или да застанат срещу него. Като вече е ясно че до него са БФС и най-вероятно и Община Пловдив. Какво ли ще изберат феновете. Да не си на тяхно място.

Всичко това не е на магарето работа т.с. demy27.

Прочети мнението на Alternative - точно под твоето. Той разбира какво се опитвам да кажа.
И един умен човек винаги се интересува как изглеждат нещата от страни.

Само един не умен човек няма да усети недоброжелателната ти ирония.Мисля,че ума не ти е силната страна.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 фев 2010 21:58

botev forever написа:
botev_1912 написа:
botev forever написа:................Явно бонусите за малката група "фенове" при предишния им престой не вършат работа.Чак и любимеца на малката група платени "фенове".................

Очаквам да се обосновеш с факти за това че има платени фенове - ако нямаш такива си поредният голтак с многопарни приказки!

Ако ми кажеш кой си ще ти кажа дали си в тази малка група и точно какъв ти е бонуса ...!Ако не си в групата се извинявам.

Името ми е толкова неизвестно, че и google не знае за мен!

Искам да приемеш, че съм един от тези платени фенове и много ти се моля - изкарай ми кирливите ризи на бял свят! Ако наистина имаш такава информация е редно да я споделиш за да знаем и ние кои са тези ПЛАТЕНИ фенове - не мислиш ли? Тогава всички заедно ще си ги наругаем и ще ги изхвърлим от НАШИЯТ БОТЕВ!

От време на време загатваш, че си интелигентен човек - замисли се колко голословно звучиш, все едно сега аз да почна да разправям, че знам истинското ти име и че имам информация че си взимал пари от селяка за да влизаш в форумите и да всяваш раздори между НАС ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ, но няма да те издам кой си и какви пари си взимал - смешно нали?

Така че те призовавам или да искараш всичко което знаеш на бял свят , или да замълчиш завинаги!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 фев 2010 21:59

Форевъра усещам как ще изгърми съвсем скоро...ще е може би първият фен на Ботев с Бан в собственият си форум.
Изображение
Изображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 22:07

Alternative написа:Форевъра усещам как ще изгърми съвсем скоро...ще е може би първият фен на Ботев с Бан в собственият си форум.

Стига си ми трил въпросите към теб!Пак те питам:няма ли да изтриеш обидните постове към мен?Като виждаш не питам в раздела модераторска помощ,а питам лично теб.И ако ми посочиш поне едно основание за бан...

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 17 фев 2010 22:09

botev forever написа:
Alternative написа:Форевъра усещам как ще изгърми съвсем скоро...ще е може би първият фен на Ботев с Бан в собственият си форум.

Стига си ми трил въпросите към теб!Пак те питам:няма ли да изтриеш обидните постове към мен?Като виждаш не питам в раздела модераторска помощ,а питам лично теб.И ако ми посочиш поне едно основание за бан...

Всяко твое мнение провокира останалите фенове и ги дразниш!Другото което е,че и обиждаш други фенове на Ботев.Имай малко усет за нещата...Изтрил съм обидите.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 17 фев 2010 22:09

© Plovdiv24.bg

Тази вечер се състоя нова тайна среща на фенове от фракциите, легенди на Ботев и бизнесмени, привърженици на клуба, научи Plovdiv24.bg. На срещата отново бе обсъдена ситуацията около отбора, след събития през последните седмици.
Взе се решение, че христоловия Ботев твърдо не трябва да стартира шампионата. Няма да се признае и отбора, който ще се опита да лансира Салерно като свой. Фенове и легенди са обединени около подозрението, че Салерно и отбора му, всъщност е нова измамна схема на самия Димитър Христолов.

Юристите бяха най-активни на днешната сбирка, като разясняваха за пореден път какви конкретни действия са предприети за фалирането на АД-то на Христолов и създаването на новия клуб.

Срещата днес бе инициирана от Марин Бакалов. На нея не присъства компрометирания журналист Николай Бареков, но неговия доверен човек Христо Андреев бе там. Думата на него обаче не бе дадена. Причината за мълчанието на Андреев и отсъствието на Бареков е, че голяма част от бизнесмените присъствали на първата среща имат сериозни подозрения, че Бареков се опитва да изкопчи политически дивиденти от създаването на новия отбор и за това са се разграничили от него.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/143335.html#ixzz0fpG8AcNz

ето за още неразбрали
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 22:14

rump_shaker написа:
botev forever написа:.....Явно бонусите за малката група "фенове" при предишния им престой не вършат работа.Чак и любимеца на малката група платени "фенове",Пичони е призован на помощ........!

Визирай кои са бе нещастник. Сигурен съм че нямаш доблеста да излезнеш да кажеш кой точно и с какво е бил подкупен и в допълнение на това да си кажеш личноста.

Сега аз на теб ти викам келеш и и няма да заставам зад някой си ник. Много хора ме познават и ще ти кажа кой съм и каде можеш да ме намериш нещастник смотан. Писна ми от такива епитети.

Много е лесно да псуваш по феновете скрит зад някой компютър. Айде покажи се и посочи с пръст кой кво е взел бе отворко

Alternative,а това?

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 17 фев 2010 22:15

http://sport.plovdiv24.bg/143335.html - Е това е ... няма Салерно няма Сельо ... Всички трябва да сме единни, а не както някой /непомня кой/ по- горе каза, че феновете ще започнат да се делят - това не трябва да се допуска! Сами виждате колко време се опитваме да изгоним Селския бек от Ботев, но нищо не става ... Според мен крайно време е да се осъществят "чертежите" за новият Ботев, въпреки, че за мен Ботев е само един! Няма да ми е същото както с "сегашния Ботев'', но ще съм единнен и няма да се "цепя от колектива, да не ми го нацепят те'' както се казва ... Вярвам, че всичко ще се оправи канари!
Последна промяна от dagger1912 на 17 фев 2010 22:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 17 фев 2010 22:17

botev forever написа:
rump_shaker написа:
botev forever написа:.....Явно бонусите за малката група "фенове" при предишния им престой не вършат работа.Чак и любимеца на малката група платени "фенове",Пичони е призован на помощ........!

Визирай кои са бе нещастник. Сигурен съм че нямаш доблеста да излезнеш да кажеш кой точно и с какво е бил подкупен и в допълнение на това да си кажеш личноста.

Сега аз на теб ти викам келеш и и няма да заставам зад някой си ник. Много хора ме познават и ще ти кажа кой съм и каде можеш да ме намериш нещастник смотан. Писна ми от такива епитети.

Много е лесно да псуваш по феновете скрит зад някой компютър. Айде покажи се и посочи с пръст кой кво е взел бе отворко

Alternative,а това?

форевъре - отговори искренно на предният ми въпрос и ти гарантирам че никой няма да те обиди повече!
Това че отбягваш важните въпроси и се заяждаш на дребно само показва че си за бан не само във форума!
БЪДИ МЪЖ ИСКАРАЙ ИСТИНАТА НА БЯЛ СВЯТ
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ботев”