ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Салерно:Аз съм новият президент на Ботев имам договор!

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 фев 2010 17:48

botev_1912 написа:
za nas e toj religiq написа:
Bliu-Bliu... написа:Тоя кокаинов плондер, ако не си направи спешна липосукция ще пукне.
Митака е предвидил всичко. Сигурно във въображемия договор има точка за унаследяване. :lol:

Уля се и дебелака. Нали имаше някакъв Ди Пиеро? Кво пак намеси Пичока?
Ейййй, поне да помнят кви ги приказват.

Ами как няма да му се мазни сега на Пичони, като оня безизвестния няма лиценз ПРО и не може да води отбор в А група! Дано само Пичоне не си плюе в устата и да се върне :evil: Без треньор с про пак не могат да почнат първенството ;)

помним миналата година цървула чернев как "не успя" да води без лиценз Про

Е да де прав си! По правилник не може , а иначе всичко може с такава футболна управа :twisted:

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 17:52

Интересно само докъде може да стигне наглоста на някои индивиди!!!Тази лайняна италианска торба се опитва публично да подкупва фенове с обещания за ниски цени на билетите и плащане на автобусите при пътуванията им.Явно бонусите за малката група "фенове" при предишния им престой не вършат работа.Чак и любимеца на малката група платени "фенове",Пичони е призован на помощ.Нека цялата селско-италиано-платена сган да си вземе сбогом с Ботев Пловдив и който от където е!

emo_75
Контакти:

Мнениеот emo_75 » 17 фев 2010 17:53

пичове,аз сащо не вярвам на нищо.нека се даржим единни и си варвим по плана,че иначе пак ще загубим още време в борбата за нашия си БОТЕВ.даваите да се вдигаме и да отиваме пред футболния саюз и няма да мърдаме от там докато не извадят отбора за да започнем на чисто.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 17 фев 2010 17:57

Бахти и наглата свиня!Солерно,не припарвай в Пловдив копеленце!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 17 фев 2010 17:58

botev forever написа:Интересно само докъде може да стигне наглоста на някои индивиди!!!Тази лайняна италианска торба се опитва публично да подкупва фенове с обещания за ниски цени на билетите и плащане на автобусите при пътуванията им.Явно бонусите за малката група "фенове" при предишния им престой не вършат работа.Чак и любимеца на малката група платени "фенове",Пичони е призован на помощ.Нека цялата селско-италиано-платена сган да си вземе сбогом с Ботев Пловдив и който от където е!

+10000000000000000

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 17 фев 2010 18:08

КВО ше го правим дебелиа? аз предлагам да го подгоним здраво

Тодор Батков
Контакти:

Мнениеот Тодор Батков » 17 фев 2010 18:10

Хайде честито! Ще има Ботев-Левски в първия кръг.

botev forever

Мнениеот botev forever » 17 фев 2010 18:11

botev_1912 написа:
botev forever написа:................Явно бонусите за малката група "фенове" при предишния им престой не вършат работа.Чак и любимеца на малката група платени "фенове".................

Очаквам да се обосновеш с факти за това че има платени фенове - ако нямаш такива си поредният голтак с многопарни приказки!

Ако ми кажеш кой си ще ти кажа дали си в тази малка група и точно какъв ти е бонуса ...!Ако не си в групата се извинявам.

Потребителски аватар
stan71
Контакти:

Мнениеот stan71 » 17 фев 2010 18:17

не вярвайте на мазната италианска свиня,преди четири месеца пак се кълнеше ,че отбора нямал нищо общо със селския ,ще бъде престъпление ,ако някои от феновете било то за пари или поради друга причина повярва и поддаде

Потребителски аватар
silverbg
Контакти:

Мнениеот silverbg » 17 фев 2010 18:18

botev forever написа:
botev_1912 написа:
botev forever написа:................Явно бонусите за малката група "фенове" при предишния им престой не вършат работа.Чак и любимеца на малката група платени "фенове".................

Очаквам да се обосновеш с факти за това че има платени фенове - ако нямаш такива си поредният голтак с многопарни приказки!

Ако ми кажеш кой си ще ти кажа дали си в тази малка група и точно какъв ти е бонуса дрипльо!Ако не си в групата се извинявам.

А ти кой си ве, смешник?! :lol: Ако ще имаш да казваш нещо го казвай, иначе по-добре си замълчи.
Through the worst we prevail, so our voices will be heard.
http://www.bultras.com

Върни се в “Ботев”