Стоилов: Докато Батков е в Левски, няма да стъпя там""
Каун прост,нерде финал за купата,нерде Левски????
КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"
STENLI написа:Стоилов: Докато Батков е в Левски, няма да стъпя там""
Аз вече се моля Батков да остане в Левски

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Unforgiven_M
- Контакти:
Gong научи, че изгорелите рекламни пана стрували внушителната сума от 350 хиляди Евро.
Честито на печелившите!
Честито на печелившите!
Re: СРАМ! С това ни дарихте, "мъжкари"!
Cicero написа:Това което се случи на финала за купата на България, срина любимия ми клуб, на дъното на Черно Море! Педесетина пияни, малоумни, дрогирани "мъже", допринесоха за най-голямото петно в 102 годишната история на Ботев Пд. Срам ме е от ВАС, деградирали олигофрени! Мерките трябва да са моментални и драконови! Има камери, има записи, всеки един да бъде открит и осъден! Ефективно!
След година, ще имаме прекрасен стадион. Имаме само една година, за да посочим и отстраним всички тези "бултраси". Иначе да строят "Хилтън" на мястото на Колежа и да се свършва! Това не е подкрепа към клуба, малоумни пияници! Това е срам, който с който аз трябва да живея заради вас, недорасли кончитки!
Организаторите на хореографията носят вина, за избухналия пожар! Не може да разхвърляш един камион ленти и СЛЕД това да запалиш пирото! Децата в първи клас знаят, че ще предизвикаш пожар! Но това мога да го приема, като неопитност и недоглеждане. Обаче оградата не падна сама! Ония тримата защо ги покрихте? Насрани от дрога и алкохол, ще се разхождат по терена, все едно им е бащиния! Защо ги прибрахте, "бултраси"? За да нахлуят утре пак ли? Как може, нормално човешко същество, да хвърля седалки по хора?!? Останали са ви само две мозъчни клетни, една за ядене и една за сране! Промиите ги и тях и ни отървете от жалкото си присъствие на Колежа!
Поднасям мойте извинения на домакините от Бургас, които ни посрещнаха като братя, а ние им разрушихме храма! Извинения и на всички гледали тази мега простотия по телевизията. Съжалявам, че съм бил толкова късоглед преди 20 години, за да не видя, какви малоумници сме си отгледали сред нас! Вината е и моя и затова ме е СРАМ!
РЕСПЕКТ.
Аз и тези които бяха около мен аплодирахме вашата хореография в началото. беше красиво за което се кефех!
После шепа олигофрени със свойте дебилски изпълнения превърнаха празника в едно голямо нищо(вероятно са и горди сега), дано само не си изгонят благодетеля с тези "уникални" изпълнения!
п.п. БРАВО на играчите на Ботев !!
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:И все пак има нещо, което повечето хора пропуснаха и което на мен ми направи немалко впечатление:
Играчите на Ботев направиха каквото могат да спасят доиграването на мача: махаха ленти, седалки, спираха феновете, които нахлуваха и според мен благодарение на тях накрая мача не беше прекратен минута-2 преди края.
Това, че мача все пак се доигра отърва Ботев от 0:4 и може би ще намали потенциалното им наказание.
Затова читавите фенове на Ботев могат само да аплодират футболистите си. Айде докато се плюем да отбележим и позитивното...
Ние ги изпратихме с аплодисменти и песни, както си се полага. После "Елате при нас", бис им направихме, станахме и си тръгнахме. Гузни бяхме и пред тях, че не ги оставихме на спокойствие да опитат да обърнат резултата, вместо да чистят боклука и да усмиряват изтрещелите.

-
Unforgiven_M написа:Gong научи, че изгорелите рекламни пана стрували внушителната сума от 350 хиляди Евро.
Честито на печелившите!
Първо бяха 300 000 лв. Второ станаха 500 000. После 1 милион, сега пък 750 000. Истината е , че паното е на модули.Изгорели са два от 99-те. Никой не може да ме убеди, че заради два модула трябва да се сменя цялото пано. Това ще е откровен рекет. Щетите са много завишени.
-
W84me написа:STENLI написа:Стоилов: Докато Батков е в Левски, няма да стъпя там""
Аз вече се моля Батков да остане в Левски
И аз! Още 100 години! Мъри скоро е пътник, ама бащицата още много ще ви клати.
И все пак няма такава публика!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1zF7hLnmuAw#t=127[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=1zF7hLnmuAw#t=127[/youtube]

- Raoul_Duke
Кото било - било, догодина повече.
Иначе идиотска история, която ни свлече до "нивото" на ваксаджиите. Факт е обаче, че не заради това изгубихме мача. С мърковите схеми и 3 дена да бяхме играли, пак нямаше да вкараме. Който дава парите, той да му мисли. За мен така или иначе номер 1 като приоритет си остава щадиото. Това да стане, пък другото е бял кахър.
Иначе идиотска история, която ни свлече до "нивото" на ваксаджиите. Факт е обаче, че не заради това изгубихме мача. С мърковите схеми и 3 дена да бяхме играли, пак нямаше да вкараме. Който дава парите, той да му мисли. За мен така или иначе номер 1 като приоритет си остава щадиото. Това да стане, пък другото е бял кахър.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]