TNT написа: оххх гражданята ми те
Вас навсякъде ви разкриха бе, мангасар некъпан
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=STg78kkDLDs[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TNT написа: оххх гражданята ми те
[/offtopic]TNT написа:за коя публика става въпросКато се сетя за тази от вчерашния им мач с морето и пак почвам да се смея с глас
юбряяяяяяяя ууууууууууууу юююююююююююююю рррррррррррррррррррр.
![]()
и от време на време се чува: еййййй пИдИраз
![]()
оххх гражданята ми те
urkoto написа:TNT написа:за коя публика става въпросКато се сетя за тази от вчерашния им мач с морето и пак почвам да се смея с глас
юбряяяяяяяя ууууууууууууу юююююююююююююю рррррррррррррррррррр.
![]()
и от време на време се чува: еййййй пИдИраз
![]()
оххх гражданята ми те
Толкова ли няма ентусиасти които му разбират да изрежат само аудиото от вчерашния мач в Коматево и да го миксират. 100% ще стане тотален хит в интернет. Локомотивци, вие сте на ход, Уреца ви даде идея - един път
urkoto написа:В тази тема се говори за публиката на сдружение Ботевъ Пловдив и това кой я прогони от стадиона. Не за цигански оркестри, не за тенекии и не за Ловеч. Ако ти се говори за тези неща, направи го в съответната тема, а ако няма какво да кажеш по настоящата тема - спри да спамиш с непрестанния си офтопик, моля.
El Grande Capitan написа:urkoto написа:В тази тема се говори за публиката на сдружение Ботевъ Пловдив и това кой я прогони от стадиона. Не за цигански оркестри, не за тенекии и не за Ловеч. Ако ти се говори за тези неща, направи го в съответната тема, а ако няма какво да кажеш по настоящата тема - спри да спамиш с непрестанния си офтопик, моля.
Когато дойда във форума на ФК Микре и почнем да говорим за селскостопанство,млеконадой,доматен разсад и варене на лютеница,тогава ще ти разреша да ми даваш акъл...ок?
urkoto написа:El Grande Capitan написа:urkoto написа:В тази тема се говори за публиката на сдружение Ботевъ Пловдив и това кой я прогони от стадиона. Не за цигански оркестри, не за тенекии и не за Ловеч. Ако ти се говори за тези неща, направи го в съответната тема, а ако няма какво да кажеш по настоящата тема - спри да спамиш с непрестанния си офтопик, моля.
Когато дойда във форума на ФК Микре и почнем да говорим за селскостопанство,млеконадой,доматен разсад и варене на лютеница,тогава ще ти разреша да ми даваш акъл...ок?
Щом си се регистрирал в този форум, значи си се съгласил с правилата му => да ги уважаваш и прилагаш => да престанеш с непрестанния си офтопик. Пиши по темата, не философствай по странични неща.
Captain Stottlemeyer написа:Графът написа:...въпросът е съвсем друг. Мърко не се харесва на повечето фенове, защото не прави нищо срещу Левски в София, в рамките на 10 дни ни вкараха 5 гола и играхме безобразно. за една година кривата на нашия прогрес вървя плахо нагоре и започна да слиза надолу веднага след мача с Щутгарт, а това беше на 18 август! да не говорим, че играта не ни харесва. въпреки това аз си ходя на мачовете и подкрепям отбора.
Вашият отбор не прави нищо (или почти нищо) срещу "Левски" в София вече повече от 60 години:
- мачове за първенство на "А" група в София - 60
- победи за "Левски" - 45
- равни срещи - 7
- победи за "Ботев" - 8
- голова разлика - 145:52 (+93) в полза на "Левски", който е вкарал средно 2,42 гола на мач срещу 0,86 попадения на "Ботев"![]()
П.П. Ще цитирам тази статистика редовно, докато на някои хора им уврат главите...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта