ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги

Мнениеот botev_1912 » 11 фев 2010 21:30

botev forever написа:
rump_shaker написа:
botev forever написа:Сега да сме наясно:Андреев е финансов специалист колкото аз съм космонавт.Сигурно помниш и изказванията му,че Селю има място в клуба заради връзките си в Италия.Ами помнете бе хора,така ще можете да имате по-правилна позиция за всеки който иска да седне и да управлява клуба ни.Второ:аз казах на булгаро,че почти всички легенди са били на работа при селю и заради това да се откажем от тях ли?Да спрем легендите да регистрират новото ад ли?Интересно ми е да те чуя.
Ти познаваш ли го Андреев, Космонавте?

Разбира се г-н Андреев 2.

ех форевъре, форевъре все същата мижитурка си форевъре.
Само се чудиш как да отвлечеш вниманието от основния проблем на БПФК.

Не ме интересуват личните ти проблими с Андреев, ако имаш да му кажеш нещо - вдигни телефона и му се обади и му го кажи - така ще ни спестиш доста нерви тук!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

botev forever

Мнениеот botev forever » 11 фев 2010 21:40

botev_1912,всичко тече и всичко се променя,само ти никога няма да поумнееш!!!Ти просто си константа за тъпотия и на повече хора взе да им ставаш ясен!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 11 фев 2010 21:50

botev forever написа:botev_1912,всичко тече и всичко се променя,само ти никога няма да поумнееш!!!Ти просто си константа за тъпотия и на повече хора взе да им ставаш ясен!

след като всичко тече и се променя г-н Ясния, защо си мислиш че положението на Андреев и Боби не се е променило от 2008 г.?

Аре да ме светнеш мен - "константата по тъпотия"

То май нямаш угодия - и султана на Бруней да дойде и на него кусур ще му намериш, да не би да си скункса?
Последна промяна от botev_1912 на 11 фев 2010 21:54, променено общо 1 път.
100
покривни прозорци

botev forever

Мнениеот botev forever » 11 фев 2010 21:54

botev_1912 написа:
botev forever написа:botev_1912,всичко тече и всичко се променя,само ти никога няма да поумнееш!!!Ти просто си константа за тъпотия и на повече хора взе да им ставаш ясен!

след като всичко тече и се променя г-н Ясния, защо си мислиш че положението на Андреев и Боби не се е променило от 2008 г.?

Първо:Каква работа има Андреев в клуба след като няма нищо общо с Ботев Пд и се е компроментирал за краткия си престой там?Общо взето същото важи и за Бобъра.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 11 фев 2010 21:59

botev forever написа:
botev_1912 написа:

Първо:Каква работа има Андреев в клуба след като няма нищо общо с Ботев Пд и се е компроментирал за краткия си престой там?Общо взето същото важи и за Бобъра.

Ха - що да няма нищо общо с отбора бе - той е фен на отбора като мен, евентуално като теб и като доста други в този форум!
Това дали се е компрометирал или не е доста спорен въпрос - с какво се компрометира - че се опита да осъществи сделка която щеше да ни оттърве от скункса и която в последствие самия скункс провали? За Бобъра темата е друга - в момента всеки който мрази селският и е малко от малко обществена личност може да ни помогне да осъществим нашия проект!

Или твоята когика е всеки който се опита да се приближи да отбора да го гоним с шутове - така драги ми форевъре накрая ще си останеш сам - както е скункса в момента!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 11 фев 2010 22:00

Аре стига толкоз Форевъре, че още малко и селския ще почнеш да защитаваш!

МАЛКО ЗА РАЗВЕДРЯВАНЕ НА ОБСТАНОВКАТА! СЕЛСКИЯ ГО ЗАЧЕКНАХА И В ШОУТО НА СЛАВИ http://www.vbox7.com/play:b22a78c4&start=277
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 11 фев 2010 22:19

Салерно, Пловдив е по-древен от Рим!
10.02.2010 | 10:35
Aвтор: Стефан Попов

Циркът започна! Пет дни преди крайния срок, в който БФС трябва да се произнесе по казуса "Ботев" Пловдив, христолов и кликата му отново започнаха с лъжите. На Салерно мога да му кажа, че Пловдив е по-древен от Рим и в този смисъл просто не е уцелил мястото, където да се изявява като спасител. Може би евентуална негова поява в първенството на Сомалия би предизвикала възторг и овации от местното население, но в град Пловдив това няма как да се случи!

Поредната комедия, за ботевистите трагедия, все повече заприличва на театрална постановка, поставена на сцената на психиатрията в Раднево! Хубавото е, че вече никой не вярва на тези палячовци, чието единствено реално действие, за последните шест месеца, бе развяването на жълто-черното знаме след градското дерби.

Как да обясня на някой нормален човек, че за "провалената сделка" е виновен треньорът?!?!? Това е пълна олигофрения! И тези хора искат да управляват "Ботев"! "Мускетарят" бил профукал по кръчми парите за издръжката на клуба, които пък били около 60 хиляди евро?!

Г-н Салерно, хайде да посмятаме заедно! За кое по-напред е трябвало да стигнат въпросните пари? За заплатата на Карлет? За бензин за косачката? Смятате, че на професионален футболен клуб в България му стигат 120 000 лева, за да изкара един полусезон? Това е такава пародия, каквато няма никъде по света!

Отборът на "Ботев" вече тренирал? Имало български треньор и една торба футболисти?! Екипи също имало!

"Спасителю", екипи и аз мога да купя! Даже мога да изпера старата "Ерея", да я пребоядисам също! Български треньор може да сте намерили само, ако някоя от мършите, които живуркат около "Ботев" в последните десет години, се е съгласил да си даде .... за един джоб стотинки! Футболисти? Може...безработни по света с лопата да ги ринеш!

Време е господарите на ефира да започнат масово производство на скунксове, защото се очертават доста кандидати за отличието!

Само едно много важно нещо сте пропуснали в цялата "схема"! Никой не ви иска! Никой не ви вярва! Основите за възраждането на "Ботев" вече са положени и ако от БФС не клекнат, вие ще останете само един мрачен спомен!

Часовникът цъка! Почне ли да звъни, едни ще поемат обратно към Италия, други към затвора, а "Ботев" Пловдив ще бъде отново гордостта на Тракия!

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 11 фев 2010 22:29

Мен също ме дразни факта,че се нападат хора от екипа, заел се да ИЗГОНИ Митьо от БОТЕВ!
Легендите на клуба за носителите на идеята,но зад себе си трябва да имат хора,които да я направят реалност .Нарочно не споменавам имена, защото някои съфорумници реагират първосигнално,но съм сигурен в едно:
Който и да поеме отбора след Христола, ще има поне малко достойнство, за да не допусне да бъде унижаван като този паднал ниско човечец и си тръгне навреме когато не е желан!
Нека, дочакаме 15.02 и тогава всеки да избира кого да обичат и кого да мразят,а до тогава има само една цел-МИТЬО ВЪН ОТ БОТЕВ !!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 11 фев 2010 22:49

По отношение на Бареков , Андреев и т.н. от тяхното лоби - нормално е изстрадалите ботевисти да са резервирани и подозрителни към тях. Но аз смятам ,че те сега не са ни проблем и повод за дискусия. Лелеяната свобода от Селско-италианската мафия още не е дошла. Рано е да сипваме олиото в тигана ,още нямаме риба за пържене.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 11 фев 2010 22:53

3latan написа:Мен също ме дразни факта,че се нападат хора от екипа, заел се да ИЗГОНИ Митьо от БОТЕВ!
Легендите на клуба за носителите на идеята,но зад себе си трябва да имат хора,които да я направят реалност .Нарочно не споменавам имена, защото някои съфорумници реагират първосигнално,но съм сигурен в едно:
Който и да поеме отбора след Христола, ще има поне малко достойнство, за да не допусне да бъде унижаван като този паднал ниско човечец и си тръгне навреме когато не е желан!
Нека, дочакаме 15.02 и тогава всеки да избира кого да обичат и кого да мразят,а до тогава има само една цел-МИТЬО ВЪН ОТ БОТЕВ !!

споделям!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”