sorcererals написа:Твоята позиция я знаем. Сега, ако наистина приключи успешно сливането на школите с Ботев 2002, синковеца ти да не иде да рита другаде?! Коев си има договор и е логично да си прибере парите. Ти не може да определяш кое е качествено и кое не, защото не знаеш какви са били изискванията в договора и детайлите в проектите. Всичко останало е философстване. Както написах и в първия си пост, бизнесмените са осигурили бюджет за В група. и това беше официално оповестено в неделя на срещата. Фондацията, за да осигури някакви пари, първо трябва да се проведат срещи с хората , които я учредиха, за да кажат "Да ще дадем толкова или не няма да дадем". За да дадат някаква сума, предполагам ще искат да знаят в коя груп аще играе отбора, а това няма да стане преди края на всички първенства. Иначе казано, някой някъде да е прочел, че тези и тези хора няма да дават пари? Не, ама си говорите по презумция. Търсите си оправдания. Както се изрази един мой приятел, пишещ и тук: " Сега ще си проличи, кои ще са членовете и кои са путките!"
Магьоснико, на моменти като чета дребнавите хави, с които някои се оправдават защо няма да дадат пари, направо се чудя "За къф чеп гонихме Митьо?"...
Значи, по логиката на Иван, Драган и Петкан тези 16 човека досега са работили с парите от членския внос (сигурно). Това, че търчат напред назад, че се срещат с този и онзи, явно на тези от УС им е безплатно. Това телефони, отделено време, похарчени пари (да не мислите, че Новотела е "спонсорирал" Общото събрание на 24 април???????) е по презумпция "безплатно" и "не се брои".
В същото време същите тези Иван, Драган и Петкан си мерят пикалата с хора, които направиха възможно урода да е минало за отбора ни, стадиона да се върне на Общината и бряговския хитрец да няма достъп до него, хора, инвестирали години наред в собствена школа и готови да я подарят на идеята Ботев. Застанал ми мисирките да чакат и да броят кой какво ще даде, та да се включел и той, и неговия "приател". Хайде, няма нужда. Като не искаш да даваш, кажи си го в прав текст. Кажи си - аз съм фен за "А" група и чакам всичко на готово. Искам да се появи Абрамович, да играем тази вечер на финала и да не ме е*е за нищо.
Да не говорим, че в сегашния формат на Сдружението тези 16 човека дават възможност на всеки, дал 240 лева да блокира техния глас, дори и да са дали десетки хиляди... Защото само школата на Павлов струва много повече от прословутите 240 лева.
Мен ми се изхаби клавиатурата да обяснявам, че ако някой член на сдружението има претенции къде отиват парите, които е дал, има си съвсем надеждни и легални начини да изиска отчет за похарчените пари. И този отчет е публичен и всеки може да го види. Да, да, ама не - патароците си дуднат как Коев бил похарчил едни пари за нещо си, как Павлов си гласувал заплата и прочее, и прочее... Всъщност, Бо.Фо. е перманентен плювалник, така че него не го броим.