ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sorcererals
- Контакти:
Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги
Аз си мислех, че се борим за Свободен Ботев, а не за нов мити селското, но много хора са готови и на това, само и само да се оттървемот сегашния изверг. А какъв ще е плана д се оттървем от новия?
- dagger1912
- Контакти:
sorcererals написа:Аз си мислех, че се борим за Свободен Ботев, а не за нов мити селското, но много хора са готови и на това, само и само да се оттървемот сегашния изверг. А какъв ще е плана д се оттървем от новия?
Изчакай първо да се утървем от ДХ-С, после да видим как ще се развият нещата и тогава можем да коментираме евентуален "следващ план" ... А според мен тия и да ни вземат 100% ще сме много по- добре от Митето ... Той играеше сезеон за сезон, полусезон за полусезон ... Абе 11 години вече страдахме и чакахме ... Преди говорим, сега действаме и Сельо е претиснат до стената ... Ако не се отърве от Ботев, то отива в затвора заради поредица дела по негово име ... Най- "изпъкналто" дело ще е с Дебелата ...
А аз си мислех,че се борим против Христолов,но много хора са готови да прегърнат италианските му пипала...
- PLOVDIV PEE 1912
Стига глупости!Ако се появи някой циркаджия на Колежа ,аз ще съм там да му попреча.ПРОСТО ТРЯБВА ДА Е ЯСНО!!!!ЗА ДА МАХНЕМ МИТЮ ТРЯБВА ДА МИНЕМ ПРЕЗ 'В' ГРУПА.
- Alternative
- Контакти:
Борим се против Селю и сельовщината!! URBAN ORDER terrore!!!От нас се иска да сме нащрек и да внимаваме кой с какъв филм идва насреща ни. В крайна сметка това е ролята на всяка публика която държи на себе си - да бъде коректив на клубната власт. Ако Селю си иде и след време наследникът му (без значение как се казва - Салерно, Берлускони, Първанов, Борисов, Цветанов, Изабела Горската) се окаже същия помияр пак ще изровим томахавките, нали??
ХАЙДЕ СТИГА ПРОСТОИИ! ОТ НОВО АКЦИОНЕРНО ДРУЖЕСТВО ПЕЧЕЛИМ ВСИЧКИ! ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИТАТЕ КОЙ ПЕЧЕЛИЛ! БАРЕКОВ-МАРЕКОВ, ВСЕ ТАЯ! АКО ИМАМЕ ИСТНИСКИ ОТБОР ВСИЧКИ ПЕЧЕЛИМ! ИНАЧЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ХАРЕСВАТЕ СЕЛЬО!
ВСЪЩНОСТ, АЗ СЪМ СИГУРЕН И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ Е ПЪЛНО С ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА хРИСТОЛОВ! ОТ 9 КЛАДЕНЕЦА ВОДА ВАДЯТ, СЪГЛАСЯВАТ СЕ С ТОРБАЛАН, С ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ПОЗНАВАТ, САМО И САМО ДА ГО ЗАЩИТЯТ!
НЕЩАТА СА ПРОСТИ - ПРОСТО СИ КУПЕТЕ ПОВЕЧЕ АКЦИИ, ГОСПОДА, КОИТО СЕ СТРАХУВАТЕ! АЗ ИМАМ АКЦИИ ОТ ПФК "БОТЕВ 1912" АД , НО С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ГИ ЗАГУБЯ, СТИГА СЕЛСКИЯ ДА ФАЛИРА!
ВСЪЩНОСТ, АЗ СЪМ СИГУРЕН И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ Е ПЪЛНО С ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА хРИСТОЛОВ! ОТ 9 КЛАДЕНЕЦА ВОДА ВАДЯТ, СЪГЛАСЯВАТ СЕ С ТОРБАЛАН, С ВСЕКИ, КОЙТО НЕ ПОЗНАВАТ, САМО И САМО ДА ГО ЗАЩИТЯТ!
НЕЩАТА СА ПРОСТИ - ПРОСТО СИ КУПЕТЕ ПОВЕЧЕ АКЦИИ, ГОСПОДА, КОИТО СЕ СТРАХУВАТЕ! АЗ ИМАМ АКЦИИ ОТ ПФК "БОТЕВ 1912" АД , НО С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ГИ ЗАГУБЯ, СТИГА СЕЛСКИЯ ДА ФАЛИРА!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
Аз пък си мисля,че от доста време селския няма нищо общо с отбора...говоря за дела!Жабите...са си седяли в сянка и са си дърпали кончетата!Случайно си спомних как преди време селската гад като се прибираше от Италия...сякаш с пораснали крилца се връщаще....обнадежден още повече и повече!!!
bultrasa
Връщаше се и с пари!Но,нали е прост селски некадърник.............!
bultrasa
Връщаше се и с пари!Но,нали е прост селски некадърник.............!
- dagger1912
- Контакти:
Пф вече незнам кво да мисля ... Объркан съм до край!Искам си стария Ботев, защото за мен Ботев е само един и с нов Ботев за мен поне дълбоко в съзнанието ще знам, че не е този отбор, който е бил ... Да се изчака да видим поредните "илюзии" и след това продължаваме с "Новият Ботев"
dagger1912 написа:Пф вече незнам кво да мисля ... Объркан съм до край!Искам си стария Ботев, защото за мен Ботев е само един и с нов Ботев за мен поне дълбоко в съзнанието ще знам, че не е този отбор, който е бил ... Да се изчака да видим поредните "илюзии" и след това продължаваме с "Новият Ботев"
Приятелю , няма стар и нов БОТЕВ ! БОТЕВ е само един и е този зад който стим ние ! Историята на отбора е има и ще е има вече близо 100 години само и защото зад жълто-черната идея винаги са стояли хилядите привърженици , подкрепящи любимия си отбор.
Не ти ли стигнаха 11 години гавра , та ще трябва да чакаш поредните илюзии , както сам казваш.Малко ли ни е това време на всички БОТЕВИСТИ , та някои искат и още ? Мазохисти ли сме или нещо подобно ? Всеки избира сам съдбата си е казал някой велик мислител.Същото се отнася и за нас.Ще продължим ли да вярваме в извънземни или ще вземем нещата в свои ръце ? Аз и повечето ми познати БОТЕВИСТИ сме твърдо зад идеята за възраждането на любимият ни отбор , нямащ нищо общо с христоловото ад.Защото ние искаме като говорим за БОТЕВ , да говорим с надеждата за бъдещето , а не да живеем само със спомените !