Sagittarius написа:Да погледнем реално - фен на домакините влиза и удря състезател на отбора гост!Какво правел Кики,какво забивал и къде-няма значение,не може фен да влиза и да се бие с играч,както разбира се и обратното.Както и да гледаме-наказанията трябваше да са много по-тежки,и в двете посоки.На вас пък даже ви е н-ти рецидив,трябва да сте доволни,че не сте вън от А група сега
Подкрепям напълно мнението ти, наистина трябваше по-тежки да са наказанията и за двата отбора. Не може феновете да влизат и да се бият с играчите

Това да сте го чували в Англия, или Германия? Не виждате ли, че там един човек, като влезне на игрището, не може да посещава 6 месеца някакви мачове, а тук нашите какво направиха? Само някакви си леки наказания, тъй че стига сте мрънкали, че БФС нарочно го направи това. Аз ако бях, направо щях да ви изхвърля и двата отбора от А група.
supershampion2004 написа:Някой, ако ми каже, защо наказват Локомотив с лишаване от домакинство, ще го почерпя.

!!!
Ей сега ще ти кажа. Наказват ги, заради циганските номера на Кики и на другите

kikoff написа:Aко някога накажат левски и локо пд по сериозно то сигорно ше играем в шампионска лига с три отбора.деба пристрастията
Това, дето сега го написа, са пълни простотии, това само мога да ти кажа