БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Re: Наказаха Ботев с два мача лишаване от домакинство и 12000 лв

Мнениеот doctora_1912 » 03 ное 2009 21:08

supershampion2004 написа:Някой, ако ми каже, защо наказват Локомотив с лишаване от домакинство, ще го почерпя. ;) !!!

ЕБАСИ НАХАЛНОТО КОПЕЛЕНЦЕ !!!! 5 мача да ви накажат ви е малко....малоумници смотани !! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Въпроса е защо наказват и нас ???? За бутилки от минерална вода??? Или за тва че Кикирики и Акалски забиваха знамена и го раздаваха каратисти на терена?????
Последна промяна от doctora_1912 на 03 ное 2009 21:09, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Hq-team
Контакти:

Мнениеот Hq-team » 03 ное 2009 21:09

Sagittarius написа:Да погледнем реално - фен на домакините влиза и удря състезател на отбора гост!Какво правел Кики,какво забивал и къде-няма значение,не може фен да влиза и да се бие с играч,както разбира се и обратното.Както и да гледаме-наказанията трябваше да са много по-тежки,и в двете посоки.На вас пък даже ви е н-ти рецидив,трябва да сте доволни,че не сте вън от А група сега

Подкрепям напълно мнението ти, наистина трябваше по-тежки да са наказанията и за двата отбора. Не може феновете да влизат и да се бият с играчите :shock: Това да сте го чували в Англия, или Германия? Не виждате ли, че там един човек, като влезне на игрището, не може да посещава 6 месеца някакви мачове, а тук нашите какво направиха? Само някакви си леки наказания, тъй че стига сте мрънкали, че БФС нарочно го направи това. Аз ако бях, направо щях да ви изхвърля и двата отбора от А група. :x

supershampion2004 написа:Някой, ако ми каже, защо наказват Локомотив с лишаване от домакинство, ще го почерпя. ;) !!!

Ей сега ще ти кажа. Наказват ги, заради циганските номера на Кики и на другите ;)

kikoff написа:Aко някога накажат левски и локо пд по сериозно то сигорно ше играем в шампионска лига с три отбора.деба пристрастията

Това, дето сега го написа, са пълни простотии, това само мога да ти кажа ;)

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 03 ное 2009 21:09

Двоен аршин на БФС :evil: Буферите са пожалени - вместо тях ... наказани сме ние !!! :twisted:

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 03 ное 2009 21:11

Казаха, че ви наказват защото сте ударили с факла оператор с камера, показаха и някакви кадри по случая.
Проблема е, че нас ни наказват заради 2 комплексарчета, които не можаха да приемат загубата като мъже.
Последна промяна от kan1912 на 03 ное 2009 21:27, променено общо 1 път.

kikoff
Контакти:

Мнениеот kikoff » 03 ное 2009 21:12

Hq-team написа:
Sagittarius написа:Да погледнем реално - фен на домакините влиза и удря състезател на отбора гост!Какво правел Кики,какво забивал и къде-няма значение,не може фен да влиза и да се бие с играч,както разбира се и обратното.Както и да гледаме-наказанията трябваше да са много по-тежки,и в двете посоки.На вас пък даже ви е н-ти рецидив,трябва да сте доволни,че не сте вън от А група сега

Подкрепям напълно мнението ти, наистина трябваше по-тежки да са наказанията и за двата отбора. Не може феновете да влизат и да се бият с играчите :shock: Това да сте го чували в Англия, или Германия? Не виждате ли, че там един човек, като влезне на игрището, не може да посещава 6 месеца някакви мачове, а тук нашите какво направиха? Само някакви си леки наказания, тъй че стига сте мрънкали, че БФС нарочно го направи това. Аз ако бях, направо щях да ви изхвърля и двата отбора от А група. :x

Ей сега ще ти кажа. Наказват ги, заради циганските номера на Кики и на другите ;)

kikoff написа:Aко някога накажат левски и локо пд по сериозно то сигорно ше играем в шампионска лига с три отбора.деба пристрастията

Това, дето сега го написа, са пълни простотии, това само мога да ти кажа ;)

Явно бачкаш в БФСто , :( това само мога да ти кажа

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 03 ное 2009 21:13

supershampion2004:

Наказанието ви е заради проявите на феновете които запалиха стадиоона и щяха да потрошат оградата! Това малко ли е. Или смяташ че това е нормално поведение на публика.

Казвам ако ние сме наказани два мача, трябва и вие за толкоз. Но на вас единият ви го махат защото сте имали вече налично наказание
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
stan71
Контакти:

Мнениеот stan71 » 03 ное 2009 21:15

какви са вариантите за стадиони за мачовете със Спортист и с Пирин

kikoff
Контакти:

Мнениеот kikoff » 03 ное 2009 21:18

ЦСКА или Средец ,БОТЕВ или Тракия нас ще ни има колкото и да не се иска на шепа хорица разбиращи от художествена гимнастика

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 03 ное 2009 21:19

stan71 написа:какви са вариантите за стадиони за мачовете със Спортист и с Пирин

Най-вероятно ми изглежда в София. Ще видят шопите - кон боб яде ли , като им дойде ...жълтата агитка на "гости"... ;)

Потребителски аватар
supershampion2004

Мнениеот supershampion2004 » 03 ное 2009 21:20

kan1912 написа:

Казаха, че ви наказват защото сте ударили с факла оператор с камера, паказаха и някакви кадри по случая.
Проблема е, че нас ни наказват заради 2 комплексарчета, които не можаха да приемат загубата като мъже.

Ти си най-културен и за това ще отговоря на теб.
Никой не е ударен с факла, това го знаем всички и никакви кадри не могат да покажат, защото няма такива.Преди малко го казах, сега ще го повторя - наказаха ни от домакинство, за да могат да си измият ръцете пред вас феновете на Ботев - "Виждате ли наказваме и Локото".

А вас не ви наказват заради "2 комплексарчета", а поради три причини.
1. Ударен полицай с бутилка и откаран в болница в тежко състояние.
2.Счупен нос на помошник треньора на Локомотив - Минчо Минчев.
3.Нахлуване на терена на фенове на отбора на домакините и нанасяне на удари срещу футболисти.

Това е.
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!
Изображение

Върни се в “Ботев”