КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Re: КБ Финал:"Ботев"-"Лудогорец"

Мнениеот scb » 16 май 2014 10:10

Не почистиха лентите и не гасиха факлите в кофита с вода, от това тръгна цялата истерия. Някой ще потърси ли отговорност на длъжностните лица? Или всичко ще се препише на големия анонимен гръб на публиката на Ботев Пловдив??

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 май 2014 10:18

scb написа:Не почистиха лентите и не гасиха факлите в кофита с вода, от това тръгна цялата истерия. Някой ще потърси ли отговорност на длъжностните лица? Или всичко ще се препише на големия анонимен гръб на публиката на Ботев Пловдив??

Пич, писах го в една друга тема! "Като ти откраднат колата, си виновен, че не си я заключил", "Като ти откраднат парите, си виновен, че не си ги скрил", "Като ти счупят главата с някой камък, си виновен, че си отишъл на мач без каска", кой трябваше да ви слага памперсите и за лентите и за факлите, що за обслужващ персонал трябваше да има? И оградите са виновни, че не се заварени като хората, и таблата, и играчите и съдиите, че мърдаха и не можехте да ги уцелите качествено...........това е несериозно, което си го написал!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 май 2014 10:23

Лоша дума за запалянковците на "Ботев" няма да кажа, но мястото на самозабравилите се вчера е извън стадиона. Това не са истинските привърженици на "канарчетата". Че сте малко шантави на моменти, така е, но това не бяхте бие.
Заради подобни екземпляри Цветан Василев един ден може да се откаже.
Искаше ми се да победите, за да стои Стоилов по-дълго време при вас, но за жалост прозряхте истината. Защо в началото на сезона бяхте толкова заблудени от приказките му? Бихте ни в първия кръг и голям го изкарахте. Нищо не става от Стоилов.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 16 май 2014 10:28

Заради публиката вчера Ботев заслужаваше купата

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 16 май 2014 10:33

Лудогорец бяха по добри и победиха. След вчера ми беше много гадно но живота продължава. А за феновете това което стана беше случайно никой от феновете и планираната хореография не го е искал. До този момент всичко беше перфектно. Хареса ме себераздаването на играчите и сълзите им след мача някой път губиш но когато си дал всичко от себе си няма кой какво да каже. За Лудогорец бяхте по добри до гола. Но после с това лежане и провокиране на публиката беше излишно и тъпо.Реално след гола се игра точно 5 минути от 30 другото беше лежане схващане и всякакви други приоми далеч от футбола. И друго колкото и купи да спечелите никога няма да имате такава публика и такава подкрепа. След мача като се радвахте за купата беше като гробница. Представи си нямате какво щеше да бъде ако ние бяхме спечелили. И горе главите и само Ботев Пловдив.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 май 2014 10:37

atanas7510 написа:Лудогорец бяха по добри и победиха. След вчера ми беше много гадно но живота продължава. А за феновете това което стана беше случайно никой от феновете и планираната хореография не го е искал. До този момент всичко беше перфектно. Хареса ме себераздаването на играчите и сълзите им след мача някой път губиш но когато си дал всичко от себе си няма кой какво да каже. За Лудогорец бяхте по добри до гола. Но после с това лежане и провокиране на публиката беше излишно и тъпо.Реално след гола се игра точно 5 минути от 30 другото беше лежане схващане и всякакви други приоми далеч от футбола. И друго колкото и купи да спечелите никога няма да имате такава публика и такава подкрепа. След мача като се радвахте за купата беше като гробница. Представи си нямате какво щеше да бъде ако ние бяхме спечелили. И горе главите и само Ботев Пловдив.

А, как гробница? Виж в другата тема. Били 4500, а ние 8500... :lol: :lol: :lol:
Иначе си прав. Всъщност Лудогорец бяха по-малко слаби вчера. И те играха ганкиното. Ако на нас ни беше вързало от някой корнер, вместо на тях, сега коментарите щяха да са колко са били слаби те.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 10:38

kartago написа:
scb написа:Не почистиха лентите и не гасиха факлите в кофита с вода, от това тръгна цялата истерия. Някой ще потърси ли отговорност на длъжностните лица? Или всичко ще се препише на големия анонимен гръб на публиката на Ботев Пловдив??

Пич, писах го в една друга тема! "Като ти откраднат колата, си виновен, че не си я заключил", "Като ти откраднат парите, си виновен, че не си ги скрил", "Като ти счупят главата с някой камък, си виновен, че си отишъл на мач без каска", кой трябваше да ви слага памперсите и за лентите и за факлите, що за обслужващ персонал трябваше да има? И оградите са виновни, че не се заварени като хората, и таблата, и играчите и съдиите, че мърдаха и не можехте да ги уцелите качествено...........това е несериозно, което си го написал!

Ами пич и ти не си прав ! Ако бяха участвали всички фенове или поне по голямата част от тях в мизериите , можеше да говориш така ! Както добре знаеш пиротехниката по принцип си е забранена , за финала пък ИЗРИЧНО беше казано да няма такава! Е айде кажи ми аз и още поне 6000 човека които бяхме в сектора какво сме виновни , че някой малоумник е успял да вкара 20 факли ???? Същите тия 50на пияни и дрогирани ,после чупиха и хвърляха че и се сбиха помежду си даже! Отделен е въпроса че органите на реда са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ и трябва да са подготвени за всякакви ситуации ! За какво ги оправдаваш , нали им се плаща за да НЕ се случват такива работи! Аз ли съм по виновен или те , на които им се ПЛАЩА за тая работа?????

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 16 май 2014 10:44

za nas e toj religiq написа:
kartago написа:

Ами пич и ти не си прав ! Ако бяха участвали всички фенове или поне по голямата част от тях в мизериите , можеше да говориш така ! Както добре знаеш пиротехниката по принцип си е забранена , за финала пък ИЗРИЧНО беше казано да няма такава! Е айде кажи ми аз и още поне 6000 човека които бяхме в сектора какво сме виновни , че някой малоумник е успял да вкара 20 факли ???? Същите тия 50на пияни и дрогирани ,после чупиха и хвърляха че и се сбиха помежду си даже! Отделен е въпроса че органите на реда са ПРОФЕСИОНАЛИСТИ и трябва да са подготвени за всякакви ситуации ! За какво ги оправдаваш , нали им се плаща за да НЕ се случват такива работи! Аз ли съм по виновен или те , на които им се ПЛАЩА за тая работа?????

Не, не, пич! Далеч съм да слагам всички под един общ знаменател! Лошото е, че разбрах, че е имало нареждане да не ви се пречи за тази пиротехника (наши полицаи са се възмущавали, че само оставало да ви носят и кашоните, това са думи на полицай!) сега вече от кого е нареждането и защо се навеждат на такива неща не ми е ясно! Дразни ме, като се обвиняват всички фенове на "Ботев", пък да не говорим за цял Пловдив! И сам виждам, колко нормални пичове тука как реагират! Вместо да стане празник, стана една простотия.......българска, не ваша само!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 май 2014 10:50

ZinedineZidane написа:
atanas7510 написа:Лудогорец бяха по добри и победиха. След вчера ми беше много гадно но живота продължава. А за феновете това което стана беше случайно никой от феновете и планираната хореография не го е искал. До този момент всичко беше перфектно. Хареса ме себераздаването на играчите и сълзите им след мача някой път губиш но когато си дал всичко от себе си няма кой какво да каже. За Лудогорец бяхте по добри до гола. Но после с това лежане и провокиране на публиката беше излишно и тъпо.Реално след гола се игра точно 5 минути от 30 другото беше лежане схващане и всякакви други приоми далеч от футбола. И друго колкото и купи да спечелите никога няма да имате такава публика и такава подкрепа. След мача като се радвахте за купата беше като гробница. Представи си нямате какво щеше да бъде ако ние бяхме спечелили. И горе главите и само Ботев Пловдив.

А, как гробница? Виж в другата тема. Били 4500, а ние 8500... :lol: :lol: :lol:
Иначе си прав. Всъщност Лудогорец бяха по-малко слаби вчера. И те играха ганкиното. Ако на нас ни беше вързало от някой корнер, вместо на тях, сега коментарите щяха да са колко са били слаби те.

Мача беше много зле от към фубол ! И си прав че спокойно късмета можеше да е на наша страна , но уви ! Като се сетя какъв беше финала миналата година и сега , направо ми се доревава :oops: Ама аз лично , както предполагам и ти не съм очаквал нищо по различно (с тоя треньор) , нядявах се обаче поне късмета да е на наша страна , за жалост както казват "късмета помага на силните" , е ние още не сме такива :(

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 16 май 2014 11:00

О, не съм очаквал, така е. То и самият мъри си каза преди мача, че разчита на късмет... За съжаление ще трябва още да го търпим...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Ботев”