Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Кой? Кой изгони публиката на Ботев от стадиона?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 мар 2014 13:38

El Grande Capitan написа:..Цитирай и статистиката ви с Лудогорец, белким ти светне за кво изобщо иде реч....

Статистиката на "Левски" с "Лудогорец" ми е до болка позната. По твоята изкривена логика излиза, че "Левски" редовно ляга на "Лудогорец"... 8-) Я се опитай да помислиш пак (макар че мисли, който може)... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 27 мар 2014 13:38

Урец,искам да те поздравя най-чистосърдечно!! За пореден път поставяш точен и ясен въпрос, но отново си неудобен за част от форума. Това не трябва да спира благородната кауза,която си поел, а именно,да отваряш очите на заблудените :!:

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: galin56

Мнениеот Странджата » 27 мар 2014 13:38

Да не откривам топлата вода - ето отговорът според мене:
„За съжаление, дори и най-големите футболни клубове у нас не могат да се похвалят с нещо толкова важно за успеха като обединението. Едни не харесват бившия собственик, други - сегашния, трети - някой друг. А всъщност трябва да обичат клуба си.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=479685
Същото е и с нас - левскарите - ако някой е изгонил левскарската пиблика - това е една малка, но агресивна част, от тази, която иска да диктува правилата за десетина лева месечно за билети ... И само задаващата се трагедия може да не обедини донякъде - така, както ЦСКА се хвана като удавник за сламка за Сашо Апашо, макар че в други времена биха го замеряли с камъни. И пак ще го замерят - не защото е Сашо Апашо, а защото ще им покаже, че когато става дума за пари - пак цитат:повечето фенове в България предпочитат да си намерят оправдание, независимо че утре ще продължат да носят червеното, синьото, бялото или което и да е шалче, ще крещят и псуват по трибуните, ще си спретват мелета с "колегите" им от отсрещния сектор, ще искат оставки или каквото там традиционно харесват или не.
Иначе примерът му е показателен - няма Сашо Апашо, има ЦСКА, и с това живеят неговите фенове. Дано да го разберат повечето от останалите червени привърженици, та да го разберат и сините, защото те също са на празна ясла. Колкото до жълтите - те са осигурени и щом този, който дава парите, е доволен от треньора, доколкото познавам българската публика, може да смени и публиката или просто да си има отбор без публика - като Лудогорец и Литекс -да ме извиняват привържениците им, но искам да кажа , че са много малко в сравнение с публики на Левски, ЦСКА, Ботев, Локо- Пловдив, Берое - да не продължавам. Да не забравяме, че сега някои публики са малобройни, но няма да е все същото и ще дойдат и слънчеви дни - и те ще се завърнат, а отбори като Литекс и Лудогорец не може да очакват повече от това, което сега имат, когато са на върха ...А допълнително за размисъл е тезата, че нито в Ловеч, нито в Разград, на някой му е идвало или ще му дойде на ум да оспорва решения на Ганчев или На Домусчиев, а имат най-добрите отбори в България не от днес и не до утре ... А не е като да не е имало поводи за недоволства - и Ганчев, и Домусчиев сменяха треньори, но не под фенски натиск, а след свои решения ...

bavarec1983
Контакти:

Мнениеот bavarec1983 » 27 мар 2014 13:39

urkoto написа:
bavarec1983 написа:Mъри завинаги в Металик :mrgreen:

Не знам за Металик, но последния път като бях в Пловдив подлезите бяха нашарени надписи със спрей, гласящи "МЪРИ СТОИЛОВ ЖЪЛТА ЛЕГЕНДА". Така че е съвсем естествено легендите да си стоят по клубовете, та нали затова са легенди!

и цанко и ибраимов вечно в Металик(БотевЪ) и те са легенди

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 27 мар 2014 13:39

Captain Stottlemeyer написа:
El Grande Capitan написа:..Цитирай и статистиката ви с Лудогорец, белким ти светне за кво изобщо иде реч....

Статистиката на "Левски" с "Лудогорец" ми е до болка позната. По твоята изкривена логика излиза, че "Левски" редовно ляга на "Лудогорец"... 8-) Я се опитай да помислиш пак (макар че мисли, който може)... :lol:

Пак не се сещаш,очевидно...пробвай още веднъж....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 27 мар 2014 13:45

urkoto написа:
bavarec1983 написа:Mъри завинаги в Металик :mrgreen:

Не знам за Металик, но последния път като бях в Пловдив подлезите бяха нашарени надписи със спрей, гласящи "МЪРИ СТОИЛОВ ЖЪЛТА ЛЕГЕНДА". Така че е съвсем естествено легендите да си стоят по клубовете, та нали затова са легенди!

Този надпис може да си го видял само на онова място от където си се появил. Сигурно ще е доста голямо щом в селото ви му викат подлез. :o :o :o :o :o

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 27 мар 2014 13:46

El Grande Capitan написа:

Ти фен на Ботев ли си или на Лудогорец? Ако не ти изнася статистиката за мачове м/у Левски и Ботев спокойно можеш да станеш фен на Лудогорец.....или на Металург Перник! :lol: Те са другият от двата отбора с положителен баланс срещу Левски!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 мар 2014 13:47

El Grande Capitan написа:

Е хайде, предавам се - очаквам да ме осениш с твоето гениално прозрение, макар че сравнението на резултатите от 3 мача с "Лудогорец" (1 победа за "Левски" и 2 загуби) и 60 мача с "Ботев" (над 60-годишна традиция) в София е меко казано - неуместно, да не кажа по-силна дума. ;) Чакам... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 мар 2014 13:48, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 27 мар 2014 13:48

Писах го и на друго място. Преди бяхте "канарчета" и летяхте красиво! С Мъди станахте мамалигарчета и играете страхливо !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 мар 2014 13:53

Син до гроб_ написа:...Ти фен на Ботев ли си или на Лудогорец? Ако не ти изнася статистиката за мачове м/у Левски и Ботев спокойно можеш да станеш фен на Лудогорец.....или на Металург Перник! :lol: Те са другият от двата отбора с положителен баланс срещу Левски!

Не го бъзикай детето, че съвсем ще го объркаш... :lol: Всъщност, нашият баланс с "Металург" - Перник е положителен. Освен с "Лудогорец" (засега) имаме отрицателен баланс с още 3 отбора, но те отдавна са в небитието... 8-) Последният от тях е "Завод 12" (1 победа, 3 равни и 2 загуби)... :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 мар 2014 13:56, променено общо 1 път.

Върни се в “Ботев”