El Grande Capitan написа:..Цитирай и статистиката ви с Лудогорец, белким ти светне за кво изобщо иде реч....
Статистиката на "Левски" с "Лудогорец" ми е до болка позната. По твоята изкривена логика излиза, че "Левски" редовно ляга на "Лудогорец"...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
El Grande Capitan написа:..Цитирай и статистиката ви с Лудогорец, белким ти светне за кво изобщо иде реч....
„За съжаление, дори и най-големите футболни клубове у нас не могат да се похвалят с нещо толкова важно за успеха като обединението. Едни не харесват бившия собственик, други - сегашния, трети - някой друг. А всъщност трябва да обичат клуба си.
urkoto написа:bavarec1983 написа:Mъри завинаги в Металик
Не знам за Металик, но последния път като бях в Пловдив подлезите бяха нашарени надписи със спрей, гласящи "МЪРИ СТОИЛОВ ЖЪЛТА ЛЕГЕНДА". Така че е съвсем естествено легендите да си стоят по клубовете, та нали затова са легенди!
Captain Stottlemeyer написа:El Grande Capitan написа:..Цитирай и статистиката ви с Лудогорец, белким ти светне за кво изобщо иде реч....
Статистиката на "Левски" с "Лудогорец" ми е до болка позната. По твоята изкривена логика излиза, че "Левски" редовно ляга на "Лудогорец"...Я се опитай да помислиш пак (макар че мисли, който може)...
urkoto написа:bavarec1983 написа:Mъри завинаги в Металик
Не знам за Металик, но последния път като бях в Пловдив подлезите бяха нашарени надписи със спрей, гласящи "МЪРИ СТОИЛОВ ЖЪЛТА ЛЕГЕНДА". Така че е съвсем естествено легендите да си стоят по клубовете, та нали затова са легенди!
El Grande Capitan написа:Captain Stottlemeyer написа:El Grande Capitan написа:..Цитирай и статистиката ви с Лудогорец, белким ти светне за кво изобщо иде реч....
Статистиката на "Левски" с "Лудогорец" ми е до болка позната. По твоята изкривена логика излиза, че "Левски" редовно ляга на "Лудогорец"...Я се опитай да помислиш пак (макар че мисли, който може)...
Пак не се сещаш,очевидно...пробвай още веднъж....
El Grande Capitan написа:Captain Stottlemeyer написа:El Grande Capitan написа:..Цитирай и статистиката ви с Лудогорец, белким ти светне за кво изобщо иде реч....
Пак не се сещаш,очевидно...пробвай още веднъж....
Син до гроб_ написа:...Ти фен на Ботев ли си или на Лудогорец? Ако не ти изнася статистиката за мачове м/у Левски и Ботев спокойно можеш да станеш фен на Лудогорец.....или на Металург Перник!Те са другият от двата отбора с положителен баланс срещу Левски!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта