ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Български Ботев! Отново смело устремени!

Мнениеот botev forever » 07 фев 2010 18:05

Тракиец 1912 написа:Нямам намерение да споря с който и да е относно чужденците, защото определено това ми мнение може да бъде погрешно..., но това е... Това е мнението на един скромен запалянко, който ... не иска чужденци в своя Ботев Пловдив ;) Светът се глобализирал...дрън-дрън, аз съм шовинист ;) И не, софиянци, това не е "пловдивски шовинизъм", това е български шовинизъм, патриотичен фанатизъм ;)

Съветвам автора на тези редове да намали малко патоса в текста си и да мисли трезво!!На Ботев Пд му трябват КАЧЕСТВЕНИ футболисти и треньори без оглед на раса и националност.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 07 фев 2010 18:09

Тракиец 1912 написа:
STENLI написа:Е кво му е на Морини примерно, пи4а се раздаде за отбора, готов игра4 си е

Морини избяга и повече никога няма да се върне в България :lol: Раздаде се, защото е професионалист, но Ботев трябва да толерира български момчета и трябва да направим подобен експеримент като интернационалния Ботев невъзможен ! Поне по мое скромно мнение. А и да не забравяме, че във В група няма право да играят чужденци, поне така си мисля. Така че, искаме, неискаме трябва да играем с български момчета.

аз лично държа да има професионалисти в отбора пък ако ще да са от китай а и вече само с школа не става то не че имаме школа де а бъларите се оказаха всичко друго но не и професионалисти
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 07 фев 2010 18:12

Шврнц Тпрунков написа:
Тракиец 1912 написа:Нямам намерение да споря с който и да е относно чужденците, защото определено това ми мнение може да бъде погрешно..., но това е... Това е мнението на един скромен запалянко, който ... не иска чужденци в своя Ботев Пловдив ;) Светът се глобализирал...дрън-дрън, аз съм шовинист ;) И не, софиянци, това не е "пловдивски шовинизъм", това е български шовинизъм, патриотичен фанатизъм ;)

И само чисти арийци, нали?...

Не виждам какво общо има индоевропейската езикова общност с българския патриотизъм ;) Освен ако не се правим на интересни и не искаме да пробутаме една хитлерова измишльотина, която цял свят е признал за болна измислица! Имаме ли тук болни хитлеристи, ... мисля си, надявам се не. Само хора, които се правят на интересни. Но има патриоти, наистина има и това е хубаво ;)

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 07 фев 2010 18:16

Хаха, ами така кажете, да покитайчим Ботев. Да докараме китайци,японци и всякакви и да слагат екипа! Какво ви пука, че грам незнаят кои сме, важното е че играят, така ли?! А аз си мислих, че някои наричаха Ботев: "Жълто-черната" идея!!! Много жалко. Значи в ПФК Ботев Пловдив няма идея, а само професионализъм.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 07 фев 2010 18:16

Да,ние сме я втасали,че започнахме да избираме и расата на играчите си. ;)
Изображение
Изображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 07 фев 2010 18:22

Тракиец 1912 написа:Хаха, ами така кажете, да покитайчим Ботев. Да докараме китайци,японци и всякакви и да слагат екипа! Какво ви пука, че грам незнаят кои сме, важното е че играят, така ли?! А аз си мислих, че някои наричаха Ботев: "Жълто-черната" идея!!! Много жалко. Значи в ПФК Ботев Пловдив няма идея, а само професионализъм.

Който и да играе ще забавлява и радва нас жълто-черните българи!!!Въпроса е отбора да играе красив и резултатен футбол.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 07 фев 2010 18:28

botev forever написа:
Тракиец 1912 написа:Хаха, ами така кажете, да покитайчим Ботев. Да докараме китайци,японци и всякакви и да слагат екипа! Какво ви пука, че грам незнаят кои сме, важното е че играят, така ли?! А аз си мислих, че някои наричаха Ботев: "Жълто-черната" идея!!! Много жалко. Значи в ПФК Ботев Пловдив няма идея, а само професионализъм.

Който и да играе ще забавлява и радва нас жълто-черните българи!!!Въпроса е отбора да играе красив и резултатен футбол.

Да, може би си прав..., приемам всяко едно друго мнение. За мен лично, губим единтичноста си, а това не беше ли най-важното?! Ами като искате чужденци, чакайте Салерно..., чужденците вероятно няма да са лоши, като миналите които докара. А започнем ли отначало, нищо друго освен школата ни няма да може да ни спаси! Вие чакайте вашите "прословути" чужденци да дойдат да ни отърват във В група! Да, ама не! Ако се отървем ще са български момчета, които ще ни отърват! После ще ги изритаме и ще викнем конгоанци ;) Супер ;) Да живее Конго,Италия, Китай и прочие!

botev forever

Мнениеот botev forever » 07 фев 2010 19:01

Тракиец 1912 написа:
botev forever написа:

Да, може би си прав..., приемам всяко едно друго мнение. За мен лично, губим единтичноста си, а това не беше ли най-важното?! Ами като искате чужденци, чакайте Салерно..., чужденците вероятно няма да са лоши, като миналите които докара. А започнем ли отначало, нищо друго освен школата ни няма да може да ни спаси! Вие чакайте вашите "прословути" чужденци да дойдат да ни отърват във В група! Да, ама не! Ако се отървем ще са български момчета, които ще ни отърват! После ще ги изритаме и ще викнем конгоанци ;) Супер ;) Да живее Конго,Италия, Китай и прочие!

Не мисля,че Арсенал е загубил своята идентичност след като там от треньора до последната резерва трудно ще намериш англичанин.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 07 фев 2010 19:08

Тракиец 1912 написа:

Не го считайте за заяждане,но като каза Конго,се сетих.Вчера четох във в.Труд,че Малу Мпаси....как му беше името..няма значение,довел 6 или 7 конгоанци с френски паспорти.Означава ли това,че някои ( Малу и Салерно ) си правят "сметката без кръчмаря" ? И ако е така,ще ги пуснете ли на стадиона ?
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 07 фев 2010 19:16

birabecks написа:
Тракиец 1912 написа:

Не го считайте за заяждане,но като каза Конго,се сетих.Вчера четох във в.Труд,че Малу Мпаси....как му беше името..няма значение,довел 6 или 7 конгоанци с френски паспорти.Означава ли това,че някои ( Малу и Салерно ) си правят "сметката без кръчмаря" ? И ако е така,ще ги пуснете ли на стадиона ?

Никой няма да почва тренировки ! А христоловото ад трябва да бъде изкарано от А група. Утре ще излезне официциално това за което ти пиша.

Върни се в “Ботев”