Всекидневна за Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Кой? Кой изгони публиката на Ботев от стадиона?

Мнениеот ЕМИЛ » 27 мар 2014 13:23

Аз ги изгоних . Казах им марш и те избягаха .

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 27 мар 2014 13:24

karabadabul написа:Мъри Стоилов се подигра с всички като извърши нещо, което в цялата история на отбора не е правено, а именно излезе с резервите срещу Левски... Така пъпката уби и инерцията на играчите и вчерашния резултат е потвърждение. Това никой никога няма да му го прости. Тоя е малоумен изрод и докато е в отбора никой няма да иде на мач с кеф ако изобщо отиде.
Иначе публиката на Ботев скоро ще пълни новият стадион редовно, така че не я мислете.

ако недай си боже се спомине караибрахим,пак "металик" ли ще станете?
вашите народни представители от дпс и те си взеха от "червените" акции,значи всичко е наред кръвта вода не става.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 27 мар 2014 13:27

Графът написа:
galin56 написа:А бе точно от Ботев или Лудогорец да говорят за гонене от стадионите неще не се връзва. Ботев база направиха, академия, условия, сега нов стадион е започнат, който да претендира за най-краив в България. Че това гонене ли е? Ти още малко ще искаш и манекенки да наемат да ви правят свирки на полувремето, та да идеш. А това с Мъри е несериозно просто. Да не би стадиона на Юнайтед да се е изпразнил заради Мойс? Аз не съм забелязъл подобно нещо.

въпросът е съвсем друг. мърко не се харесва на повечето фенове, защото не прави нищо срещу левски в софия, в рамките на 10 дни ни вкараха 5 гола и играхме безобразно. за една година кривата на нашия прогрес вървя плахо нагоре и започна да слиза надолу веднага след мача с щутгарт, а това беше на 18 август! да не говорим, че играта не ни харесва. въпреки това аз си ходя на мачовете и подкрепям отбора.

а срещу "червените" нека падат викаш а ?
важното е говедата да бъдат бити.
само че палачинката се обърна и вече сте под друго командване, ако не знаеш да ти кажа.
затова трай !

Потребителски аватар
dhk222
Контакти:

Мнениеот dhk222 » 27 мар 2014 13:30

Отговор:ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 мар 2014 13:30

Графът написа:...въпросът е съвсем друг. Мърко не се харесва на повечето фенове, защото не прави нищо срещу Левски в София, в рамките на 10 дни ни вкараха 5 гола и играхме безобразно. за една година кривата на нашия прогрес вървя плахо нагоре и започна да слиза надолу веднага след мача с Щутгарт, а това беше на 18 август! да не говорим, че играта не ни харесва. въпреки това аз си ходя на мачовете и подкрепям отбора.

Вашият отбор не прави нищо (или почти нищо) срещу "Левски" в София вече повече от 60 години:
- мачове за първенство на "А" група в София - 60
- победи за "Левски" - 45
- равни срещи - 7
- победи за "Ботев" - 8
- голова разлика - 145:52 (+93) в полза на "Левски", който е вкарал средно 2,42 гола на мач срещу 0,86 попадения на "Ботев" :)
П.П. Ще цитирам тази статистика редовно, докато на някои хора им уврат главите... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 27 мар 2014 13:34

Captain Stottlemeyer написа:
Графът написа:...въпросът е съвсем друг. Мърко не се харесва на повечето фенове, защото не прави нищо срещу Левски в София, в рамките на 10 дни ни вкараха 5 гола и играхме безобразно. за една година кривата на нашия прогрес вървя плахо нагоре и започна да слиза надолу веднага след мача с Щутгарт, а това беше на 18 август! да не говорим, че играта не ни харесва. въпреки това аз си ходя на мачовете и подкрепям отбора.

Вашият отбор не прави нищо (или почти нищо) срещу "Левски" в София вече повече от 60 години:
- мачове за първенство на "А" група в София - 60
- победи за "Левски" - 45
- равни срещи - 7
- победи за "Ботев" - 8
- голова разлика - 145:52 (+93) в полза на "Левски", който е вкарал средно 2,42 гола на мач срещу 0,86 попадения на "Ботев" :)
П.П. Ще цитирам тази статистика редовно, докато на някои хора им уврат главите... 8-)

Цитирай и статистиката ви с Лудогорец,белким ти светне за кво изобщо иде реч....
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 мар 2014 13:34

bavarec1983 написа:Mъри завинаги в Металик :mrgreen:

Не знам за Металик, но последния път като бях в Пловдив подлезите бяха нашарени надписи със спрей, гласящи "МЪРИ СТОИЛОВ ЖЪЛТА ЛЕГЕНДА". Така че е съвсем естествено легендите да си стоят по клубовете, та нали затова са легенди!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 мар 2014 13:34

dhk222 написа:Отговор:ПРАВИЛНИЯ ФУТБОЛ

Ами Станимир Стоилов съвсем коректно подаде оставка - защо г-н Цветан Василев не я прие, след като цялата вина е у треньора, а играчите са целите в бяло (с малко жълто по гащите) - мегазвезди, за които Байерн, Реал, Барселона и ПСЖ могат само да се облизват!?... :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 27 мар 2014 13:36

urkoto написа:
bavarec1983 написа:Mъри завинаги в Металик :mrgreen:

Не знам за Металик, но последния път като бях в Пловдив подлезите бяха нашарени надписи със спрей, гласящи "МЪРИ СТОИЛОВ ЖЪЛТА ЛЕГЕНДА". Така че е съвсем естествено легендите да си стоят по клубовете, та нали затова са легенди!

На фона на факта че не знаеш къде се намира Коматево и какво изобщо е,позволи ми да се усъмня в това че изобщо си бил в Пловдив някога...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Върни се в “Ботев”