ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: Франческо Салерно идва за Ботев, води осем играчи?

Мнениеот Тракиец 1912 » 02 фев 2010 21:12

rump_shaker написа:
Тракиец 1912 написа:
Нито нещо се е ускорило, нито Митко си е на топло, а тези "успели хора" които някои искат да големеят, само защото си фръцкат задниците пред емблемата са ЕДНА от причините сега да си имаме този психопат, ЕДНА от причините сега да търсим ново огнище за ботевия дух !!!

Ти като ботевист, ако дай боже някой ден станеш известен, и кажеш че си от Ботев, и искаш да помогнеш, пак ли ще е фръцкане на задника ти? Или там вече ще му викаме друго. Хора не съм фен на нюза, ама Бареков говори за Ботев, за този Ботев на който той, като плводивчанин, симпатизира от малък. Ние в България сме странна пасмина. В чужбина хората се радват ако някой полити или общественик покаже пристрастие към отбора им, защото ще имат виден деец за правата на тима, а нии тука кво

Ако искате да го убим с каъни на площада Барека, заради това че е Ботевсит ли? Ай малко по среьозни мнения

Ами дайте да го дадем на зограф за икона тогава, като е Ботевист. Нали и Петър Стоянов беше Ботевист, обадете се да му благодарите за Селския ! Нали е ""известен"". Аз си мислих, че вече сме се отвратили от приказки..., ами добре, щом все още не сте се наслушали, слушайте как някой си казал, че ни е фен и т.н. Ако бях "известен" и достатъчно могъщ за да помогна, пич, щях да го направя много по-рано :)

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 02 фев 2010 21:17

pipolino написа:Селският изрод се е впил в отбора ни като пиявица,защото има договор до 2011 г.с италианските мастии и затова измисля хиляди комбинации само и само да завърши поредния полусезон.Момчета , изрода е ужасен и зверски изплашен да не му фалираме кухото АД , затова не трябва да вярваме на никакви италиански и други фантомни купувачи , а мощно да го изритаме и ликвидираме.Никога досега не сме били толкова близо да му отмъстим за преживяното унижение , а фалираме ли го - тогава вече неговите италиански приятели със сигурност ще му теглят куршума.

Какъв е този договор до 2011 г. ?

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 02 фев 2010 21:30

Ботев на лагер във Фоджа

В "Тримонциум" Салерно каза: Ботев е мой...Снимка: news4000.bg
02.02.2010 г. 21:20 ч.
София Крумова - News4000.bg

Несравнимият комбинатор Митко Христолов изглежда отново намери изход за своя Ботев. "Светлината в тунела" отново е с италиански произход. Бившият кандидат-купувач на "жълто-черните" акции Франческо Салерно е подал ръка на закъсалия бизнесмен от Крумово, както съобщихме по-рано. Италианецът е осигурил двуседмичен лагер във Фоджа на "канарчетата" и осем нови попълнения.

Всички футболисти на Салерно пристигали от Франция, а вратарят е бил от Конго, дори имал мачове в националния тим, похвали се днес пред наши хора Христолов. Към тези играчи щели да се прилепят още Карлет, Бриньоли, Брици и венецуелецът Карлош, които скъсаха с Ботев, но очудващото е, че все още са в Пловдив.

Дебелакът Салерно е намерил и треньор, вероятно по схемата "Енрико Пичиони". Спецът е притежавал диплома от Коверчано с най-високия лиценз "Про", имал стаж като наставник в долните дивизии на Италия и Франция.
"В събота Ботев заминава на подготовка в Италия. Ще попълним състава с юноши и с момчетата, които не са разтрогнали. Осигурил съм пари за глобите в БФС и за всичко останало", гордо обяви Христолов.

тва е сега пак по са6тата схема.които знае не6то да каже 4е ве4е незнам кво да си мисля

batbore
Контакти:

Мнениеот batbore » 02 фев 2010 21:32

Тракиец да не мислиш че бат Петьо не го е яд че ни бутна в ръцете на Селския? Нали по рано се опитваше да го вземе пак чрез Рашо, ама не стана работата...Нали знаеш че "Пътя до Ада е заслан с добри намерения."
A, Бареков мисли и най-вече Действа вече повече от 2 години срещу селската гад. И тези глупости дончови за депесета-мепесета не ми ги повтаряйте като латерни. Никoй вече не дърпа към ДПС-то - властта се смени. Да го виждаш Барека да ходи при Доган - НЕ, отива при Бойко. Посочи ми друг които е отворил такава врата. Не казвам да го издигаме в култ, но поне на този етап прави много момчето, от мен евала

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 фев 2010 21:33

Тракиец 1912 написа:Ами дайте да го дадем на зограф за икона тогава, като е Ботевист. Нали и Петър Стоянов беше Ботевист, обадете се да му благодарите за Селския ! Нали е ""известен"". Аз си мислих, че вече сме се отвратили от приказки..., ами добре, щом все още не сте се наслушали, слушайте как някой си казал, че ни е фен и т.н. Ако бях "известен" и достатъчно могъщ за да помогна, пич, щях да го направя много по-рано :)

Първо Бареков не е достатъчно могъщ. Второ поне дава някаква гласност чрест блоговете си и статитте си на проблема. Незнам на теб с какво ти бърка това че Бареков дава гласност на позицията си спраямо Ботев. И как реши че си прави имидж с Ботев. Бареков си е направил имиджа с журналистиката си. Ама не за теб това сигурное е няква конспирация целяща издигането на Барека за вселенски крал за сметка на Ботев.

И друго. Кво сравняваш Бареков и Стоянов. Седно аз да те сравнявам с Доган щот еи така ми хрумна. Тва че Стоянове е доакрал беди на Ботев, явно според теб значи че Бареков е Боклук. Много остранна логика вадиш

Неискам да се заяждаме най малкото е това нещо което трябва да правим. Но тези мнения приличат на повърхностни, заяядливи и завистливи реакции от колкото на нещо смислено което ще помогне в случая.

Извинаявай ако съм бил по остър в думите си, но мисляя че вече се уливаме да ПСУВАМ И МРАЗИМ ВСЕКИ. Малко станахме като Милоулци. Наистина имам чуството че мразим абсолютно всички.
ИзображениеИзображение

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 02 фев 2010 21:34

pipolino написа:Селският изрод се е впил в отбора ни като пиявица,защото има договор до 2011 г.с италианските мастии и затова измисля хиляди комбинации само и само да завърши поредния полусезон.Момчета , изрода е ужасен и зверски изплашен да не му фалираме кухото АД , затова не трябва да вярваме на никакви италиански и други фантомни купувачи , а мощно да го изритаме и ликвидираме.Никога досега не сме били толкова близо да му отмъстим за преживяното унижение , а фалираме ли го - тогава вече неговите италиански приятели със сигурност ще му теглят куршума.

пак се почнаха филмите казами един приятел който е много близък на селския,достоверен източник чул го на стадиона аре малко по сериозно селския да го духа с нрговите филми да пуска слух точно когато стане най напечено но този път съм на мнението на вхп че като чета вече никой не му вчрва на тази селска гнида
селски вземи си скункса не се сърди

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 02 фев 2010 21:37

Да, чух че щял да идва Салерно днес, но изпуснал полета и щял да дойде утре. Не вярвам обаче някой да вярва повече в такава възможност, те нямат пари, това е някакав цирк, а и ние си имаме вече план за действие и трябва да си го следваме. Предлагам, ако дойде Салерно да разберем къде е и да го изпратим подобаващо с шутове. Сега не трябва да се цепим, а да бъдем единни и силни в борбато против злото. Много се отпуснахме, дайте да организираме пак притискане на нечовека!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 02 фев 2010 21:38

lud написа:Ботев на лагер във Фоджа

Несравнимият комбинатор Митко Христолов изглежда отново намери изход за своя Ботев. "Светлината в тунела" отново е с италиански произход. Бившият кандидат-купувач на "жълто-черните" акции Франческо Салерно е подал ръка на закъсалия бизнесмен от Крумово, както съобщихме по-рано. Италианецът е осигурил двуседмичен лагер във Фоджа на "канарчетата" и осем нови попълнения.

Всички футболисти на Салерно пристигали от Франция, а вратарят е бил от Конго, дори имал мачове в националния тим, похвали се днес пред наши хора Христолов. Към тези играчи щели да се прилепят още Карлет, Бриньоли, Брици и венецуелецът Карлош, които скъсаха с Ботев, но очудващото е, че все още са в Пловдив.

Дебелакът Салерно е намерил и треньор, вероятно по схемата "Енрико Пичиони". Спецът е притежавал диплома от Коверчано с най-високия лиценз "Про", имал стаж като наставник в долните дивизии на Италия и Франция.
"В събота Ботев заминава на подготовка в Италия. Ще попълним състава с юноши и с момчетата, които не са разтрогнали. Осигурил съм пари за глобите в БФС и за всичко останало", гордо обяви Христолов.

тва е сега пак по са6тата схема.които знае не6то да каже 4е ве4е незнам кво да си мисля

Започна се. Не трябва да допускаме това и митьо пак президен.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 02 фев 2010 21:39

lud написа:Ботев на лагер във Фоджа

сега разбрах защо селския е връткал толкова много реки.в заглавието пише че салерно казал ботев е мой явно си го е капарирал още през септември и селския почетен и честен бизнесмен му го е пазел до ден днешен :o :)
селски вземи си скункса не се сърди

1912BOTEV
Контакти:

Мнениеот 1912BOTEV » 02 фев 2010 21:41

Пак започнахме с простотиите - да се разединяваме! Преди Христолов, сега Бареков! Като че ли Бареков е станал президент на Ботев! Тракиец, ние самите не трябва да допускаме да бъде зависим клуба ни! И това може да стане чрез устава, но не и като митьовия, който самия той по-късно промени. Иначе дали Барека и някой друг, все трябва да има хора които да помагат. Да не бързаме да ги плюем, още повече, че нямаме кой знае какъв избор! Стига разправии! Нека продължим!
Още повече, че тази последната информация ме притесни доста! Аз и го очаквах това! Не трябва да го позволяваме това! Ясно е, че италианците и сельо са комбина! И нищо няма да спечелим, дори и да се прехвърлят акциите! Напротив, ще се върнем назад! НЕКА НЕ ГО ПОЗВОЛЯВАМЕ! СТИГА! НЕ ИЗДЪРЖАМЕ ВЕЧЕ! НИКАКВИ ИТАЛИАНЦИ! ХРИСТОЛОВ В ЗАТВОРА!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев

Върни се в “Ботев”