rump_shaker написа:Тракиец 1912 написа:
Нито нещо се е ускорило, нито Митко си е на топло, а тези "успели хора" които някои искат да големеят, само защото си фръцкат задниците пред емблемата са ЕДНА от причините сега да си имаме този психопат, ЕДНА от причините сега да търсим ново огнище за ботевия дух !!!
Ти като ботевист, ако дай боже някой ден станеш известен, и кажеш че си от Ботев, и искаш да помогнеш, пак ли ще е фръцкане на задника ти? Или там вече ще му викаме друго. Хора не съм фен на нюза, ама Бареков говори за Ботев, за този Ботев на който той, като плводивчанин, симпатизира от малък. Ние в България сме странна пасмина. В чужбина хората се радват ако някой полити или общественик покаже пристрастие към отбора им, защото ще имат виден деец за правата на тима, а нии тука кво
Ако искате да го убим с каъни на площада Барека, заради това че е Ботевсит ли? Ай малко по среьозни мнения
Ами дайте да го дадем на зограф за икона тогава, като е Ботевист. Нали и Петър Стоянов беше Ботевист, обадете се да му благодарите за Селския ! Нали е ""известен"". Аз си мислих, че вече сме се отвратили от приказки..., ами добре, щом все още не сте се наслушали, слушайте как някой си казал, че ни е фен и т.н. Ако бях "известен" и достатъчно могъщ за да помогна, пич, щях да го направя много по-рано