Фенклуб Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Re: ПЛАТЕТЕ СИ ЧЛЕНСКИЯ ВНОС!

Мнениеот botev_1912 » 19 май 2010 16:30

Botev fur immer написа:Като гледам нещата вървят на кавга от самото начало!!А някой да има информация 16те внесоха ли своята лепта?А четиримата "бизнесмени" обявиха ли публично колко пари ще внесат за делото.

те са първите 16 които са дали по 240 лв!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Botev fur immer

Мнениеот Botev fur immer » 19 май 2010 16:33

botev_1912 написа:
Botev fur immer написа:Като гледам нещата вървят на кавга от самото начало!!А някой да има информация 16те внесоха ли своята лепта?А четиримата "бизнесмени" обявиха ли публично колко пари ще внесат за делото.

Фенове и "бизнесмени" на една нога-240лв.Странно!!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 19 май 2010 16:39

Botev fur immer написа:
botev_1912 написа:

Фенове и "бизнесмени" на една нога-240лв.Странно!!!

И аз това се опитвам да обясня, че не може бедните хора да ги считат за по малко ботевисти от тези които с 240 лв могат да си избършат насраното от задника!

Ама някои хора им пораснаха крилца след като са си платили членския внос и започнаха да цвъкат куришки из форума!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 19 май 2010 17:18

В един филм обясняваха как се отглежда бамбуково дърво. Посяваш го в земята, после 5 години го поливаш и плевиш и накрая за 6 месеца, дървото пониква и израства до 25 метра височина. На въпроса за колко време израства дървото, за 6 месеца или за 5 години и половина; винаги в известен смисъл и двата отговора са правилни, но ако не се бяхме грижили тези 5 години за семето, без да има никакъв видим резултат, то то щеше да изгние в земята и никога нямаше да се развие.

В момента имам чувството, че от много желание някой от нас се опитват да разтегнат семето и да го превърнат в дърво за 6 месеца. И тук не става дума за Ботев, той е велик и ние (неговите фенове) сме нищо пред него; него го е имал преди нас, ще го има и след нас. В по-горното става дума за гората от феновете на Ботев. Тази гора трябва да се отглежда и то с желание и старание. Да обвиняваш някого защо не е дал пари не е начинът да помогнеш на отбора. В момента в който твърдиш, че си направил жертва в името на Ботев, автоматически обвиняваш другите, които не са дали (все още) в тирани, защото има жертви само там, където има тирани. А според мен да обвиниш някой, който по някаква причина не е дал пари в тиранин на любимият му клуб е доста сериозна обида. Така сеейки обиди ще почнем пак да жънем разцепление и някой друг ДХ-С.

Идеята, че "испанският модел" е последният влак за Ботев е НЕВЯРНА, поне в частта си да бъде направена за 1 месец, осигурявайки свежите пари за отбора. Не се прави стол на 1 крак, трябват поне 3, а в по-добрият случай 4. За мен "4-те крака" на Ботев са: Фенове + УС + рекламодатели/спонсори + клубът/БФС/... Тук феновете трябва да са 4-ят крак на стола, те са тези, които да превърнат 3-крако столче на Ботев в здрав и стабилен 4-крак стол. Нека не слагаме каруцата пред коня.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Мнениеот nik_bg1 » 19 май 2010 17:46

[quote="ilian12"]В един филм обясняваха как се отглежда бамбуково дърво. Посяваш го в земята, после 5 години го поливаш и плевиш и накрая за 6 месеца, дървото пониква и израства до 25 метра височина. На въпроса за колко време израства дървото, за 6 месеца или за 5 години и половина; винаги в известен смисъл и двата отговора са правилни, но ако не се бяхме грижили тези 5 години за семето, без да има никакъв видим резултат, то то щеше да изгние в земята и никога нямаше да се развие.

В момента имам чувството, че от много желание някой от нас се опитват да разтегнат семето и да го превърнат в дърво за 6 месеца. И тук не става дума за Ботев, той е велик и ние (неговите фенове) сме нищо пред него; него го е имал преди нас, ще го има и след нас. В по-горното става дума за гората от феновете на Ботев. Тази гора трябва да се отглежда и то с желание и старание. Да обвиняваш някого защо не е дал пари не е начинът да помогнеш на отбора. В момента в който твърдиш, че си направил жертва в името на Ботев, автоматически обвиняваш другите, които не са дали (все още) в тирани, защото има жертви само там, където има тирани. А според мен да обвиниш някой, който по някаква причина не е дал пари в тиранин на любимият му клуб е доста сериозна обида. Така сеейки обиди ще почнем пак да жънем разцепление и някой друг ДХ-С.

Идеята, че "испанският модел" е последният влак за Ботев е НЕВЯРНА, поне в частта си да бъде направена за 1 месец, осигурявайки свежите пари за отбора. Не се прави стол на 1 крак, трябват поне 3, а в по-добрият случай 4. За мен "4-те крака" на Ботев са: Фенове + УС + рекламодатели/спонсори + клубът/БФС/... Тук феновете трябва да са 4-ят крак на стола, те са тези, които да превърнат 3-крако столче на Ботев в здрав и стабилен 4-крак стол. Нека не слагаме каруцата пред коня.

Много добре казано...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 19 май 2010 17:54

nik_bg1 написа:
ilian12 написа:В един филм обясняваха как се отглежда бамбуково дърво. Посяваш го в земята, после 5 години го поливаш и плевиш и накрая за 6 месеца, дървото пониква и израства до 25 метра височина. На въпроса за колко време израства дървото, за 6 месеца или за 5 години и половина; винаги в известен смисъл и двата отговора са правилни, но ако не се бяхме грижили тези 5 години за семето, без да има никакъв видим резултат, то то щеше да изгние в земята и никога нямаше да се развие.

Идеята, че "испанският модел" е последният влак за Ботев е НЕВЯРНА, поне в частта си да бъде направена за 1 месец, осигурявайки свежите пари за отбора. Не се прави стол на 1 крак, трябват поне 3, а в по-добрият случай 4. За мен "4-те крака" на Ботев са: Фенове + УС + рекламодатели/спонсори + клубът/БФС/... Тук феновете трябва да са 4-ят крак на стола, те са тези, които да превърнат 3-крако столче на Ботев в здрав и стабилен 4-крак стол. Нека не слагаме каруцата пред коня..

Много добре казано...

Прекрасно казано - точно за тези с които спорих преди малко!
100
покривни прозорци

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 19 май 2010 21:33

Значи общо взето излиза ,че ако се случи някога пак да заиграем в УЕФА турнирите ние немозем да си платим екскурзията до Марсилия да речем.
Ще се окажем без никаква подкрепа в Марсилия пичове.
Гледайте на този членски внос като едно гостуване изван БГ и току виж сте се навили да сипите кинтите,а и някой каза преди тва 250 кинта с тях и без тях. Много е вероятно да бъдат дадени за неква глупост.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 19 май 2010 21:35

Истината е ,че положението е много сериозно.240 лв .са много пари на това време.Въпреки всичко смятам ,че всеки може да направи определени жертви и да помогне на клуба.Не знам, трябва да се мобилизираме.

марашш
Контакти:

Мнениеот марашш » 19 май 2010 22:55

hetfield написа:Недейте така,човека си знае бюджета.Колко хора има с деца абитуриенти и какво ли не.Въпроса е които можем да дадем сега,след година да сме повече и така.

Кво си знае бюджета бе майна да не мислиш че на мен ми е широко около врата -гарантирам на всички че съм направил няколко лишения за да мога да дам кинтите.сега е момента да видим кой ,кой е? В последно време чак ме е яд да влизам във форума .НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ,ЧЕ БОТЕВ СЕГА ИМА НУЖДА ОТ НАС?
ПОСЕ Е МНОГО ЛЕСНО ДА СЕ БИЕМ В ГЪРДИТЕ.......................................

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 19 май 2010 23:22

Стига сте се карали. Който иска и може той ще стане член. Членуването в сдружението е доброволно!
Ако мога да съм полезен на хората които все още се колебаят: Парите от членския внос няма да отидат за заплати! Към момента плановете на г-н Бакалов са, тези пари да се дадат за школата към клуба. Съгласно устава на сдружението, всеки член има право да изисква разходната книга и по всяко време може да провери къде са отишли парите му!

Върни се в “Ботев”