ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: 11 чужденци от Ботев пуснаха молби до Арбитража

Мнениеот hetfield » 22 дек 2009 12:23

И все пак кой плати на цялото италианско войнство престоя тези месеци?Ясно заплати не са плащани,но след като за месец в хотела се навъртяха 60 000 колко са до тук?Не се е чуло някой да изреве,че италианците дължат за храна,спане и тнт.Някой знае ли нещо по въпроса?

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 дек 2009 12:25

STENLI написа:Зна4и напролет сме в в група, така ли да разбирам?

(

Не, есента сме в Б.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 22 дек 2009 12:41

Шврнц Тпрунков написа:
bulgaro написа:Аз пък да попитам, къде са сделкопоклонниците и това поредният удар на италианските купувачи срещу селския ли е?
Или нещата си отиват към очакваното и предричано преди месеци фиаско?

Казвайте, това част от предварително избистрената стратегия за натиск срещу митьо ли е, за да сме спокойни, че той от шубе ще клекне до дни :lol:

Тук Шейкъра е прав, а ти изместваш темата... Да разбираме ли, че ти е кеф, че курвите от началото на сезона остават да помагат на Мититу?

Напротив!
Темата я изместихте от Очакваното разтрогване на италианците, към никого не интересуващите български играчи, които в случая не знам какво общо имат с разтрогващите италианци :roll:

Аз попитах задочно теб и останалите, пропагандатори: това нов удар срещу митьо ли трябва да бъде?
Отговор нямаш и понеже е по-лесно, се хващаш за българите, които са ни ясни и за това не ни интересуват.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 22 дек 2009 13:12

Хм,днес четох,че идвали пак да преговарят за сделката.Ако стане нещо тези играчи могат ли да останат в Ботев въпреки подадените молби?Ако и днес нищо не стане Ботев е пътник...Започвам да оставам с убеждението,че италианските "кандидат" купувачи наистина се оказаха партия със селяка/единственото нещо което може да ме опровергае ако наистина се стигне до сделка/.
Изображение
Изображение

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 22 дек 2009 13:42

А за какво преговарят?Нали си бяха стиснали ръцете много пъти до сега?Сестра ми живя няколко години в Италия и казваше,че хората там много използват жестове и обичали да се ръкуват.Да не би те да са се ръкували със селския за добър ден,а той да е помислил,че си стискат ръцете и да го предлага на медиите? :roll:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 22 дек 2009 14:04

rumbata написа:Ако започнем полусезона в това положение не трябва да има никаква подкрепа от наша страна, според мен.
Също така, ако аз бях футболист от школата и по някакъв начин опрат до моите услуги в някой мач поради липса на други футболисти, просто щях да откажа да изляза на терена.

Последното ти изречение е точно това, което аз не разбирам... Уж "наши момчета", а на всяка цена излизат, въпреки че имаше случаи да ги молим да не го правят.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
rumbata
Контакти:

Мнениеот rumbata » 22 дек 2009 15:49

Доколкото съм запознат с правилника на БФС при неявяване в два мача отбора се вади от групата. Още миналата пролет можеше да се направи това нещо, футболистите да откажат да играят и директно във "В" група. Аз се чудя как има момчета, които се връзват на думите на мръсната гадина. Добре, обичат "Ботев", тренират в школата, но те, между другото, могат да направят повече от нас, феновете, като откажат да играят. Вече наистина ми се иска да ни изхвърлят и да се свършва с мъките. Всеки ден чакане и чакане, няма край.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 22 дек 2009 16:06

rumbata написа:Доколкото съм запознат с правилника на БФС при неявяване в два мача отбора се вади от групата. Още миналата пролет можеше да се направи това нещо, футболистите да откажат да играят и директно във "В" група. Аз се чудя как има момчета, които се връзват на думите на мръсната гадина. Добре, обичат "Ботев", тренират в школата, но те, между другото, могат да направят повече от нас, феновете, като откажат да играят. Вече наистина ми се иска да ни изхвърлят и да се свършва с мъките. Всеки ден чакане и чакане, няма край.

така е,ама селския има отбор и му е все тая в коя група е.Мисля,че и от В група се печели от тото след като в Англия залагат дори кога ще се спомине кралицата.Та мисля,че обединението на феновете трябва да е около идеята: " СЕЛСКИ ВЪН НА ВСЯКА ЦЕНА" а не,къде кога с кой ще играем.Сделки,преговори,дрън дрън няма.Свободен Ботев също не е актуално.Селски вън това треябва да е до дупка от всеки,било той оптимист песимист и други.Вън батковци,гали,селяни и за квито там се сещаме.
А може да има и залог кога ще изхвърлят отбора и да чакат та да хванат точен резултат.Колкото и да е смешно нищо чудно

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 22 дек 2009 17:10

Аз сигурно съм най-болния оптимист, но все пак, според мен ще има сделка. Вярно, че вече нищо не показва, че нещата вървят натам, но ... да речем - имам предчувствие или нещо такова. Подобно усещане имах през 1993 на мача с Франция, когато до последно бях сигурен, че ще бием. Знам ли? Ако обаче не стане до Нова година:
"Къв е Митьо според Вас?" и активни действия.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Върни се в “Ботев”