ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 11 чужденци от Ботев пуснаха молби до Арбитража
И все пак кой плати на цялото италианско войнство престоя тези месеци?Ясно заплати не са плащани,но след като за месец в хотела се навъртяха 60 000 колко са до тук?Не се е чуло някой да изреве,че италианците дължат за храна,спане и тнт.Някой знае ли нещо по въпроса?
STENLI написа:Зна4и напролет сме в в група, така ли да разбирам?
(
Не, есента сме в Б.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
- bulgaro
- Контакти:
Шврнц Тпрунков написа:bulgaro написа:Аз пък да попитам, къде са сделкопоклонниците и това поредният удар на италианските купувачи срещу селския ли е?
Или нещата си отиват към очакваното и предричано преди месеци фиаско?
Казвайте, това част от предварително избистрената стратегия за натиск срещу митьо ли е, за да сме спокойни, че той от шубе ще клекне до дни
Тук Шейкъра е прав, а ти изместваш темата... Да разбираме ли, че ти е кеф, че курвите от началото на сезона остават да помагат на Мититу?
Напротив!
Темата я изместихте от Очакваното разтрогване на италианците, към никого не интересуващите български играчи, които в случая не знам какво общо имат с разтрогващите италианци

Аз попитах задочно теб и останалите, пропагандатори: това нов удар срещу митьо ли трябва да бъде?
Отговор нямаш и понеже е по-лесно, се хващаш за българите, които са ни ясни и за това не ни интересуват.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
- Alternative
- Контакти:
Хм,днес четох,че идвали пак да преговарят за сделката.Ако стане нещо тези играчи могат ли да останат в Ботев въпреки подадените молби?Ако и днес нищо не стане Ботев е пътник...Започвам да оставам с убеждението,че италианските "кандидат" купувачи наистина се оказаха партия със селяка/единственото нещо което може да ме опровергае ако наистина се стигне до сделка/.

А за какво преговарят?Нали си бяха стиснали ръцете много пъти до сега?Сестра ми живя няколко години в Италия и казваше,че хората там много използват жестове и обичали да се ръкуват.Да не би те да са се ръкували със селския за добър ден,а той да е помислил,че си стискат ръцете и да го предлага на медиите? 

- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
rumbata написа:Ако започнем полусезона в това положение не трябва да има никаква подкрепа от наша страна, според мен.
Също така, ако аз бях футболист от школата и по някакъв начин опрат до моите услуги в някой мач поради липса на други футболисти, просто щях да откажа да изляза на терена.
Последното ти изречение е точно това, което аз не разбирам... Уж "наши момчета", а на всяка цена излизат, въпреки че имаше случаи да ги молим да не го правят.
Не натискайте ТУК!
Доколкото съм запознат с правилника на БФС при неявяване в два мача отбора се вади от групата. Още миналата пролет можеше да се направи това нещо, футболистите да откажат да играят и директно във "В" група. Аз се чудя как има момчета, които се връзват на думите на мръсната гадина. Добре, обичат "Ботев", тренират в школата, но те, между другото, могат да направят повече от нас, феновете, като откажат да играят. Вече наистина ми се иска да ни изхвърлят и да се свършва с мъките. Всеки ден чакане и чакане, няма край.
rumbata написа:Доколкото съм запознат с правилника на БФС при неявяване в два мача отбора се вади от групата. Още миналата пролет можеше да се направи това нещо, футболистите да откажат да играят и директно във "В" група. Аз се чудя как има момчета, които се връзват на думите на мръсната гадина. Добре, обичат "Ботев", тренират в школата, но те, между другото, могат да направят повече от нас, феновете, като откажат да играят. Вече наистина ми се иска да ни изхвърлят и да се свършва с мъките. Всеки ден чакане и чакане, няма край.
така е,ама селския има отбор и му е все тая в коя група е.Мисля,че и от В група се печели от тото след като в Англия залагат дори кога ще се спомине кралицата.Та мисля,че обединението на феновете трябва да е около идеята: " СЕЛСКИ ВЪН НА ВСЯКА ЦЕНА" а не,къде кога с кой ще играем.Сделки,преговори,дрън дрън няма.Свободен Ботев също не е актуално.Селски вън това треябва да е до дупка от всеки,било той оптимист песимист и други.Вън батковци,гали,селяни и за квито там се сещаме.
А може да има и залог кога ще изхвърлят отбора и да чакат та да хванат точен резултат.Колкото и да е смешно нищо чудно
Аз сигурно съм най-болния оптимист, но все пак, според мен ще има сделка. Вярно, че вече нищо не показва, че нещата вървят натам, но ... да речем - имам предчувствие или нещо такова. Подобно усещане имах през 1993 на мача с Франция, когато до последно бях сигурен, че ще бием. Знам ли? Ако обаче не стане до Нова година:
"Къв е Митьо според Вас?" и активни действия.
"Къв е Митьо според Вас?" и активни действия.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.