Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши Нефтохимик - Ботев?

Анкетата завърши на 28 ное 2010 10:12

Победа за Ботев
120
70%
Равен резултат
11
6%
Победа за Нефотхимик
25
15%
Важното е да стане страхотно парти на стадиона!
15
9%

Общо гласове: 171

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Нефтохимик - Ботев, 28.11, 14,30 часа, стадион Лазур, Бургас

Мнениеот rump_shaker » 28 ное 2010 21:09

samobotev написа:Наистина страхотен мач, дано да фалират няколко отбора от Б група за да може и нафтата да влезнат тази година заедно с нас там :) :)

Да ти кажа честно и аз искам това да се случи. Лошото е че упорито вървят слухове че Б група става 1 което моментално намаля шансовете им. Но дано се намерят повечеко фалирали отбори в Б за да може и Нафтата да влезнат
ИзображениеИзображение

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 28 ное 2010 21:11

deepblue1963 написа:
nik_bg1 написа:Браво на футболистите и от двата отбора, както и на двете агитки! Уникални!
Да "Ботев" Пд. спечели 3т., но като цяло днес, футбола в Бургас спечели много повече!!!

Аман от клишета!Какво ,точно,спечели "футболът в Бургас"?

Как футбола спечели ли,еми aз мога да ти гарантирам че голяма част от децата на мача едно на възраст от 8-12 години утре ще отиде да се запише да се пробва и него да го аплодират така.А не да го псуват като вас,така,ще излезе новият Бербатов,Стоичков,Емил,Лечков,Балъков и тн

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 28 ное 2010 21:24

Гледах мача по интернет и наистина съм впечатлен,както от атмосферата по трибуните,така и от играта на двата отбора.
По същото време даваха и Академик-ЦСКА,мач от А група,но вниманието ми беше насочено към този от В група,тъй като нивото на футбола и заряда,беше на много по високо ниво.
Успех и на двата отбора и респект към феновете им,заради които мястото им не е в аматьорският футбол.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 28 ное 2010 21:35

Браво на Нефтохимик. Преди този мач подценявах и отбора и феновете но сега мисля че много съм грешил.

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 28 ное 2010 21:57

Преди малко се прибрах от Бургас, но още не мога да се усвестя при условие, че и нищо не съм пил. Искам да поздравя феновете на нафтата, да им благодаря и да им пожелая да се завърнат там където им е мястото на Лазур и в А-група.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 28 ное 2010 22:08

ВСИЧКИ,КОЙТО НЕ СА ПРИСЪСТВАЛИ НА МАЧА САМО МОГАТ ДА СЪЖАЛЯВАТ.

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 28 ное 2010 22:22

Вълшебен ден. Успех Нафта! - големи сте...
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

kishe
Контакти:

Курдов пред БЛИЦ: Съжалих "Нафтата", не е ясно дали оставам

Мнениеот kishe » 28 ное 2010 22:26

Звездата на "Ботев" (Пловдив) Атанас Курдов реализира 2 гола и донесе победата на тима си с 2:1 като гост на Нефтохимик. Нападателят говори за читателите на БЛИЦ на път от Бургас към Пловдив.

- Наско, и днес беше над всички и донесе победата на "Ботев" с 2:1 срещу Нефтохимик. Трудно ли ти беше на стадион "Лазур"?
- Не, във "В" група ми е лесно. Вкарах им само 2 гола на "Нафтата". Какво да ги правя, съжалих ги. Заслужено ги победихме и зарадвахме невероятните си фенове, които бяха около 2000 в Бургас. Публиката ни е велика. Те заслужават по-скоро "Ботев" да бъда в "А" група.

- Оставаш ли в отбора?
- Няма смисъл да ме разпитвате за това. Имам много оферти, но и в "Ботев" се чувствам отлично. Искат ме не само български отбори, а и чуждестранни. Има германски и италиански клубове, които отдавна следят развитието ми. Тепърва ще говоря с мениджъра си Емил Данчев и ще решаваме бъдещето ми. Не е ясно дали оставам в "Ботев".

- Г-н Данчев трансферира Митко Бербатов в Манчестър Юнайтед, очакваш ли и теб да прати в английски клуб?
- Кой не иска да играе в Англия, там е истината. И в Германия ми беше добре, но не получих шанс за изява в първия отбор на Леверкузен.

- Колко попадения вече си реализирал от началото на сезона?
- Доколкото знам май вече са 29. Много съм доволен от себе си, въпреки че можеха да бъдат над 30. Попаденията си дължа на страхотните си колеги. А и все пак вкарвам във "В" група на скромни отбори. Не летя в облаците.

- Играхте при невероятна атмосфера в Бургас. Можеш ли да я сравниш с тази в Бундеслигата?
- Германците са светлинни години пред нас. Нашите фенове обаче са по-луди. Днес имаше уникална хореография. Привържениците и на двата отбора пяха в един глас химна на България и скандираха "Българи, юнаци!". Това не мисля, че може да се случи на друг стадион. Наистина съм приятно изненадан не само от нашата агитка, но и от тази на Нефтохимик. Благодаря и на съперника. И те като нас бяха решили да играят футбол, а не да залагат на грубостите. Преди всеки мач се моля да не получавам контузии. Във "В" група всичко може да се очаква. Има някои, които са на терена само, за да ритат противниковите играчи.

- Кой първи ти се обади след мача?
- Вече не помня. Не спират да ми звънят. Дори и хора, които не съм очаквал. Мобилният ми телефон прегря, падна ми батерията. Айде, да затварям, че отиваме да празнуваме.

още като видях че е капитан си го помисли дали не е жест към него от Манчев и отбора и ръководството нещо като мини бенифис,но то си личи че не е за тази група от друга класа е и при положение че всичко е предрешено ,но дано греша.
селски вземи си скункса не се сърди

honda
Контакти:

Re: Курдов пред БЛИЦ: Съжалих "Нафтата", не е ясно дали оставам

Мнениеот honda » 28 ное 2010 22:36

Атанас Курдов винаги много ми е харесвал като играч,нищо че съм левскар и за мен неговото място е в Левски, считам че той се чувства много добре в Ботев и според мен е по-добре за него да остане в Ботев.Пожелавам ви да остане - вие го заслужавате,както той имаше нужда от вашата подкрепа и я получи. Според мен шансовете му да остане в Ботев и на пролетта не са никак големи. Но времето ще покаже . Иначе поздравления за пореднта победа.

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Мнениеот Jeff Ament » 28 ное 2010 22:54

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ppKtcjwtp7Q[/youtube]

Нефтохимик-Ботев 1:2. 8-) Уникална атмосфера. :)
12 март 1912 г.

Изображение

Върни се в “Ботев”