Тодор Неделев (фен тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Тодор Неделев-Отказах на Левски и ЦСКА за да играя в Ботев

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 17 авг 2011 06:44

dagger1912 написа:
Old_death написа:Хубав,прочувствен пост,но не намирам логика в него.Не познавам това момче като футболист,но и нямам спомени за трансфер на играч от Ботев в голям европейски клуб.Пътя за там минава през Армията ;) Дано момчето се развива и да ме опровергае!

Все пак до преди селския да дойде сме били на Европейско ниво и не е било нужно футболистите да "минават през Армията", за да стане нещо по-голямо от тях .. Единствено по опита за поробване на клуба от дх-с беше ерата, през която Ботев беше сателит на Левски и ЦСКА за млади таланти, които рядко пробиваха /в Левски/, но тази ера приключи.

Така е, за 11-12 години онзи урод превърна клуба в донор и обиграващ полусателит на "грандовете"... Публикациите за Щърков ли, кой беше, дето щял да се обиграва в Ботев, са резултат на това, че години наред бяха свикнали писачите това да се случва и за тях беше нормално.

Само че, както казваш ти, за тяхно съжаление (на грандовете и писачите) това време свърши.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 17 авг 2011 07:41

Много е голям майна :) :) :) Аз си пожелавам най-малко 3 сезона да го гледаме при нас :) Относно тва дали ще го продадем после и на кой нищо не можем да кажем още ама времето ще покаже.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 авг 2011 14:14

Не знам дали наистина вярвате, че ако това момче (което не познавам) го искат в ЦСКА ще откаже. В Пловдив освен 500 лева заплата и карта за градският транспорт на друго не може да се надява. Иначе, ако отиде в Левски е свършил с футбола. Тези наистина са гробница за таланти.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 17 авг 2011 14:42

Red Warrior написа:Не знам дали наистина вярвате, че ако това момче (което не познавам) го искат в ЦСКА ще откаже. В Пловдив освен 500 лева заплата и карта за градският транспорт на друго не може да се надява. Иначе, ако отиде в Левски е свършил с футбола. Тези наистина са гробница за таланти.

В ЦСКА карта за метрото ли му давате?

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 17 авг 2011 15:15

Red Warrior написа:Не знам дали наистина вярвате, че ако това момче (което не познавам) го искат в ЦСКА ще откаже. В Пловдив освен 500 лева заплата и карта за градският транспорт на друго не може да се надява. Иначе, ако отиде в Левски е свършил с футбола. Тези наистина са гробница за таланти.

Как говорите наизуст, без да имате и най-малка представа за нещата... Първо, заплатата на Тошко е в пъти над сумата, която си писал, второ - треньорът ни е с подарена КИА от собствениците и повечето футболисти карат доста реномирани марки коли, трето - кой ви е набил в главите, че без ЦСКА няма трансфер навън, не знам, но сте в страховита грешка.

Много насериозно сте се взели с постоянните облъчвания по медиите как в "прованса" играят за шепа стотинки и две кебапчета и как цеца като сфирне - всички се втурват. Слезте на земята малко, да не ревете после защо ви мразят навсякъде.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 17 авг 2011 16:25

Levskar_90 написа:Левски и цска щото пък са преритали за неделев :)

от Red Warrior на 17 Авг 2011 12:14

Не знам дали наистина вярвате, че ако това момче (което не познавам) го искат в ЦСКА ще откаже. В Пловдив освен 500 лева заплата и карта за градският транспорт на друго не може да се надява. Иначе, ако отиде в Левски е свършил с футбола. Тези наистина са гробница за таланти.

Левски даже няколко пъти преритаха за него,в момента ако отиде там,това ще бъде крачка назад в кариерата му.
А на Червения Воин ще му кажа,че не всичко в живота опира до пари!Има други неща,които са много по-ценни,но те за съжаление са непознати на Армията...
Тошко се очертава да бъде следващата легенда на Ботев след Магьосника!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 17 авг 2011 16:50

Пловдивчанина написа:Тоя Тошко ми напомня много на един друг Тошко преди 9 септември 1944г., който бил партизанин, но полицията не го търсела! :) Та тя и неговата работа такава, той не иска да ходи в ЦСКА и Левски, ама те изобщо не го знаят кой е този анонимник, камо ли да искат да го вземат! :lol: Само да го поискат Тошко ще скочи на магарето на баща си и на тагадък в Софето! :) :arrow:

Много рядко съм се смял на форумни простотии, но ти счупи тъпометъра :) Но пък е добре за един човек да се посмее... Откак ви отпори един от най-красивите голове в България стана анонимник, нали? Спука ви шортите, че чак и коленоболния тръгна да го бие от злоба и яд, и сега е вече "анонимник" :) Спокойно, живот и здраве, ще ви пукне шортите пак, и пак, и пак, пък наричайте го анонимник :)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p2FjSTl1Bt0[/youtube]

П.С. Честито за големия, успешен и върховен трансфер от вчера на Велика Звезда, Известна по Цялата Планета,! Коко сбъдва мечти!
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 17 авг 2011 17:23

slash1912 написа:А на Червения Воин ще му кажа,че не всичко в живота опира до пари!Има други неща,които са много по-ценни,но те за съжаление са непознати на Армията...
Тошко се очертава да бъде следващата легенда на Ботев след Магьосника!

В днешно време футбола, както живота като цяло се промени коренно, дори някои предпочитат парите пред здравето.
Аз пред мои приятели не веднъж съм казвал, че в България, където клубовете нямат толкова много пари, никога няма да се играе футбол, както едно време, защото тогава футболистите са излизали за победа, знаейки, че като победат, ще получат 10лв. премия, но тях парите не са ги бъркали! Играели са със сърце!
По цял свят 99% от футболистите са алчни за пари и от друго не се вълнуват. Лично аз се радвам много за Тошко, защото той е от тези 1% футболисти, които слушат сърцето си.

[offtopic]Шврнц Тпрунков, като в негов стил, се появи с нов, култов аватар. :lol:[/offtopic]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 17 авг 2011 18:18

Тошко е велик е съм сигурен, че ще стане много голям играч много се надявам още в събота да накаже Спартак Варна с някой феноменален гол.

[offtopic]Red Warrior тези редове са специално за теб прочети точно какво пише и ако разбираш поне малко от коли ще разбереш, че нито Курдов се разписва на прословутите 900 лева, нито Тошко Неделев взима 500. При нас заплатите са по-високи от поне 8 отбора от "А" група, сред който и Черноморец, който миналия сезон плащаше един от най-високите заплати.

Любимата марка на футболистите на Ботев явно е БМВ, защото на паркинга на стадиона има най-много коли от тази марка. С джип BMW X3, в модерния бял цвят се вози Тодор Тимонов. Николай Домакинов и Атанас Курдов явно са фенове на същата марка но предпочитат лимузина, двамата карат BMW M5. Вратарят Румен Тинков кара малко по-скромно BMW M3. Най- сериозния автомобил кара Алексндър Aлександров, той притежава Range Rover Sport.
Ивайло Димитров е заложил на Volvo S60. Капитанът на канарчетата Николай Манчев пък е предпочел спортен Mercedes C 300.
С по- скромни автомобили са Светослав Асенов Audi A3, Костадин Гаджалов Alfa Romeo Sport, Николай Димитров Peugeot 307, Васил Гуджев Golf 4.[/offtopic]

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 17 авг 2011 19:42

Надявам се ,че Тодор Неделев осъзнава ,че занапред ще има купища оферти от хартиените грандове ,също така обаче се надявам ,че той добре разбира ,че отивайки там кариерата му приключва в най-добрият случай със следващ отбор звучащ ГЪЗиантепспор или нещо подобно!
Ако го искаме обаче като един от нашите легенди в бъдеще то Ботев трябва да спечели някъв трофей в БГ и да има участия в Европа.
Всичко друго ще е скапана кариера ,седейки и наблюдавайки мачовете на шопските отбори от 1-ви ред ,а именно от резервната.
Раздай се за нас Тоше! И ще получиш тази любов и признателност на привържениците на Ботев ,която едва ли ще срещнеш другъде !
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Върни се в “Ботев”