Черноморец Поморие - БОТЕВ 1:1 (FT) събота 17ч 4-ти кръг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Черноморец Поморие - БОТЕВ събота 17ч 4-ти кръг

Мнениеот Abbiati » 01 сеп 2011 16:09

ilian12 написа:Песимиста е неразвит Оптимист.

Песимиста преди мач - обяснява надълго и нашироко как отбора е в лошо състояние, треньора не става, управата гледа само собствените си интереси, няма пари за нищо.
Песимиста по време на мач - яде злобно семки, очаква най-лошото. Ако вземе, че отбора победи - това не е много на добре, защото проблемите в отбора ще се прикрият и после ще изникнат с двойно по-голяма сила. Чувства се добре, но бързо му минава.

Оптимиста преди мач - твърдо убеден, че отбора ще победи, чака с нетърпение мача ...
Оптимиста по време на мач - скача, пее (независимо от възрастта си). Каквото и да става на терена е уверен в победата на отбора си. Ако по някаква причина отборът му не победи е афектиран, но бързо му минава.

Изборът е ваш момчета и момичета. Не бъркайте Истината с фактите. Животът ви зависи само от вас самите ... :)

Нямам какво да добавя, освен + 1912!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

naskostaf
Контакти:

Мнениеот naskostaf » 01 сеп 2011 16:26

Abbiati написа:

Песимиста преди мач - обяснява надълго и нашироко как отбора е в лошо състояние, треньора не става, управата гледа само собствените си интереси, няма пари за нищо.
Песимиста по време на мач - яде злобно семки, очаква най-лошото. Ако вземе, че отбора победи - това не е много на добре, защото проблемите в отбора ще се прикрият и после ще изникнат с двойно по-голяма сила. Чувства се добре, но бързо му минава.

Оптимиста преди мач - твърдо убеден, че отбора ще победи, чака с нетърпение мача ...
Оптимиста по време на мач - скача, пее (независимо от възрастта си). Каквото и да става на терена е уверен в победата на отбора си. Ако по някаква причина отборът му не победи е афектиран, но бързо му минава.

Изборът е ваш момчета и момичета. Не бъркайте Истината с фактите. Животът ви зависи само от вас самите ... :)

Нямам какво да добавя, освен + 1912!!!

Аз съм си избрал по приятната роля,вече 40 години съм твърдо убеден,очаквам с нетърпение,скачам,уверен съм,бързо ми минава и ОБИЧАМ БОТЕВ ПЛОВДИВ.Много е хубаво , да знаете,песимисти.

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 01 сеп 2011 19:45

Песимиста люпи семки, а оптимиста скача и пее :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

radovasto
Контакти:

Мнениеот radovasto » 01 сеп 2011 21:53

botev_1912 написа:

Песимиста люпи семки, а оптимиста скача и пее :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Кой не скача и не пей, той за Ботев не милей!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 01 сеп 2011 22:38

Моята философия е следната. За мен винаги отбора ще спечели следващия си мач :) Ако ще Ботев срещу Манчестър да излезнат аз винаги вярвам че ще бием. Това е. Иначе няма смисъл да съм привърженик на някой отбор. Друг е въпроса че реално си коментираме. Но искрицата надежда винаги я има

Ако щете луд ме наречете ама утре с нетръпене чакам България Англия щото някаде там се надявам да ги бием. После съм убеден че в събота ще бъдем по-добрият отбор отр Черноморец и пак ще бием. Оптимист до дупка :Д
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 01 сеп 2011 23:01

rump_shaker написа:Моята философия е следната. За мен винаги отбора ще спечели следващия си мач :) Ако ще Ботев срещу Манчестър да излезнат аз винаги вярвам че ще бием. Това е. Иначе няма смисъл да съм привърженик на някой отбор. Друг е въпроса че реално си коментираме. Но искрицата надежда винаги я има

Ако щете луд ме наречете ама утре с нетръпене чакам България Англия щото някаде там се надявам да ги бием. После съм убеден че в събота ще бъдем по-добрият отбор отр Черноморец и пак ще бием. Оптимист до дупка :Д

значи по логиката на Илианчо ти си от тези дето скачат и пеят, а не от онези дето примерно ходят със сандвичи Трепач на стадиона :?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 02 сеп 2011 08:29

Е па виждал ли си ме с трепач на стадиона :D :D
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Gustav
Контакти:

Мнениеот Gustav » 02 сеп 2011 09:59

Хахаха т'ва с оптимиста и песимиста е много яко
Аз виждам така нещата:

Оптимисти-тези ,които цял мач са на крака и дори да падаме с 8;0 не престават да подкрепят отбора

Реалисти(Разбирачи) -са тези, които люпят семки и не спират да дават акъл цял мач на треньора и футболистите.Апропо стават на крака само ,за да отидат до тоалетната

Песимисти-тези ,които тотално са разочаровани от самия футбол в България не само от лутането на Ботев по Селско време.Те (песимистите)дори не са на стадиона,а гледат Английското на сянка в къщи

Дай Боже във възхода си отбора да направи от реалистите песимисти ,а от песимистите реалисти ....... :lol: :lol: :lol:
Тогава ще сме на стадиона мин.18 000 всеки мач. :roll:
Ба'си обърках се :lol:
Красота,вяра ,борба!!!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 02 сеп 2011 13:33

Gustav написа:Хахаха т'ва с оптимиста и песимиста е много яко
Аз виждам така нещата:

Оптимисти-тези ,които цял мач са на крака и дори да падаме с 8;0 не престават да подкрепят отбора

Реалисти(Разбирачи) -са тези, които люпят семки и не спират да дават акъл цял мач на треньора и футболистите.Апропо стават на крака само ,за да отидат до тоалетната

Песимисти-тези ,които тотално са разочаровани от самия футбол в България не само от лутането на Ботев по Селско време.Те (песимистите)дори не са на стадиона,а гледат Английското на сянка в къщи

Дай Боже във възхода си отбора да направи от реалистите песимисти ,а от песимистите реалисти ....... :lol: :lol: :lol:
Тогава ще сме на стадиона мин.18 000 всеки мач. :roll:
Ба'си обърках се :lol:

хаха :lol: абе важното е, че ти схванахме логиката :)
То това ще е капацитета на Колежа бе (след реконструкцията), до 2 години ще е пълен всеки мач.. :geek:

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 02 сеп 2011 13:52

хубава дискусийка се е заформила по отношение на това кой песимист , кой оптимист...
хубаво е че минава в духа на феърплея и не се лепят определения кой какъв е ..а и е излишно да разделяме публиката ни на "люпещи семки" , "разбирачи", "верни фенове" и т.н.....За мен всеки , човек, който е на стадиона и е дал от парите си да гледа и подкрепя БОТЕВ , заслужава уважение..без значение дали е на ТИ или в централната !!
Темата за песимиста/оптимиста общо взето опира до възраст ..колкото по-млад е човек, толкова повече вярва и му се иска да вярва в идеали...
Колкото повече расте, толкоа повече се сблъсква с горчивата истина, а именно - че винаги става въпрос за пари ..А има ли пари, винаги се появяват и фалшиви хора наоколо... и Тук изобщо не говорим кой е оптимист и кой песимист...

Обединява ни всички обаче едно нещо - всички искаме БОТЕВ да побеждава..а кой песимист, кой оптимист, то си е до човека...колкото хора-толкова и характери...
Този, които не искаше БОТЕВ да е силен и бе силен фактор ..вече го няма ..Селското изчадие....
обаче прекаления оптимизъм , нали знаете как се казва- НАИВИТЕТ !

и сега няма как да отречем ,че 10 години , освен оптимисти, голяма част от нас бяха и чисти наивници....
Искам просто да се научим да не бъдем НАИВНИ
защото работата на феновете е да подкрепят, работатата на футболистите е да играят, работата на треньора е да ги тренира, а работата на ръководството е да ръководи
когато в ръководството се появяват мишоци, които са там с ясното съзнание и намерение не да дават, А ДА ВЗЕМАТ ОТ БОТЕВ, тръгват и проблемите надолу по пирамидата и всичко рано или късно рухва... не говоря само за БОТЕВ, във всеки футболен клуб и във всяка структура би се получило..това са законите на мениджмънта !

бъдете песимисти, бъдете и оптимисти, ваша работа, но не допускайте отново да бъдете НАИВНИЦИ ..защото еуфорията от свободата вече започва да отминава !!!
ако искате ми се и сърдете за думите , няма проблем :)
аз съм на мнение ,че човек трябва да е най-взискателен към себеподобните си и да не им спестява истини, макар и неудобни такива !

САМО БОТЕВ !
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Върни се в “Ботев”