хубава дискусийка се е заформила по отношение на това кой песимист , кой оптимист...
хубаво е че минава в духа на феърплея и не се лепят определения кой какъв е ..а и е излишно да разделяме публиката ни на "люпещи семки" , "разбирачи", "верни фенове" и т.н.....За мен всеки , човек, който е на стадиона и е дал от парите си да гледа и подкрепя БОТЕВ , заслужава уважение..без значение дали е на ТИ или в централната !!
Темата за песимиста/оптимиста общо взето опира до възраст ..колкото по-млад е човек, толкова повече вярва и му се иска да вярва в идеали...
Колкото повече расте, толкоа повече се сблъсква с горчивата истина, а именно - че винаги става въпрос за пари ..А има ли пари, винаги се появяват и фалшиви хора наоколо... и Тук изобщо не говорим кой е оптимист и кой песимист...
Обединява ни всички обаче едно нещо - всички искаме БОТЕВ да побеждава..а кой песимист, кой оптимист, то си е до човека...колкото хора-толкова и характери...
Този, които не искаше БОТЕВ да е силен и бе силен фактор ..вече го няма ..Селското изчадие....
обаче прекаления оптимизъм , нали знаете как се казва- НАИВИТЕТ !
и сега няма как да отречем ,че 10 години , освен оптимисти, голяма част от нас бяха и чисти наивници....
Искам просто да се научим да не бъдем НАИВНИ
защото работата на феновете е да подкрепят, работатата на футболистите е да играят, работата на треньора е да ги тренира, а работата на ръководството е да ръководи
когато в ръководството се появяват мишоци, които са там с ясното съзнание и намерение не да дават, А ДА ВЗЕМАТ ОТ БОТЕВ, тръгват и проблемите надолу по пирамидата и всичко рано или късно рухва... не говоря само за БОТЕВ, във всеки футболен клуб и във всяка структура би се получило..това са законите на мениджмънта !
бъдете песимисти, бъдете и оптимисти, ваша работа, но не допускайте отново да бъдете НАИВНИЦИ ..защото еуфорията от свободата вече започва да отминава !!!
ако искате ми се и сърдете за думите , няма проблем

аз съм на мнение ,че човек трябва да е най-взискателен към себеподобните си и да не им спестява истини, макар и неудобни такива !
САМО БОТЕВ !